KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Zigma Spark 980 robotporszívó kuponok és akciók

Zigma Spark 980 robotporszívó leírás

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható, ennek ellenére számos olyan jellemzővel bír, amelyek elsősorban a prémium kategóriás gépekre jellemzőek, vegyük is sorra melyek ezek! Az apró szerkezet belsejében lévő elektromotor 24 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ennek köszönhetően a robotporszívó 1500 Pa szívóerővel képes megszabadítani bennünket a portól, szennyeződésektől. A szerkezet a környezetét fejlett lézeres távolságmérő szenzorokkal térképezi fel, és természetesen képes az intelligens útvonaltervezésre is, amelynek köszönhetően a takarítási folyamat a lehető legrövidebb, és leghatékonyabb lesz.

A szerkezet nem csupán a por és a szennyeződések felszívására képes, de képes feltörölni maga után. Az összeszedett piszok egy 600 ml-es portartályban gyűlik össze, míg a feltörléshez szükséges vizet egy szintén 600 ml-es tartályban tárolja a Zigma Spark 980. A robotporszívó érzékeli, ha már alacsony a feszültség az akkumulátorban, ebben az esetben teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, majd mihelyt visszanyerte az elvesztett energiát, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Nem győzzük hangsúlyozni, milyen önálló ez a kis masina, ugyanakkora vezérlését akár teljes egészében menedzselhetjük, sőt, azt meg is oszthatjuk másokkal. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazás telepítésére lesz szükség. A Zigma applikáció segítségével akár virtuális falakat is beállíthatunk a számos egyéb testreszabási lehetőség mellett. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekre is telepíthető.

A Zigma Spark 980 burkolata alatt található akkumulátor 3200 mAh-s kapacitással rendelkezik, ami a gyártói leírások értelmében nagyjából 120 perces üzemidőt képes biztosítani. A robotporszívó töltéséhez nagyjából 4-6 óra szükséges. A készülék tehát a fejlett lézeres érzékelők és vezérlő algoritmusok révén tökéletesen tisztában van környezetével, a megtisztítandó helyiség kialakításával, és a küszöbökön is könnyedén átkel, már amennyiben azok nem magasabbak másfél centiméternél. A Zigma Spark 980 robotporszívó tökéletes alternatíva lehet kisebb lakások tisztántartására, így nekünk nem lesz más dolgunk, mint élvezni a körülöttünk mondhatni szinte magától kialakuló rendet és higiénikus környezetet.

Specifikáció:

Teljesítmény: 24 W
Szívóerő: 1500 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 3200 mAh 
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 4-6 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 600 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 600 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább