KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó segítségével bárhol el tudjuk végezni a szükséges takarítási munkákat, ott is ahol nem áll rendelkezésre semmilyen hálózati áramforrás. A készülék a különböző ázsiai webshopok kínálatában nagyjából 80-85 ezer forintos áron rendelhető, de azért alkalomadtán vannak nagyon jó akciók, ilyenkor érdemes lecsapni a Xiaomi masinájára.

A szerkezet ideális lehet járművek belterének tisztítására, de igazából bármely helyiségben bevethető, az ergonomikus és némileg testreszabható kialakításnak köszönhetően pedig a legrejtettebb zugba is el tudjuk vinni a tisztaságot. A készülék vezeték nélküli működését egy beépített akkumulátor teszi lehetővé, amelynek cseréjét a felhasználó és könnyedén meg tudja oldani, pár egyszerű kézmozdulat, én is a telep bepattintható. 

A Xiaomi Dreame V10 vezeték nélküli porszívó műanyag borítása alatt egy 450 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék képes akár 22 000 Pa szívóerővel felszedni maga után a piszkot, port, és a különböző egyéb szennyeződéseket. A fejlett HEPA szűrőrendszernek köszönhetően a bekerült piszok nem tehet kárt a gépezetben, és még véletlenül sem juthat ki a szerkezet félliteres portartályából.

A Xiaomi Dreame V10 egyetlen feltöltéssel nagyjából 60 percen keresztül képes üzemelni, ezután körülbelül 3-4 óra szükséges a teljes töltöttség visszanyeréséhez. A vezeték nélküli porszívó zajkibocsátása 85 decibel, megsüketülni senki nem fog, de azért ne éjszaka álljunk neki a munkának, valószínűleg lesznek a környezetünkben olyanok, akik nem fogják ezt értékelni.

Specifikációk:

Teljesítmény: 450 W
Szívóerő:  22000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus egyike a kínai gyártó kiváló vezeték nélküli porszívóinak, amelyek segítségével olyan...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább