KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó leírás

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a jellemzői kedvezőbbnek tűnnek, beszerzése nem feltétlenül indokolt az alapmodell helyett, ugyanakkor akadnak olyan vonásai, amelyek miatt bizonyos felhasználók számára mégis ez lehet a legjobb választás.

Külső

Anyaghasználat tekintetében nincsenek nagy megfejtések, a vezeték nélküli porszívó szinte minden eleme műanyagból van, és a dobozban a fő egység mellett számos további kiegészítő elem is megtalálható. Ez egy ilyen kiegészítő a flexibilis cső, amelynek köszönhetően nehezen elérhető helyeket is könnyedén meg lehet tisztítani, bútorok alatt , szekrények mögött és más hasonló helyeken lehet hatékonyan szembeszállni a kosszal. Az 50 mm átmérőjű hengerrel rendelkező padlókefe szintén jó szolgálatot fog tenni, aztán ott van még a réskefe, illetve az elektromos matrac kefe. A porszívó teljes hossza 122 cm, a főegység 1,8, kiegészítőkkel együtt nagyjából 3 kg.

Funkciók

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó belsejében egy 550 wattos, percenként 100000 alkalommal forduló kefe nélküli elektromotor teljesít szolgálatot, ez biztosítja a 25000 Pa-s szívóerőt, amelynek köszönhetően a készülék egyike lesz a legerősebb vezeték nélküli porszívóknak a piacon. A hatékonyabb szívás és a dugulás elkerülése érdekében egyedi ciklon technológiákat alkalmaztak, amelyeknek köszönhetően villámgyorsan a helyére kerül a por, a törmelék, de még a haj is. A 0,6 literes portartályt HEPA szűrők egészítik ki, így ami bekerül, az csak a felhasználó révén távozhat. A tisztítandó felülettől, környezettől függően használhatunk három különböző üzemmódot: Eco, Turbo és Max. Attól függően, hogy melyiket használjuk változhat a készülék üzemideje. A porszívó rendelkezik egy intelligens LED kijelzővel is, amely megjeleníti a legfontosabb információkat, például az akkumulátor töltöttségét, vagy az éppen használt üzemmódot. A vezeték nélküli porszívó zajkibocsátása legfeljebb 82 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó 8 db 2500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönheti mobilitását, a telep természetesen cserélhető, töltése pedig mindössze négy órát vesz igénybe. Az általunk választott üzemmód függvényében a működési idő lehet 13 perc, ez a legerősebb fokozatra érvényes, közepes üzemmódban 25 perc, gazdaságos módban pedig 70 perc.

Specifikációk:

Teljesítmény: 550 W
Szívóerő:  25 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: akár 70 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Roborock S50 robotporszívó

Roborock S50 robotporszívó

A Xiaomi berkein belül a felsőkategóriát képviseli a Roborock S50, ami nem csupán felszívja a piszkot,...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább