KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Alfawise V9S robotporszívó kuponok és akciók

Alfawise V9S robotporszívó leírás

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium jellemzőket kínál, kiváló alternatíva lehet bárki számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni az általuk megvásárolt takarító gépezetből. Ezzel a szerkezettel nem csupán porszívózni lehet de feltörölni is, ami nagyon jól jön ha kisállatot tartunk, vagy gyermekeink még épp a mindent összekenős korukat élik.

A készülék lézeres távolságmérő szenzorokkal azonosítja be környezetét, melyet 360 fokban érzékel és a precíz algoritmusos vezérlésnek köszönhetően igyekszik a lehető legoptimálisabb takarítási útvonalat megtervezni a már feltérképezett helyiségben. A szerkezet másodpercenként 10 alkalommal végzi el ezt a bizonyos szkennelést, és hogy a munkája valóban tökéletes legyen a gyártó giroszkópos navigációval és megspékelte a robotporszívó felszereltségét. A gépezet teljesen önállóan végzi a munkáját de ebbe természetesen mi is bele szólhatunk, csupán egy okostelefonos alkalmazást kell telepíteni, ami ráadásul támogatja a Google és az Amazon virtuális asszisztensét is, tehát kvázi hangirányítással is munkára bírhatjuk az apróságot.

Az Alfawise V9S takarítási menetrendje testreszabható és még virtuális falakat is beállíthatunk, ha nem szeretnénk, hogy bizonyos helyekre bemenjen a gép. A készülék belsejében lévő elektromotor 1800 Pa szívóerőt képes biztosítani, melynek köszönhetően a vastagabb szőnyegekből is eltűnik a por, sőt, jó eséllyel az atkákkal sem lesz bajunk miután a gépezet végzett körútjával.

Az Alfawise V9S belsejében lévő akkumulátor töltéséhez nagyjából négy óra szükséges, a robotporszívó tökéletesen tisztában van a még meglévő kapacitással, így ha merülni kezdene a telep teljesen automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd onnan folytatja a munkát, ahol abba kellett hagynia. A készülék egyetlen feltöltéssel nagyjából 150 négyzetméteres területet képes megtisztítani, cirka 120 perces üzemidőre lehet számítani. A robotporszívó könnyedén megbirkózik a 27 fokos emelkedőkkel és a nagyjából 2 centiméteres küszöbökkel is.

Specifikáció:

Teljesítmény: 25W
Szívóerő: 1800 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 2600 mAh
Üzemidő:120 perc 
Töltési idő: 4 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 1 cm
Portartály mérete: 475 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 220 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább
Otthoni termékek
iLife V5S Pro robotporszívó

iLife V5S Pro robotporszívó

Az iLife V5S Pro szintén egyike az olcsóbb, ám ennek ellenére remekül használható robotporszívóknak, ezeknek a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább