KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó leírás

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért rendelkezik néhány igazán meggyőző és vonzó tulajdonsággal, bár nem érdemes tőle sokkal többet remélni, mint amennyit az árcédula következtetni enged. Mi azért semmiképpen sem neveznék rossz vételnek egy olyan készüléket, amelynek belsejében 100 W-os teljesítmény a dolgozó elektromotor található, ami hálózati áramforrások igénybevétele nélkül is képes az 5,5 kPa szívóerőre.

A Xiaomi Deerma VC20 portartályának kapacitása 0,6 l, tehát rengeteg piszok és por belefér, de azért érdemes lesz rendszeresen üríteni annak tartalmát a későbbi meghibásodások elkerülése végett. Azt nem mondjuk, hogy egy csecsemő is mélyen fog aludni miközben mi éppen takarítunk, de azért egyáltalán nem nevezhető kellemetlennek a készülék zajkibocsátása, ami a gyártói leírások szerint 75 dB.

A legjobb dolog ebben a gépezetben az, hogy mindössze 1,8 kilogrammot nyom, így egyáltalán nem terheli majd meg a karunkat akkor sem, ha végig kell vele dolgozni azt a bizonyos egy órát, ami a vezeték nélküli porszívó maximális elérhető üzemideje. Bár ez egy hasonló eszköz vásárlásánál abszolút elhanyagolható szempont, azért azt tagadhatatlan, hogy a Xiaomi Deerma VC20 nagyon jól néz ki, látszik, hogy a külalakot tervező csapat beleadott apait, anyait.

A szerkezet dobozában mellékelt tartozékokkal többféleképpen is használható lesz a vezeték nélküli porszívó, így aztán teljesen mindegy, hogy az autót akarjuk vele takarítani, vagy valamely beltéri helyiséget, mindig a lehető leggyorsabban és legkönnyebben végezhetjük majd a munkát. Ezt a készüléket elsősorban olyanoknak tudjuk ajánlani, akiknek csak néha és csak bizonyos helyzetekben van szüksége vezeték nélküli porszívóra, így aztán nem szeretnének sokat költeni egy efféle masina beszerzésére.

Teljesítmény: 140W
Szívóerő: 5500 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 30 perc
Töltési idő: 2-3 óra
Cserélhető akkumulátor: Nem

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
360 S9 robotporszívó

360 S9 robotporszívó

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600...

Tovább