KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó leírás

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a drágább önjáró takarítógépek, viszont a nedves feltörlés funkcióról le kell mondani, erre sajnos a szerkezet nem képes. Mindenesetre mivel már 100000 forint alatt is beszerezhető, ez bőven megbocsátható, ráadásul a rengeteg egyéb funkció bőségesen kárpótolni fog bennünket. A robotporszívó névleges teljesítménye 58 watt, melynek köszönhetően 2000 Pa szívóerővel képes felszedni a piszkot, a port.
 
A készülék duál navigációs rendszerrel rendelkezik, környezetét egyszerre méri fel kamerák, valamint lézeres távolságmérő szenzorok segítségével. A burkolat alatt szolgálatot teljesítő Rockchip processzor fejlett algoritmusok futtatását is lehetővé teszi, amelynek köszönhetően a szerkezet képes az intelligens útvonaltervezésre, így munkáját a lehető leggyorsabban, és legenergiahatékonyabban végezheti. Robotporszívó teljesen önállóan dolgozik, de azért mi is beleszólhatunk abba mikor és merre menjen, illetve ki tudunk jelölni olyan területeket, ahonnan úgymond kitiltjuk a gépet, sőt, virtuális falakat is fel állíthatunk
 
Ehhez mindössze a megfelelő alkalmazás telepítése szükséges, ami elérhető Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt. A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a szerkezet akár 150 percen keresztül is képes működni. A tervezők beépítették az automatikus töltés funkciót, amelynek köszönhetően a robotporszívó érzékeli, ha az akkumulátor feszültsége már túl alacsony, ilyenkor teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd a nagyjából 240 percet igénybe vevő töltés után pontosan ugyan ott folytatja munkáját, ahol félbehagyni kényszerült.
 
A robotporszívó számára nem okoznak gondot a vastagabb szőnyegek és a küszöbök sem, mindaddig, amíg azok nem magasabbak másfél centiméternél. A készülék belsejében 420 ml-es portartály található, rendszeres ürítése a jövendőbeli tulajdonos egyik fontos feladata lesz. A Xiaomi Mijia 1S teljesen barátságos zajkibocsátással rendelkezik, működés közben nem lesz hangosabb 68 decibelnél.
 
Specifikáció:
 
Teljesítmény: 58 W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 5200   
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 420 ml
Felmosás funkció: Nem
Víztartály mérete: -
Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább