KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó kuponok és akciók

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó leírás

A modernebb robotporszívók mindegyike rendelkezik valamilyen felmosás funkcióval, ám a Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó ennél jóval többet kínál. A készülék két moppal dolgozik, amelyeket képes kiöblíteni is, sőt, a masina teljesen önállóan megszabadul a piszkos víztől is, mopjait magától megszárítja. Ezeken kívül kapjuk a szokásos jóságokat, mint az LDS lézeres szenzor, a beépített navigáció, a durva szívóerő és nem mellesleg a remek üzemidő.

Külső

A robotporszívó egyszerű, letisztult dizájnt kapott, fehér színben pompázik és a 334 x 314 x 105,5 mm-es méreteinek köszönhetően bárhova behatolhat és a tárolása is egyszerű feladat. Ami fontos, hogy a készülék mellé tartozik egy dokkoló is, ide tudja majd üríteni a szennyezett vizet, illetve innen tud majd vételezni tisztát, a tartályok kapacitása nagy, így az emberi beavatkozás ritkán lesz szükséges. A dokkoló 375 x 400 x 430 mm-es méretekkel bír.

Funkciók

A Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó belsejében lévő elektromotor lehetővé teszi a 4000 Pa-s szívóerőt, amely már kifejezetten kiemelkedőnek számít a robotporszívók világában. A készüléket a tájékozódásban Lidar lézeres érzékelők segítik, a profi algoritmus pedig gördülékenyen és hatékonyan vezérli a takarítás folyamatát. A robotporszívó megjegyzi az adott helyiségeket, a felhasználó pedig mindenféle beállítást eszközölhet, a kijelölhet takarításra a szobákat, vagy olyan helyeket, ahová nem szeretné, hogy a kis masina betegye a lábát. Kerekeit. A gépezet 2,4 GHz-es Wi-Fi révén kommunikál. A porszívózás mellett tehát a másik kiemelt funkció a felmosás, amelyet 2 villámgyorsan forgó moppal hajt végre a W10. Ezeket a gép képes önállóan megtisztítani, a szutykos víztől pedig meg tud szabadulni, nyugi, nem a kőre önti, hanem a dokkolóba, amiből a beépített víztartályt újra is tudja tölteni. Az állomásban 4 literes tartály van, így aztán nekünk a lehető legritkábban kell majd megpiszkálni azt. A robotporszívó beépített szárító funkcióval is rendelkezik, így a mopok nem fognak be büdösödni és penészesek sem lesznek. A porszívózás és felmosás folyamata akár szimultán is mehet, az ilyesmi nem adja fel a leckét a kis gépnek.

Üzemidő

A Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó burkolata alá egy 6400 mAh kapacitású akkumulátor került. A gyártói ígéretek szerint a masina egyetlen feltöltéssel képes akár 300 négyzetméteres területet is kitakarítani. A robotporszívó teljesen önállóan visszatér a dokkolóba, ha már túl alacsony a töltöttség, és amint újra tele a telep, ott folytatja munkáját, ahol abbahagyta.

Specifikáció:

Teljesítmény: 55 watt
Szívóerő: 4000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 6400 mAh
Üzemidő: 300 négyzetméter/töltés
Töltési idő: 3 óra
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 0,45 liter
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 0,45 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
iLife V5S Pro robotporszívó

iLife V5S Pro robotporszívó

Az iLife V5S Pro szintén egyike az olcsóbb, ám ennek ellenére remekül használható robotporszívóknak, ezeknek a...

Tovább