KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó leírás

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a drágább önjáró takarítógépek, viszont a nedves feltörlés funkcióról le kell mondani, erre sajnos a szerkezet nem képes. Mindenesetre mivel már 100000 forint alatt is beszerezhető, ez bőven megbocsátható, ráadásul a rengeteg egyéb funkció bőségesen kárpótolni fog bennünket. A robotporszívó névleges teljesítménye 58 watt, melynek köszönhetően 2000 Pa szívóerővel képes felszedni a piszkot, a port.
 
A készülék duál navigációs rendszerrel rendelkezik, környezetét egyszerre méri fel kamerák, valamint lézeres távolságmérő szenzorok segítségével. A burkolat alatt szolgálatot teljesítő Rockchip processzor fejlett algoritmusok futtatását is lehetővé teszi, amelynek köszönhetően a szerkezet képes az intelligens útvonaltervezésre, így munkáját a lehető leggyorsabban, és legenergiahatékonyabban végezheti. Robotporszívó teljesen önállóan dolgozik, de azért mi is beleszólhatunk abba mikor és merre menjen, illetve ki tudunk jelölni olyan területeket, ahonnan úgymond kitiltjuk a gépet, sőt, virtuális falakat is fel állíthatunk
 
Ehhez mindössze a megfelelő alkalmazás telepítése szükséges, ami elérhető Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt. A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a szerkezet akár 150 percen keresztül is képes működni. A tervezők beépítették az automatikus töltés funkciót, amelynek köszönhetően a robotporszívó érzékeli, ha az akkumulátor feszültsége már túl alacsony, ilyenkor teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd a nagyjából 240 percet igénybe vevő töltés után pontosan ugyan ott folytatja munkáját, ahol félbehagyni kényszerült.
 
A robotporszívó számára nem okoznak gondot a vastagabb szőnyegek és a küszöbök sem, mindaddig, amíg azok nem magasabbak másfél centiméternél. A készülék belsejében 420 ml-es portartály található, rendszeres ürítése a jövendőbeli tulajdonos egyik fontos feladata lesz. A Xiaomi Mijia 1S teljesen barátságos zajkibocsátással rendelkezik, működés közben nem lesz hangosabb 68 decibelnél.
 
Specifikáció:
 
Teljesítmény: 58 W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 5200   
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1,5 cm
Portartály mérete: 420 ml
Felmosás funkció: Nem
Víztartály mérete: -
Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi V3 robotporszívó

Xiaomi Viomi V3 robotporszívó

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívó kétségkívül egy felsőkategóriás ajánlat, amely képes kielégíteni minden otthoni takarítógéppel kapcsolatos...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább