KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
DJI Mavic Air 2 kuponok és akciók

DJI Mavic Air 2 leírás

Tagadhatatlanul nem számít olcsó ajánlatnak a DJI Mavic Air 2 drón, de az 1200 – 1300 dolláros vételár mellé olyan jellemzők járnak, mint a 4K 60 fps videók rögzítése, a több, mint fél órás repülési idő, a 18,5 km-es maximális repülési távolság, a GLONASS műholdakat is támogató navigációs rendszer, 48 megapixeles fotó készítése és a 10 km-es jelátvitel. Ez a szerkezet már profiknak készült, csak azoknak ajánljuk, akik tudják mit csinálnak, végigjárták a drónos ranglétrát, és most már nem érik be kevesebbel, csak a legjobbal.

Külső

A drón pehelykönnyű teste összehajtható, így könnyen szállítható és tárolható lesz. A szerkezet mindössze 570 grammot nyom, amikor pedig össze van hajtva 180 x 97 x 84 mm-es dimenziókkal büszkélkedhet.

Funkciók

A DJI Mavic Air 2 drón 48 megapixeles fotókat, 4K felbontású, másodpercenként 60 képkockát rögzítő videofelvételeket készít, mindezt HDR támogatással kiegészítve. Panoráma felvételek, hyperlapse, célkövetés és még egy rakás más rögzítési stílus, opció lehetséges. Amit a szerkezet repülési jellemzőiről tudni érdemes az, hogy a maximális repülési hatótávolság 18,5 km, az ereszkedés és emelkedési sebesség 3 méter/másodperc, a vízszintes haladási sebesség 12 méter/másodperc. A készülék tökéletesen működik -10 és 40 Celsius fok között. A gép képes valós idejű közvetítésre maximum 10 km távolságból, a távirányító hatótávja is nagyjából ugyanennyi. A közvetítési bitráta 120 Mbps. A drón rendelkezik beépített navigációs rendszerrel, amely, mint ahogyan említettük támogatja a GPS és a GLONASS műholdakat egyaránt. A repülés stabilitását egy 3 tengelyes gimbal igyekszik biztosítani.

Üzemidő

A DJI Mavic Air 2 drón akkumulátora cserélhető, kapacitása 3500 mAh, a telep tömege 198 gramm, a töltést pedig egy 38 wattos adapterrel tudjuk majd menedzselni. Egy telep egyetlen feltöltéssel nagyjából 34 – 35 perces repülési időt képes biztosítani a drón számára. Egy akkumulátor töltése megközelítőleg 95 percig tart.

Specifikációk:

Méretek: 180 x 97 x 84 mm, összehajtva
Tömeg: 570 gramm
Kamera: 48 megapixeles felbontás, 4K 60 fps videó
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 10 km
FPV hatótáv: 10 km
Akkumulátor: 3500 mAh
Repülési idő: 34 – 35 perc
Töltési idő: 95 – 100 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón

Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 a korábbi készülék újrakiadása, amelyen keresztül a kínai gyártó újfent...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább
Drónok, RC játékok
JJRC H8 Mini

JJRC H8 Mini

A drónok műfajában nem minden eszköz kerül vagyonokba, sőt, akadnak kifejezetten olcsó mondhatni filléres konstrukciók is....

Tovább