KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére tenni azoknak, akik szerint rend és tisztaság a lelke mindennek. Habár a készülékből létezik egy fejlettebb, Pro variáns, azért érdemes megismerkedni az alap változattal is, mivel a legtöbb háztartásban bőven meg fogja állni a helyét.

Külső

A Xiaomi Jimmy H8 külseje okán túl sok lamentálni valónk nincs, a legfontosabb az, hogy ez egy mindössze 1,49 kg-os masina, így a karunk nem fog leszakadni munka közben. A szerkezet dobozában extra kefék és kiegészítők találhatók, amelyeknek köszönhetően még több felhasználási lehetőség válik elérhetővé takarítás közben.

Funkciók

A Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó két igazán fontos összetevővel rendelkezik, az egyik a működésért felelős elektromotor, a másik pedig az energiaellátás biztosító akkumulátor. Mi most az előbb jól fogunk beszélni. A kefe nélküli motor névleges teljesítménye 500 watt, amelynek köszönhetően elérhetővé válik az akár 160 AW-s szívóerő, így a készülék egy szempillantás alatt képes felszívni a koszt. A vezeték nélküli porszívó négyféle üzemmódban használható, így a gépet a tisztítandó terület szennyezettségéhez, illetve az adott felülethez tudjuk igazítani. Fontos kiegészítő az univerzális padlókefe, amely egy 50 mm átmérőjű henger, úgy tervezve, hogy a szőr és a haj se akassza meg. Szintes ciklon kialakításnak köszönhetően nem kell félni a dugulástól, sem. A beépített portartály kapacitása 0,5 liter. A működési zaj egészen elviselhető, mindössze 80 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó mobilitását egy nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja, a 7 cellás kialakítású, 2500 mAh-s telep képes akár 60 percig is működtetni a szerkezetet. Ez természetesen a leggazdaságosabb üzemmódra érvényes, a legerősebb fokozatban nagyjából 13 perc áll rendelkezésre, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsuk. Az akkumulátor cserélhető, ehhez nem szükséges különösebb szerviz ismeret. A töltési idő megközelítőleg 3-4 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő:  160 AW
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 60 perc
Töltési idő: 3-4 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus egyike a kínai gyártó kiváló vezeték nélküli porszívóinak, amelyek segítségével olyan...

Tovább