KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón kuponok és akciók

Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón leírás

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 a korábbi készülék újrakiadása, amelyen keresztül a kínai gyártó újfent demonstrálja, miként képes megfizethető áron profi drónt kínálni. Ha gyorsan szeretnénk megragadni a készülék legvonzóbb tulajdonságait, vagy ahogyan az angol mondja selling pointjait, akkor mindenképpen megemlítenénk a 4K felbontású videók készítésének lehetőségét, amely 12 megapixeles fotózással párosul, és azt sem felejtenénk el, hogy a repülő szerkezet képes akár 38 percet is a levegőben maradni egyetlen feltöltéssel.

Külső

A szerkezet külső borítása és nagyjából teljes teste ABS műanyagból készült, a drón mindössze 765 grammot nyom. Ami a dimenziókat illeti 204 x 106 x 72,6 mm-es méretekkel lehet kalkulálni, szerencsére a Xiaomi FIMI X8 SE ezúttal is összehajtható kivitelt kapott, így a repülő szerkezet könnyedén tárolható vagy szállítható. A drónt összesen négy propeller tartja a levegőben, vagyis ez egy quadcopter kialakítású masina, amelyet kizárólag fehérben lehet beszerezni.

Funkciók

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 rengeteg erénnyel rendelkezik, ezek között persze nyilvánvalóan előkelő helyet foglal el a kamera, amely fényképeket 4000 x 3000 pixeles felbontásban készít, a modul 12 megapixeles. Videofelvételeket 3840 x 2160 felbontásban tudunk rögzíteni, másodpercenként legfeljebb 30 képkockával. A készülék természetesen képes élőkép közvetítésére, mégpedig 100 Mbps bitrátával, a hatótávolság nagyjából azonos a távirányító hatótávjával, ami megközelítőleg 8000 méter. A szerkezet maximum 500 méter magasságra képes biztonságosan felemelkedni, az elérhető leggyorsabb haladási sebesség nagyjából 18 méter másodpercenként. A repülés közben készített videók stabilitását egy 3 tengelyes gimbal biztosítja. A drón rendelkezik beépített GPS modullal.

Üzemidő

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 belsejében egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor található, amely természetesen cserélhető, a telep egyetlen feltöltéssel megközelítőleg 38 perc repülési időt képes biztosítani. Vásárlás során érdemes több akkumulátort is venni, mert a töltés 3,5 órát is igénybe vehet.

Specifikációk:

Méretek: 204 x 106 x 72,6 mm
Tömeg: 765 gramm
Kamera: 12 megapixeles, 4K videózás 30 fps
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 8000 méter
FPV hatótáv: 8000 méter
Akkumulátor: 4500 mAh
Repülési idő: cirka 38 perc
Töltési idő: 3,5 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
JJRC H68

JJRC H68

Ez a készülék az árát tekintve szintén a nagyon olcsó konstrukciók közé tartozik, ennek okán csupán...

Tovább
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2 Plus

Hubsan Zino 2 Plus

A Hubsan Zino 2+ drón a már korábban forgalomba helyezett Zino 2 folytatása, egy olyan prémium...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Tagadhatatlanul nem számít olcsó ajánlatnak a DJI Mavic Air 2 drón, de az 1200 – 1300...

Tovább