KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó leírás

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a drágább önjáró takarítógépek, viszont a nedves feltörlés funkcióról le kell mondani, erre sajnos a szerkezet nem képes. Mindenesetre mivel már 100000 forint alatt is beszerezhető, ez bőven megbocsátható, ráadásul a rengeteg egyéb funkció bőségesen kárpótolni fog bennünket. A robotporszívó névleges teljesítménye 58 watt, melynek köszönhetően 2000 Pa szívóerővel képes felszedni a piszkot, a port.
 
A készülék duál navigációs rendszerrel rendelkezik, környezetét egyszerre méri fel kamerák, valamint lézeres távolságmérő szenzorok segítségével. A burkolat alatt szolgálatot teljesítő Rockchip processzor fejlett algoritmusok futtatását is lehetővé teszi, amelynek köszönhetően a szerkezet képes az intelligens útvonaltervezésre, így munkáját a lehető leggyorsabban, és legenergiahatékonyabban végezheti. Robotporszívó teljesen önállóan dolgozik, de azért mi is beleszólhatunk abba mikor és merre menjen, illetve ki tudunk jelölni olyan területeket, ahonnan úgymond kitiltjuk a gépet, sőt, virtuális falakat is fel állíthatunk
 
Ehhez mindössze a megfelelő alkalmazás telepítése szükséges, ami elérhető Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt. A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a szerkezet akár 150 percen keresztül is képes működni. A tervezők beépítették az automatikus töltés funkciót, amelynek köszönhetően a robotporszívó érzékeli, ha az akkumulátor feszültsége már túl alacsony, ilyenkor teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd a nagyjából 240 percet igénybe vevő töltés után pontosan ugyan ott folytatja munkáját, ahol félbehagyni kényszerült.
 
A robotporszívó számára nem okoznak gondot a vastagabb szőnyegek és a küszöbök sem, mindaddig, amíg azok nem magasabbak másfél centiméternél. A készülék belsejében 420 ml-es portartály található, rendszeres ürítése a jövendőbeli tulajdonos egyik fontos feladata lesz. A Xiaomi Mijia 1S teljesen barátságos zajkibocsátással rendelkezik, működés közben nem lesz hangosabb 68 decibelnél.
 
Specifikáció:
 
Teljesítmény: 58 W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 5200   
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 420 ml
Felmosás funkció: Nem
Víztartály mérete: -
Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egyike a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modelleknek, amelyeket mostanában kapni...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus egyike a kínai gyártó kiváló vezeték nélküli porszívóinak, amelyek segítségével olyan...

Tovább