KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó leírás

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon sokan nem alkottak megfelelő fogalmat ezeknek a masináknak a működéséről, így egy pár szóban érdemes lesz bemutatni azt, hogy miért is emelkedik ki a számos ajánlat közül a Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó. Ezzel a szerkezettel olyan helyeken is könnyedén meg tudjuk oldani a takarítási feladatokat, ahol egyáltalán nem lehetséges a hálózati áramforrások igénybevétele, vagy nagyon körülményes lenne bedugni a konnektorba bármilyen más porszívót.

A szerkezet belsejében egy 120 AW-os kefe nélküli motor teljesít szolgálatot, ami képes akár 20000 Pa szívó előtt biztosítani, ez pedig már egyáltalán nem marad el a hálózati áramforrásról működő konstrukciók teljesítményétől. Hogy a felszívott piszok semmiképpen se szökhessen meg a szerkezet belsejéből fejlett HEPA szűrőket helyeztek a gépezet belsejébe, ami képes kiszűrni az allergén anyagok 99%-át valamint a 0,3 mikronnál nagyobb porszemeket.

 A készülék legfontosabb alkatrésze az akkumulátor, amelynek köszönhetően akár 60 percen keresztül is végezhetjük a munkát, ennyi idő alatt a gyártó becslése szerint akár 380 négyzetmétert is képesek vagyunk megtisztítani, bár ez nyilván sok mindentől függ. Miközben a szerkezet belsejében lévő mechanizmus percenként százezerszer fordul, dolgozik az öt részből álló HEPA szűrő, a Xiaomi Dreame V9 nem nyom többet két kilónál, így munkavégzés közben nem fog leszakadni a kezünk. Sajnos nem minden helyzetben használhatunk robotporszívót, ilyenkor lehet nagy segítség egy ilyen masina, ami kedvezményes kupon akciók híján is beszerezhető 60 – 70000 Ft környékén. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 400W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen 
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock Q7 Max robotporszívó

Roborock Q7 Max robotporszívó

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére...

Tovább