KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó segítségével bárhol el tudjuk végezni a szükséges takarítási munkákat, ott is ahol nem áll rendelkezésre semmilyen hálózati áramforrás. A készülék a különböző ázsiai webshopok kínálatában nagyjából 80-85 ezer forintos áron rendelhető, de azért alkalomadtán vannak nagyon jó akciók, ilyenkor érdemes lecsapni a Xiaomi masinájára.

A szerkezet ideális lehet járművek belterének tisztítására, de igazából bármely helyiségben bevethető, az ergonomikus és némileg testreszabható kialakításnak köszönhetően pedig a legrejtettebb zugba is el tudjuk vinni a tisztaságot. A készülék vezeték nélküli működését egy beépített akkumulátor teszi lehetővé, amelynek cseréjét a felhasználó és könnyedén meg tudja oldani, pár egyszerű kézmozdulat, én is a telep bepattintható. 

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó műanyag borítása alatt egy 450 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék képes akár 22 000 Pa szívóerővel felszedni maga után a piszkot, port, és a különböző egyéb szennyeződéseket. A fejlett HEPA szűrőrendszernek köszönhetően a bekerült piszok nem tehet kárt a gépezetben, és még véletlenül sem juthat ki a szerkezet félliteres portartályából.

A Xiaomi Dreame V10 egyetlen feltöltéssel nagyjából 60 percen keresztül képes üzemelni, ezután körülbelül 3-4 óra szükséges a teljes töltöttség visszanyeréséhez. A vezeték nélküli porszívó zajkibocsátása 85 decibel, megsüketülni senki nem fog, de azért ne éjszaka álljunk neki a munkának, valószínűleg lesznek a környezetünkben olyanok, akik nem fogják ezt értékelni.

Specifikációk:

Teljesítmény: 450 W
Szívóerő:  22000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább