KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise V8S robotporszívó kuponok és akciók

Alfawise V8S robotporszívó leírás

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt, kiváló ellenpélda lehet az Alfawise V8S. A készülék intelligens giroszkópos navigációval rendelkezik valamint számos szenzor felel azért, hogy precízen és pontosan mérhesse fel környezetét és ne tegyen kárt a bútorokban, zuhanjon le a peremekről. 

A szerkezet belsejében egy BLDC kefe nélküli motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően 1300 Pa szívóerő re lehet számítani, ennél vannak nyilván erősebb konstrukciók is a piacon, de a gépezet még így is képes lesz megbirkózni az elhullajtott hajjal illetve állati szőrrel. Semmi nem állhat a takarítás útjába, a robotporszívó könnyedén megbirkózik az akár másfél centiméteres küszöbökkel is. A készülék belsejében egy 350 milliliter es portartály található, ennek rendszeres ürítésére érdemes lesz odafigyelni.

Az Alfawise V8S belsejében egy 2600 kapacitású akkumulátor található, amely 90 - 120 perces üzemidőt képes biztosítani. Amennyiben a telep lemerülne, a készülék teljesen önállóan visszatér töltőállomására, majd amikor ismét tele van az aksi, munkáját onnan folytatja, ahol abbahagyta. A gépezet egészen csendesen végzi munkáját, a kibocsátott zaj mértéke nem nagyobb 65 decibelnél.

A szerkezet mellé biztosított távirányító segítségével könnyedén beállíthatóak a tisztítandó területek, megtervezhető a takarítás útvonala, falakat állíthatunk be, illetve számos egyéb lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Mivel a robotporszívó nem magasabb 8 cm-nél könnyedén képes a különböző bútorok alatt is összeszedni a piszkot, a 15 fokos emelkedőkkel is simán megbirkózik. A készüléket elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének egy vagyont áldozni robotporszívó vásárlására, ám szeretnének belekóstolni abba, hogy milyen hatalmas segítség tud lenni egy ilyen készülék.

Specifikációk:

Teljesítmény: 25W
Szívóerő: 1300 Pa
Lézeres feltérképezés: Nincs
Intelligens útvonaltervezés: Van
Akkumulátor:  mAh
Üzemidő: 90 perc
Töltési idő: 4-6 óra
Automatikus töltés: 
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm 
Portartály mérete: 350 ml
Felmosás funkció: Nincs 
Víztartály mérete: Nincs

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább
Otthoni termékek
Dreame T10 vezeték nélküli porszívó

Dreame T10 vezeték nélküli porszívó

A Dreame T10 egy vezeték nélküli porszívó, mégpedig egyike azoknak, amelyek már igen komoly, 20000 Pa-s...

Tovább