KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
DJI Mavic Air 2 kuponok és akciók

DJI Mavic Air 2 leírás

Tagadhatatlanul nem számít olcsó ajánlatnak a DJI Mavic Air 2 drón, de az 1200 – 1300 dolláros vételár mellé olyan jellemzők járnak, mint a 4K 60 fps videók rögzítése, a több, mint fél órás repülési idő, a 18,5 km-es maximális repülési távolság, a GLONASS műholdakat is támogató navigációs rendszer, 48 megapixeles fotó készítése és a 10 km-es jelátvitel. Ez a szerkezet már profiknak készült, csak azoknak ajánljuk, akik tudják mit csinálnak, végigjárták a drónos ranglétrát, és most már nem érik be kevesebbel, csak a legjobbal.

Külső

A drón pehelykönnyű teste összehajtható, így könnyen szállítható és tárolható lesz. A szerkezet mindössze 570 grammot nyom, amikor pedig össze van hajtva 180 x 97 x 84 mm-es dimenziókkal büszkélkedhet.

Funkciók

A DJI Mavic Air 2 drón 48 megapixeles fotókat, 4K felbontású, másodpercenként 60 képkockát rögzítő videofelvételeket készít, mindezt HDR támogatással kiegészítve. Panoráma felvételek, hyperlapse, célkövetés és még egy rakás más rögzítési stílus, opció lehetséges. Amit a szerkezet repülési jellemzőiről tudni érdemes az, hogy a maximális repülési hatótávolság 18,5 km, az ereszkedés és emelkedési sebesség 3 méter/másodperc, a vízszintes haladási sebesség 12 méter/másodperc. A készülék tökéletesen működik -10 és 40 Celsius fok között. A gép képes valós idejű közvetítésre maximum 10 km távolságból, a távirányító hatótávja is nagyjából ugyanennyi. A közvetítési bitráta 120 Mbps. A drón rendelkezik beépített navigációs rendszerrel, amely, mint ahogyan említettük támogatja a GPS és a GLONASS műholdakat egyaránt. A repülés stabilitását egy 3 tengelyes gimbal igyekszik biztosítani.

Üzemidő

A DJI Mavic Air 2 drón akkumulátora cserélhető, kapacitása 3500 mAh, a telep tömege 198 gramm, a töltést pedig egy 38 wattos adapterrel tudjuk majd menedzselni. Egy telep egyetlen feltöltéssel nagyjából 34 – 35 perces repülési időt képes biztosítani a drón számára. Egy akkumulátor töltése megközelítőleg 95 percig tart.

Specifikációk:

Méretek: 180 x 97 x 84 mm, összehajtva
Tömeg: 570 gramm
Kamera: 48 megapixeles felbontás, 4K 60 fps videó
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 10 km
FPV hatótáv: 10 km
Akkumulátor: 3500 mAh
Repülési idő: 34 – 35 perc
Töltési idő: 95 – 100 perc

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Eachine EX5 drón

Eachine EX5 drón

Az Eachine EX5 drón egy egészen jól felszerelt középkategóriás drón, amelynek vételára általában 150 dollár környékén...

Tovább
Drónok, RC játékok
Xiaomi FIMI X8 SE

Xiaomi FIMI X8 SE

Megérkeztünk a profi ligába, mivel ez a készülék már nem csupán árát de felszereltségét tekintve is...

Tovább
Drónok, RC játékok
ZLRC SG906 Pro 2 drón

ZLRC SG906 Pro 2 drón

A ZLRC SG906 Pro 2 drón egy középkategóriás drón, ami azok számára lehet kiváló vétel, akik...

Tovább