KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
360 S6 Pro robotporszívó kuponok és akciók

360 S6 Pro robotporszívó leírás

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető megfizethetetlen ajánlatnak a maga átlagosan 500 dolláros vételárával. Persze nyilván ez nem mindenki számára jelent csekély összeget, vagy mindennapos kiadást, ugyanakkor ezért a pénzért cserébe egy minden ízében kiváló masinát szerezhetünk be, ami hosszútávú megoldás lehet a piszokkal és porral szemben. Ha kisállatot tartasz, esetleg hosszú hajad van, és mondjuk nem kenyered a takarítás, esetleg a hajszolt életviteled miatt nincs is rá időd, akkor érdemes elgondolkodni egy ilyen, vagy hasonló gépezet beszerzésén. 

A 360 S6 Pro robotporszívó 58 wattos teljesítménnyel büszkélkedhet, ami a gyakorlatban 2200 Pa-s szívóerőt jelent, ez pedig kifejezetten jónak számít. Nem csupán a por, de esélyesen az atkák is a készülék 420 ml-es portartályában kötnek ki, és mint mindig, most felhívjuk a figyelmet arra, mennyire fontos ezeknek a rekeszeknek a rendszeres ürítése. A masina fejlett lézeres érzékelők és intelligens útvonaltervezés révén igyekszik a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban elvégezni a rá kiszabott feladatot. Bízhatjuk az egészet a robotporszívóra, de persze egy telepített okostelefonos alkalmazás segítségével mi magunk is bele kotnyeleskedhetünk a munkájába, sőt, a vezérlést másokkal is meg tudjuk osztani. A készülék időzíthető, virtuális falakat is be lehet állítani, és még számos egyéb lehetőség áll rendelkezésre. 

A 360 S6 Pro belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a szükséges energiát, ami a gyártói elírások értelmében hozzávetőlegesen olyan 180 perc működésre lehet elegendő. Ha már nincs szufla a gépezetben, akkor bizony 240 percen keresztül a dokkolón kell lennie. Jó hír, hogy akárcsak a többi kicsit drágább modell ez is támogatja az automatikus újratöltés funkcióját, így ha netán alacsonyabb lenne az akkufeszültség a kelleténél, a gép önállóan tudja pótolni az elveszett elektromosságot, visszatér a dokkolóra, majd ha ismét tele a battéria, folytatja a munkáját pontosan onnan, ahol abbahagyta. A robotporszívó feltörölni is képes, mindössze fel kell tölteni a belsejében található 200 ml-es víztartályt, és már mehet is menet. A 360 masinája mindenhova eljut, vastagabb szőnyegek és a küszöbök sem állhatják útját, amennyiben nem magasabbak 2 cm-nél.

Specifikáció:

Teljesítmény: 48 W
Szívóerő: 2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 180 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 420 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 200 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
360 S6 Pro LDS Lidar Laser Navigation Wet and Dry 5200mAh Robot Vacuum Cleaner 53dB Low Noise RF Omnidirectional + APP Dual Remote Control 2200Pa Suction Tovább Flash sale $420.99 $420.99 2021-01-19 2021-01-25 96 Fast-08
360 S6 Pro LDS Lidar Laser Navigation Wet and Dry 5200mAh Robot Vacuum Cleaner 53dB Low Noise RF Omnidirectional + APP Dual Remote Control 2200Pa Suction Tovább GB-360S6PROP $419.99 $419.99 2021-02-03 2021-02-28 Fast-08
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább
Otthoni termékek
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább