KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
ZLRC SG906 Pro 2 drón kuponok és akciók

ZLRC SG906 Pro 2 drón leírás

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik kezdik már egy kicsit komolyabban és mélyebben beleásni magukat a hobbiba. A készülék vételára 200 dollár körül szokott alakulni a legtöbb ázsiai webáruházban, ezért az összegért 28 perces repülési időket, 800 méteres jelátvitelt, 2048 x 1080 felbontású videót és 4K minőségű fotózást kapunk, GPS pozícionálás és 3-tengelyes mechanikus gimbal mellett.

Külső

A ZLRC SG906 Pro 2 drón repülését egy kefe nélküli motor teszi lehetővé, amit nyilván külső szemlélés során nem vehetünk észre, viszont a négy propellert jól láthatjuk. Ezeket be lehet hajtani, így a drón könnyebben szállítható és egyszerűbben tárolható lesz. A repülő szerkezet 527 grammos tömeggel rendelkezik, amikor széthajtjuk a gépezetet akkor a méretei 49 x 7,5 x 47 cm-esek lesznek. A drón fekete színben vásárolható. 

Funkciók és jellemzők

A ZLRC SG906 Pro 2 drón repülését a már említett 1700 wattos motor teszi lehetővé, távirányítási távolsága nagyjából 1200 méter, míg a Wi-Fi kapcsolat nagyjából 800 méteren belül marad stabil, egyébként a repülő szerkezet és a távvezérlő 5 gigahertzes frekvencián keresztül kommunikál. A drón rendelkezik beépített GPS navigációval, amelynek köszönhetően könnyedén pozícionálható a szerkezet. A videofelvételek minőségét háromtengelyes mechanikus gimbal igyekszik biztosítani, egyébiránt számos rögzítési és repülési mód elérhető. A drón kamerája 2048 x 1080 pixeles felbontásban tudja rögzíteni a mozgóképet, fotókat pedig 4096 x 3072 minőségben. A kamera belsejében egyébként Sony gyártmányú érzékelő teljesít szolgálatot, ami még HDR támogatást is kapott.

Üzemidő

A ZLRC SG906 Pro 2 drón energiaellátását egy 3400 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelynek cseréjét a felhasználó maga is eszközölheti. Egyetlen feltöltéssel, ami nagyjából 6 órát vesz igénybe, megközelítőleg 26-28 percig lehet a levegőben tartani a drónt. Egyértelmű okokból kifolyólag érdemes több teleppel vásárolni a készüléket, hiszen így a videózás is tovább tarthat.

Specifikációk:

Méretek: 49 x 7,5 x 47 cm
Tömeg: 527 gramm
Kamera: 4K fotózás, Full HD+ videózás
Gimbal: 3-tengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 1200 méter
FPV hatótáv: 800 méter
Akkumulátor: 3400mah
Repülési idő: nagyjából 28 perc
Töltési idő: 6 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Xiaomi Mitu

Xiaomi Mitu

Ez a szerkezet külalakjában sokat merített a Terminator franchise Hunter-Killer modelljeiből, egyébként pedig egy középkategóriás, teljesen...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább
Drónok, RC játékok
Skytech H100 RC hajó

Skytech H100 RC hajó

Nem csupán a levegőre, de vízi felhasználásra is terveznek drónokat, RC játékokat, így aki egy kis...

Tovább