KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó kuponok és akciók

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó leírás

A modernebb robotporszívók mindegyike rendelkezik valamilyen felmosás funkcióval, ám a Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó ennél jóval többet kínál. A készülék két moppal dolgozik, amelyeket képes kiöblíteni is, sőt, a masina teljesen önállóan megszabadul a piszkos víztől is, mopjait magától megszárítja. Ezeken kívül kapjuk a szokásos jóságokat, mint az LDS lézeres szenzor, a beépített navigáció, a durva szívóerő és nem mellesleg a remek üzemidő.

Külső

A robotporszívó egyszerű, letisztult dizájnt kapott, fehér színben pompázik és a 334 x 314 x 105,5 mm-es méreteinek köszönhetően bárhova behatolhat és a tárolása is egyszerű feladat. Ami fontos, hogy a készülék mellé tartozik egy dokkoló is, ide tudja majd üríteni a szennyezett vizet, illetve innen tud majd vételezni tisztát, a tartályok kapacitása nagy, így az emberi beavatkozás ritkán lesz szükséges. A dokkoló 375 x 400 x 430 mm-es méretekkel bír.

Funkciók

A Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó belsejében lévő elektromotor lehetővé teszi a 4000 Pa-s szívóerőt, amely már kifejezetten kiemelkedőnek számít a robotporszívók világában. A készüléket a tájékozódásban Lidar lézeres érzékelők segítik, a profi algoritmus pedig gördülékenyen és hatékonyan vezérli a takarítás folyamatát. A robotporszívó megjegyzi az adott helyiségeket, a felhasználó pedig mindenféle beállítást eszközölhet, a kijelölhet takarításra a szobákat, vagy olyan helyeket, ahová nem szeretné, hogy a kis masina betegye a lábát. Kerekeit. A gépezet 2,4 GHz-es Wi-Fi révén kommunikál. A porszívózás mellett tehát a másik kiemelt funkció a felmosás, amelyet 2 villámgyorsan forgó moppal hajt végre a W10. Ezeket a gép képes önállóan megtisztítani, a szutykos víztől pedig meg tud szabadulni, nyugi, nem a kőre önti, hanem a dokkolóba, amiből a beépített víztartályt újra is tudja tölteni. Az állomásban 4 literes tartály van, így aztán nekünk a lehető legritkábban kell majd megpiszkálni azt. A robotporszívó beépített szárító funkcióval is rendelkezik, így a mopok nem fognak be büdösödni és penészesek sem lesznek. A porszívózás és felmosás folyamata akár szimultán is mehet, az ilyesmi nem adja fel a leckét a kis gépnek.

Üzemidő

A Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó burkolata alá egy 6400 mAh kapacitású akkumulátor került. A gyártói ígéretek szerint a masina egyetlen feltöltéssel képes akár 300 négyzetméteres területet is kitakarítani. A robotporszívó teljesen önállóan visszatér a dokkolóba, ha már túl alacsony a töltöttség, és amint újra tele a telep, ott folytatja munkáját, ahol abbahagyta.

Specifikáció:

Teljesítmény: 55 watt
Szívóerő: 4000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 6400 mAh
Üzemidő: 300 négyzetméter/töltés
Töltési idő: 3 óra
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 0,45 liter
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 0,45 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Dreame T10 vezeték nélküli porszívó

Dreame T10 vezeték nélküli porszívó

A Dreame T10 egy vezeték nélküli porszívó, mégpedig egyike azoknak, amelyek már igen komoly, 20000 Pa-s...

Tovább
Otthoni termékek
360 S9 robotporszívó

360 S9 robotporszívó

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább