KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón kuponok és akciók

Xiaomi FIMI X8 SE 2020 drón leírás

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 a korábbi készülék újrakiadása, amelyen keresztül a kínai gyártó újfent demonstrálja, miként képes megfizethető áron profi drónt kínálni. Ha gyorsan szeretnénk megragadni a készülék legvonzóbb tulajdonságait, vagy ahogyan az angol mondja selling pointjait, akkor mindenképpen megemlítenénk a 4K felbontású videók készítésének lehetőségét, amely 12 megapixeles fotózással párosul, és azt sem felejtenénk el, hogy a repülő szerkezet képes akár 38 percet is a levegőben maradni egyetlen feltöltéssel.

Külső

A szerkezet külső borítása és nagyjából teljes teste ABS műanyagból készült, a drón mindössze 765 grammot nyom. Ami a dimenziókat illeti 204 x 106 x 72,6 mm-es méretekkel lehet kalkulálni, szerencsére a Xiaomi FIMI X8 SE ezúttal is összehajtható kivitelt kapott, így a repülő szerkezet könnyedén tárolható vagy szállítható. A drónt összesen négy propeller tartja a levegőben, vagyis ez egy quadcopter kialakítású masina, amelyet kizárólag fehérben lehet beszerezni.

Funkciók

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 rengeteg erénnyel rendelkezik, ezek között persze nyilvánvalóan előkelő helyet foglal el a kamera, amely fényképeket 4000 x 3000 pixeles felbontásban készít, a modul 12 megapixeles. Videofelvételeket 3840 x 2160 felbontásban tudunk rögzíteni, másodpercenként legfeljebb 30 képkockával. A készülék természetesen képes élőkép közvetítésére, mégpedig 100 Mbps bitrátával, a hatótávolság nagyjából azonos a távirányító hatótávjával, ami megközelítőleg 8000 méter. A szerkezet maximum 500 méter magasságra képes biztonságosan felemelkedni, az elérhető leggyorsabb haladási sebesség nagyjából 18 méter másodpercenként. A repülés közben készített videók stabilitását egy 3 tengelyes gimbal biztosítja. A drón rendelkezik beépített GPS modullal.

Üzemidő

A Xiaomi FIMI X8 SE 2020 belsejében egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor található, amely természetesen cserélhető, a telep egyetlen feltöltéssel megközelítőleg 38 perc repülési időt képes biztosítani. Vásárlás során érdemes több akkumulátort is venni, mert a töltés 3,5 órát is igénybe vehet.

Specifikációk:

Méretek: 204 x 106 x 72,6 mm
Tömeg: 765 gramm
Kamera: 12 megapixeles, 4K videózás 30 fps
Gimbal: háromtengelyes
FPV (élőkép): van
GPS: van
Távirányító hatótáv: 8000 méter
FPV hatótáv: 8000 méter
Akkumulátor: 4500 mAh
Repülési idő: cirka 38 perc
Töltési idő: 3,5 óra

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Drónok, RC játékok
Hubsan Zino 2 Plus

Hubsan Zino 2 Plus

A Hubsan Zino 2+ drón a már korábban forgalomba helyezett Zino 2 folytatása, egy olyan prémium...

Tovább
Drónok, RC játékok
DJI Mavic Mini 2 drón

DJI Mavic Mini 2 drón

Az ultrakönnyű és kompakt méretű profi drónok sorát gyarapítja a DJI Mavic Mini 2, mind az...

Tovább
Drónok, RC játékok
Eachine H8 mini drón

Eachine H8 mini drón

Az Eachine igen nagy tapasztalattal rendelkezik kisméretü drónok fejlesztésében, az Eachine H8 mini drón is magán...

Tovább