KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó leírás

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon sokan nem alkottak megfelelő fogalmat ezeknek a masináknak a működéséről, így egy pár szóban érdemes lesz bemutatni azt, hogy miért is emelkedik ki a számos ajánlat közül a Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó. Ezzel a szerkezettel olyan helyeken is könnyedén meg tudjuk oldani a takarítási feladatokat, ahol egyáltalán nem lehetséges a hálózati áramforrások igénybevétele, vagy nagyon körülményes lenne bedugni a konnektorba bármilyen más porszívót.

A szerkezet belsejében egy 120 AW-os kefe nélküli motor teljesít szolgálatot, ami képes akár 20000 Pa szívó előtt biztosítani, ez pedig már egyáltalán nem marad el a hálózati áramforrásról működő konstrukciók teljesítményétől. Hogy a felszívott piszok semmiképpen se szökhessen meg a szerkezet belsejéből fejlett HEPA szűrőket helyeztek a gépezet belsejébe, ami képes kiszűrni az allergén anyagok 99%-át valamint a 0,3 mikronnál nagyobb porszemeket.

 A készülék legfontosabb alkatrésze az akkumulátor, amelynek köszönhetően akár 60 percen keresztül is végezhetjük a munkát, ennyi idő alatt a gyártó becslése szerint akár 380 négyzetmétert is képesek vagyunk megtisztítani, bár ez nyilván sok mindentől függ. Miközben a szerkezet belsejében lévő mechanizmus percenként százezerszer fordul, dolgozik az öt részből álló HEPA szűrő, a Xiaomi Dreame V9 nem nyom többet két kilónál, így munkavégzés közben nem fog leszakadni a kezünk. Sajnos nem minden helyzetben használhatunk robotporszívót, ilyenkor lehet nagy segítség egy ilyen masina, ami kedvezményes kupon akciók híján is beszerezhető 60 – 70000 Ft környékén. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 400W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen 
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább