KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
ZLRC SG906 Pro 2 drón kuponok és akciók

ZLRC SG906 Pro 2 drón leírás

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik kezdik már egy kicsit komolyabban és mélyebben beleásni magukat a hobbiba. A készülék vételára 200 dollár körül szokott alakulni a legtöbb ázsiai webáruházban, ezért az összegért 28 perces repülési időket, 800 méteres jelátvitelt, 2048 x 1080 felbontású videót és 4K minőségű fotózást kapunk, GPS pozícionálás és 3-tengelyes mechanikus gimbal mellett.

Külső

A ZLRC SG906 Pro 2 drón repülését egy kefe nélküli motor teszi lehetővé, amit nyilván külső szemlélés során nem vehetünk észre, viszont a négy propellert jól láthatjuk. Ezeket be lehet hajtani, így a drón könnyebben szállítható és egyszerűbben tárolható lesz. A repülő szerkezet 527 grammos tömeggel rendelkezik, amikor széthajtjuk a gépezetet akkor a méretei 49 x 7,5 x 47 cm-esek lesznek. A drón fekete színben vásárolható. 

Funkciók és jellemzők

A ZLRC SG906 Pro 2 drón repülését a már említett 1700 wattos motor teszi lehetővé, távirányítási távolsága nagyjából 1200 méter, míg a Wi-Fi kapcsolat nagyjából 800 méteren belül marad stabil, egyébként a repülő szerkezet és a távvezérlő 5 gigahertzes frekvencián keresztül kommunikál. A drón rendelkezik beépített GPS navigációval, amelynek köszönhetően könnyedén pozícionálható a szerkezet. A videofelvételek minőségét háromtengelyes mechanikus gimbal igyekszik biztosítani, egyébiránt számos rögzítési és repülési mód elérhető. A drón kamerája 2048 x 1080 pixeles felbontásban tudja rögzíteni a mozgóképet, fotókat pedig 4096 x 3072 minőségben. A kamera belsejében egyébként Sony gyártmányú érzékelő teljesít szolgálatot, ami még HDR támogatást is kapott.

Üzemidő

A ZLRC SG906 Pro 2 drón energiaellátását egy 3400 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelynek cseréjét a felhasználó maga is eszközölheti. Egyetlen feltöltéssel, ami nagyjából 6 órát vesz igénybe, megközelítőleg 26-28 percig lehet a levegőben tartani a drónt. Egyértelmű okokból kifolyólag érdemes több teleppel vásárolni a készüléket, hiszen így a videózás is tovább tarthat.

Specifikációk:

Méretek: 49 x 7,5 x 47 cm
Tömeg: 527 gramm
Kamera: 4K fotózás, Full HD+ videózás
Gimbal: 3-tengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 1200 méter
FPV hatótáv: 800 méter
Akkumulátor: 3400mah
Repülési idő: nagyjából 28 perc
Töltési idő: 6 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Tagadhatatlanul nem számít olcsó ajánlatnak a DJI Mavic Air 2 drón, de az 1200 – 1300...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine EX5 drón

Eachine EX5 drón

Az Eachine EX5 drón egy egészen jól felszerelt középkategóriás drón, amelynek vételára általában 150 dollár környékén...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine E010 mini drón

Eachine E010 mini drón

Apró és pehelykönnyű belépő a drónos, RC játékos hobbiba az Eachine E010 mini drón, amely valóban...

Tovább