KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó leírás

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egyike a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modelleknek, amelyeket mostanában kapni lehet. A szerkezettel nem csupán porszívózni, de feltörölni is lehet, így sokkal hatékonyabban képes megtisztítani az adott felületet. Azt lehet mondani, hogy egy ilyen készülék megvásárlása szinte kötelező mindenkinek, akinek csecsemőkorú gyermeke van, kis állatot tart, hosszú haja van. Az alábbiakban arról is beszélni fogunk, hogy miben és mennyire képes megkönnyíteni az ember életét egy ilyen robotporszívó. 

A készülék első és legfontosabb műszaki jellemzője a 360 °-os lézeres érzékelőkkel történő navigációs képessége, amelyet fejlett algoritmusok koordinálnak, így a robotporszívó képes tökéletesen felmérni környezetét, tisztában lesz a bútorok elhelyezkedésével, amelyeknek nem fog nekimenni, és attól sem kell félni, hogy bármilyen peremről lezuhan. A második legfontosabb érv a készülék mellett az, hogy nem csupán felszívja a port és a szennyeződéseket, de fel is töröl maga után. A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egészen méretes por és víztartállyal rendelkezik, az egyik 300 ml-es, míg a másik 200 ml-es.

A készülék irányítása rendkívül egyszerű, mindössze telepíteni kell a Mi Home applikációt, amellyel tökéletesen testreszabható a gépezet munkája. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken is futtatható. Az alkalmazással beállítható mely helyiségeket és mikor takarítson ki a szerkezet, sőt, virtuális falakat is elhelyezhetünk. A készülék rendkívül komoly 2100 Pa-s szívóerővel rendelkezik, így jó eséllyel nem csupán a por, a piszok, de az atkák is a tartályában végzik.

Semmi nem állhatja útját ennek a szorgos apróságnak, ami könnyedén boldogul a 2 cm-es küszöbökkel is. Akkor sem fog az őrületbe kergetni bennünket, ha éppen otthon vagyunk, mivel a robotporszívó zajkibocsátása a gyártói leírások szerint nem nagyobb 68 dB-nél. A Xiaomi Viomi V2 Pro belsejében lévő akkumulátor egyetlen feltöltéssel 60-130 perces működési időt képes biztosítani, míg a töltés 180-240 percig tart.

A robotporszívó érzékeli, ha az akkumulátor kapacitása túl alacsony, ilyenkor teljesen önállóan képes visszatérni a töltőállomásra, ahol miután pótolta a szükséges energiát, visszagurul folytatni a munkáját oda, ahol abbahagyta. A készülék nagyjából 115-120 ezer Ft-os áron kapható,és bárkinek ajánlható, aki már egy komolyabb robotporszívóra szeretne beruházni.

Specifikáció:

Teljesítmény: 33W 
Szívóerő: 2100 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor:  3200 mAh
Üzemidő: 60 - 130 perc
Töltési idő: 3-4 óra 
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml 
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 200 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó nem csupán hatalmas erejű porszívással kecsegtet, de azzal is, hogy önállóan...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock Q7 Max robotporszívó

Roborock Q7 Max robotporszívó

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább