KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó segítségével bárhol el tudjuk végezni a szükséges takarítási munkákat, ott is ahol nem áll rendelkezésre semmilyen hálózati áramforrás. A készülék a különböző ázsiai webshopok kínálatában nagyjából 80-85 ezer forintos áron rendelhető, de azért alkalomadtán vannak nagyon jó akciók, ilyenkor érdemes lecsapni a Xiaomi masinájára.

A szerkezet ideális lehet járművek belterének tisztítására, de igazából bármely helyiségben bevethető, az ergonomikus és némileg testreszabható kialakításnak köszönhetően pedig a legrejtettebb zugba is el tudjuk vinni a tisztaságot. A készülék vezeték nélküli működését egy beépített akkumulátor teszi lehetővé, amelynek cseréjét a felhasználó és könnyedén meg tudja oldani, pár egyszerű kézmozdulat, én is a telep bepattintható. 

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó műanyag borítása alatt egy 450 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék képes akár 22 000 Pa szívóerővel felszedni maga után a piszkot, port, és a különböző egyéb szennyeződéseket. A fejlett HEPA szűrőrendszernek köszönhetően a bekerült piszok nem tehet kárt a gépezetben, és még véletlenül sem juthat ki a szerkezet félliteres portartályából.

A Xiaomi Dreame V10 egyetlen feltöltéssel nagyjából 60 percen keresztül képes üzemelni, ezután körülbelül 3-4 óra szükséges a teljes töltöttség visszanyeréséhez. A vezeték nélküli porszívó zajkibocsátása 85 decibel, megsüketülni senki nem fog, de azért ne éjszaka álljunk neki a munkának, valószínűleg lesznek a környezetünkben olyanok, akik nem fogják ezt értékelni.

Specifikációk:

Teljesítmény: 450 W
Szívóerő:  22000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Blackview BL5000 5G

Blackview BL5000 5G

A 2021 nyarán megjelent Blackview BL5000 5G egy strapabíró okostelefon és egy gamer mobil ötvözete, külseje...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a...

Tovább
Otthoni termékek
360 S6 robotporszívó

360 S6 robotporszívó

A 360 S6 robotporszívó az ára, és a tulajdonságai alapján leginkább középkategóriás eszközként aposztrofálható, ami nagyon...

Tovább