KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Zigma Spark 980 robotporszívó kuponok és akciók

Zigma Spark 980 robotporszívó leírás

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható, ennek ellenére számos olyan jellemzővel bír, amelyek elsősorban a prémium kategóriás gépekre jellemzőek, vegyük is sorra melyek ezek! Az apró szerkezet belsejében lévő elektromotor 24 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ennek köszönhetően a robotporszívó 1500 Pa szívóerővel képes megszabadítani bennünket a portól, szennyeződésektől. A szerkezet a környezetét fejlett lézeres távolságmérő szenzorokkal térképezi fel, és természetesen képes az intelligens útvonaltervezésre is, amelynek köszönhetően a takarítási folyamat a lehető legrövidebb, és leghatékonyabb lesz.

A szerkezet nem csupán a por és a szennyeződések felszívására képes, de képes feltörölni maga után. Az összeszedett piszok egy 600 ml-es portartályban gyűlik össze, míg a feltörléshez szükséges vizet egy szintén 600 ml-es tartályban tárolja a Zigma Spark 980. A robotporszívó érzékeli, ha már alacsony a feszültség az akkumulátorban, ebben az esetben teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, majd mihelyt visszanyerte az elvesztett energiát, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Nem győzzük hangsúlyozni, milyen önálló ez a kis masina, ugyanakkora vezérlését akár teljes egészében menedzselhetjük, sőt, azt meg is oszthatjuk másokkal. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazás telepítésére lesz szükség. A Zigma applikáció segítségével akár virtuális falakat is beállíthatunk a számos egyéb testreszabási lehetőség mellett. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekre is telepíthető.

A Zigma Spark 980 burkolata alatt található akkumulátor 3200 mAh-s kapacitással rendelkezik, ami a gyártói leírások értelmében nagyjából 120 perces üzemidőt képes biztosítani. A robotporszívó töltéséhez nagyjából 4-6 óra szükséges. A készülék tehát a fejlett lézeres érzékelők és vezérlő algoritmusok révén tökéletesen tisztában van környezetével, a megtisztítandó helyiség kialakításával, és a küszöbökön is könnyedén átkel, már amennyiben azok nem magasabbak másfél centiméternél. A Zigma Spark 980 robotporszívó tökéletes alternatíva lehet kisebb lakások tisztántartására, így nekünk nem lesz más dolgunk, mint élvezni a körülöttünk mondhatni szinte magától kialakuló rendet és higiénikus környezetet.

Specifikáció:

Teljesítmény: 24 W
Szívóerő: 1500 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 3200 mAh 
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 4-6 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 600 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 600 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Roidmi NEX egy saját beépített akkumulátorral rendelkező, úgynevezett vezeték nélküli porszívó, amivel számos olyan...

Tovább