KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére tenni azoknak, akik szerint rend és tisztaság a lelke mindennek. Habár a készülékből létezik egy fejlettebb, Pro variáns, azért érdemes megismerkedni az alap változattal is, mivel a legtöbb háztartásban bőven meg fogja állni a helyét.

Külső

A Xiaomi Jimmy H8 külseje okán túl sok lamentálni valónk nincs, a legfontosabb az, hogy ez egy mindössze 1,49 kg-os masina, így a karunk nem fog leszakadni munka közben. A szerkezet dobozában extra kefék és kiegészítők találhatók, amelyeknek köszönhetően még több felhasználási lehetőség válik elérhetővé takarítás közben.

Funkciók

A Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó két igazán fontos összetevővel rendelkezik, az egyik a működésért felelős elektromotor, a másik pedig az energiaellátás biztosító akkumulátor. Mi most az előbb jól fogunk beszélni. A kefe nélküli motor névleges teljesítménye 500 watt, amelynek köszönhetően elérhetővé válik az akár 160 AW-s szívóerő, így a készülék egy szempillantás alatt képes felszívni a koszt. A vezeték nélküli porszívó négyféle üzemmódban használható, így a gépet a tisztítandó terület szennyezettségéhez, illetve az adott felülethez tudjuk igazítani. Fontos kiegészítő az univerzális padlókefe, amely egy 50 mm átmérőjű henger, úgy tervezve, hogy a szőr és a haj se akassza meg. Szintes ciklon kialakításnak köszönhetően nem kell félni a dugulástól, sem. A beépített portartály kapacitása 0,5 liter. A működési zaj egészen elviselhető, mindössze 80 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó mobilitását egy nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja, a 7 cellás kialakítású, 2500 mAh-s telep képes akár 60 percig is működtetni a szerkezetet. Ez természetesen a leggazdaságosabb üzemmódra érvényes, a legerősebb fokozatban nagyjából 13 perc áll rendelkezésre, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsuk. Az akkumulátor cserélhető, ehhez nem szükséges különösebb szerviz ismeret. A töltési idő megközelítőleg 3-4 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő:  160 AW
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább