KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó leírás

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon sokan nem alkottak megfelelő fogalmat ezeknek a masináknak a működéséről, így egy pár szóban érdemes lesz bemutatni azt, hogy miért is emelkedik ki a számos ajánlat közül a Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó. Ezzel a szerkezettel olyan helyeken is könnyedén meg tudjuk oldani a takarítási feladatokat, ahol egyáltalán nem lehetséges a hálózati áramforrások igénybevétele, vagy nagyon körülményes lenne bedugni a konnektorba bármilyen más porszívót.

A szerkezet belsejében egy 120 AW-os kefe nélküli motor teljesít szolgálatot, ami képes akár 20000 Pa szívó előtt biztosítani, ez pedig már egyáltalán nem marad el a hálózati áramforrásról működő konstrukciók teljesítményétől. Hogy a felszívott piszok semmiképpen se szökhessen meg a szerkezet belsejéből fejlett HEPA szűrőket helyeztek a gépezet belsejébe, ami képes kiszűrni az allergén anyagok 99%-át valamint a 0,3 mikronnál nagyobb porszemeket.

 A készülék legfontosabb alkatrésze az akkumulátor, amelynek köszönhetően akár 60 percen keresztül is végezhetjük a munkát, ennyi idő alatt a gyártó becslése szerint akár 380 négyzetmétert is képesek vagyunk megtisztítani, bár ez nyilván sok mindentől függ. Miközben a szerkezet belsejében lévő mechanizmus percenként százezerszer fordul, dolgozik az öt részből álló HEPA szűrő, a Xiaomi Dreame V9 nem nyom többet két kilónál, így munkavégzés közben nem fog leszakadni a kezünk. Sajnos nem minden helyzetben használhatunk robotporszívót, ilyenkor lehet nagy segítség egy ilyen masina, ami kedvezményes kupon akciók híján is beszerezhető 60 – 70000 Ft környékén. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 400W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen 
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S9 robotporszívó

360 S9 robotporszívó

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább