KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó leírás

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a jellemzői kedvezőbbnek tűnnek, beszerzése nem feltétlenül indokolt az alapmodell helyett, ugyanakkor akadnak olyan vonásai, amelyek miatt bizonyos felhasználók számára mégis ez lehet a legjobb választás.

Külső

Anyaghasználat tekintetében nincsenek nagy megfejtések, a vezeték nélküli porszívó szinte minden eleme műanyagból van, és a dobozban a fő egység mellett számos további kiegészítő elem is megtalálható. Ez egy ilyen kiegészítő a flexibilis cső, amelynek köszönhetően nehezen elérhető helyeket is könnyedén meg lehet tisztítani, bútorok alatt , szekrények mögött és más hasonló helyeken lehet hatékonyan szembeszállni a kosszal. Az 50 mm átmérőjű hengerrel rendelkező padlókefe szintén jó szolgálatot fog tenni, aztán ott van még a réskefe, illetve az elektromos matrac kefe. A porszívó teljes hossza 122 cm, a főegység 1,8, kiegészítőkkel együtt nagyjából 3 kg.

Funkciók

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó belsejében egy 550 wattos, percenként 100000 alkalommal forduló kefe nélküli elektromotor teljesít szolgálatot, ez biztosítja a 25000 Pa-s szívóerőt, amelynek köszönhetően a készülék egyike lesz a legerősebb vezeték nélküli porszívóknak a piacon. A hatékonyabb szívás és a dugulás elkerülése érdekében egyedi ciklon technológiákat alkalmaztak, amelyeknek köszönhetően villámgyorsan a helyére kerül a por, a törmelék, de még a haj is. A 0,6 literes portartályt HEPA szűrők egészítik ki, így ami bekerül, az csak a felhasználó révén távozhat. A tisztítandó felülettől, környezettől függően használhatunk három különböző üzemmódot: Eco, Turbo és Max. Attól függően, hogy melyiket használjuk változhat a készülék üzemideje. A porszívó rendelkezik egy intelligens LED kijelzővel is, amely megjeleníti a legfontosabb információkat, például az akkumulátor töltöttségét, vagy az éppen használt üzemmódot. A vezeték nélküli porszívó zajkibocsátása legfeljebb 82 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó 8 db 2500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönheti mobilitását, a telep természetesen cserélhető, töltése pedig mindössze négy órát vesz igénybe. Az általunk választott üzemmód függvényében a működési idő lehet 13 perc, ez a legerősebb fokozatra érvényes, közepes üzemmódban 25 perc, gazdaságos módban pedig 70 perc.

Specifikációk:

Teljesítmény: 550 W
Szívóerő:  25 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: akár 70 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább