KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus egyike a kínai gyártó kiváló vezeték nélküli porszívóinak, amelyek segítségével olyan helyeken is megőrizhető a tisztaság, a higiénia, ahol nem, vagy csak nagyon körülményesen állnak rendelkezésre hálózati áramforrások. Az alábbiakban megpróbáljuk röviden bemutatni a készülék fontosabb műszaki tulajdonságait, illetve azt, hogy kiknek lehet jó döntés a gép beszerzése.

A szerkezet a legtöbb ázsiai webáruházban nagyjából 70-75 ezer Ft-os áron szerezhető be, felszereltsége és tudása is ehhez mért. A készülék mobilitását nyilvánvalóan egy akkumulátor teszi lehetővé, amelyből bizonyos csomagok esetén akár kettőt is el lehet vinni, mindig figyeljük az éppen aktuális kedvezményeket és ajánlatokat! Ahhoz képest, hogy ez a porszívó nem igényel hálózati energiaforrást, képes 20 kPA szívóerővel megtisztítani az adott felületet, területet. Mindez azért lehetséges, mert a készülék burkolata alatt egy 425 W-os teljesítménnyel bíró, percenként 100 000-et forduló, kefe nélküli elektromos motor dolgozik. Ha pedig a szennyeződés és a piszok egyszer bekerült a gépezetbe, onnan már többé nem jut ki, hála a rendkívül hatékony szűrőrendszernek, ami bent tartja a por és a piszok 99 százalékát.

Egy ilyen eszköz esetében rendkívül fontos a könnyű kezelhetőség és a mobilitás, ezek egyikére sem lesz panaszunk, mert a masina mindössze 1,46 kilogrammot nyom. A Xiaomi Jimmy JV53 Plus a multifunkciós kialakításnak és a számos tartozéknak köszönhetően többféle módon használható, képesek leszünk vele tisztán tartani az autót, a ház összes helyiségét, de igazából bárhol megállja a helyét.

Az akkumulátor cserélhető, 2500 mAh kapacitású, és egyetlen feltöltéssel nagyjából 90 perces üzemidőt biztosít. Persze a rendelkezésre álló működési idő attól is függ, hogy miként vetjük be a Xiaomi vezeték nélküli porszívóját. A legintenzívebb fokozaton nagyjából egy negyedórát vagyunk képesek működtetni az eszközt, utána kénytelenek leszünk töltőre tenni, vagy ha van tartalék akkumulátorunk, akkor azt kell bevetni.

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus teljes értékű és hosszútávon használható példánya a vezeték nélküli porszívóknak, így szinte bárkinek ajánlható, aki nem csak alkalomadtán, hanem rendszeresen szeretne egy ilyen eszközzel könnyíteni a takarítási munkálatokon. Ha léteznek olyan cégek és szolgáltatók, amelyek kifejezetten autók belsejének takarításával foglalkoznak, érdemes lesz megfontolniuk egy ilyen, vagy hasonló masina megvásárlását, ha lehet több akkumulátorral egyetemben.

Specifikációk:

Teljesítmény: 425W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 90 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a...

Tovább