KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
SJRC F11 4K Pro drón kuponok és akciók

SJRC F11 4K Pro drón leírás

Az SJRC F11 4K Pro drón az árából kiindulva egy középkategóriás szerkezet, ám képességeit tekintve már majdnem profi társa lehet a légi felvételek szerelmeseinek. 4K felbontású videók, 1500 méteres hatótávolság, közel félórás repülési idő, beépített navigációs rendszer GLONASS támogatással, összehajtható kivitel – ezek mind részét képezik a drón jellemzőinek. Mindez nagyjából 220 – 230 dolláros áron.

Külső

Az SJRC F11 4K Pro drón a gyártói leírások értelmében könnyű ABS műanyagból öntött testtel rendelkezik, amelyet négy propeller tart a levegőben, tehát ez egy quadcopter kialakítású konstrukció. A repülő szerkezet összehajtható kivitelt kapott a könnyebb tárolás és szállítás érdekében, amikor szét van nyitva, tehát mikor a legnagyobb helyet foglalja, akkor 45 x 40,5 x 8 cm-es mérettel rendelkezik, a készülék pedig 520 grammot nyom. A drón kizárólag fekete színben vásárolható. 

Funkciók

Az első és legfontosabb hardveres összetevő természetesen maga a kamera, amely a hivatalos leírás szerint 3840 x 2160 pixeles fotókat és szintén ugyanekkora felbontású videókat képes rögzíteni, utóbbiakat 30 képkockával másodpercenként. A drón lehetővé teszi élőkép közvetítését, amelynek hatótávolsága 800 méter. Az eszköz távirányítása a 2,4 gigahertzes frekvencián történik, a vezérlés stabil marad 1500 méteren belül. Az SJRC F11 4K Pro drón belsejében egy kefe nélküli elektromos motor teljesít szolgálatot. A drón rendelkezik beépített navigációval, amely a GLONASS műholdak jeleit is képes értelmezni, és ami számos irányítási lehetőséget tesz lehetővé.

Üzemidő

Az SJRC F11 4K Pro drón a már szokott módon cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amikor megvásároljátok többféle opciót is felkínálhat az adott webshop, érdemes minél több telepet venni a drón mellé. Szerencsére nem azért, mert a repülési idő gyenge lenne, mivel a 2500 mAh kapacitású akkumulátor nagyjából 26 – 28 perces működést tesz lehetővé. A 200 gramm tömegű battéria töltése viszont 4,5 órát vesz igénybe, így jobb ha van pluszba pár aksi.

Specifikációk:

Méretek:  45 x 40,5 x 8 cm
Tömeg: 520 gramm
Kamera: 4K felbontás 30 fps
Gimbal: 
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 1500 méter
FPV hatótáv: 800 méter
Akkumulátor: 2500 mAh
Repülési idő: 26-28 perc
Töltési idő: 4,5 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2

Hubsan Zino 2

A Hubsan Zino 2 egy vérbeli profi gépezet aminek elképesztően nagy hatótávval rendelkezik, a drónt akár...

Tovább
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI A3

Xiaomi FIMI A3

Ez a repülő szerkezet már kvázi a félprofi eszközök közé tartozik, hiszen képes Full HD felbontású...

Tovább
Drónok, RC játékok
Xiaomi Mitu

Xiaomi Mitu

Ez a szerkezet külalakjában sokat merített a Terminator franchise Hunter-Killer modelljeiből, egyébként pedig egy középkategóriás, teljesen...

Tovább