KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV53 Plus vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus egyike a kínai gyártó kiváló vezeték nélküli porszívóinak, amelyek segítségével olyan helyeken is megőrizhető a tisztaság, a higiénia, ahol nem, vagy csak nagyon körülményesen állnak rendelkezésre hálózati áramforrások. Az alábbiakban megpróbáljuk röviden bemutatni a készülék fontosabb műszaki tulajdonságait, illetve azt, hogy kiknek lehet jó döntés a gép beszerzése.

A szerkezet a legtöbb ázsiai webáruházban nagyjából 70-75 ezer Ft-os áron szerezhető be, felszereltsége és tudása is ehhez mért. A készülék mobilitását nyilvánvalóan egy akkumulátor teszi lehetővé, amelyből bizonyos csomagok esetén akár kettőt is el lehet vinni, mindig figyeljük az éppen aktuális kedvezményeket és ajánlatokat! Ahhoz képest, hogy ez a porszívó nem igényel hálózati energiaforrást, képes 20 kPA szívóerővel megtisztítani az adott felületet, területet. Mindez azért lehetséges, mert a készülék burkolata alatt egy 425 W-os teljesítménnyel bíró, percenként 100 000-et forduló, kefe nélküli elektromos motor dolgozik. Ha pedig a szennyeződés és a piszok egyszer bekerült a gépezetbe, onnan már többé nem jut ki, hála a rendkívül hatékony szűrőrendszernek, ami bent tartja a por és a piszok 99 százalékát.

Egy ilyen eszköz esetében rendkívül fontos a könnyű kezelhetőség és a mobilitás, ezek egyikére sem lesz panaszunk, mert a masina mindössze 1,46 kilogrammot nyom. A Xiaomi Jimmy JV53 Plus a multifunkciós kialakításnak és a számos tartozéknak köszönhetően többféle módon használható, képesek leszünk vele tisztán tartani az autót, a ház összes helyiségét, de igazából bárhol megállja a helyét.

Az akkumulátor cserélhető, 2500 mAh kapacitású, és egyetlen feltöltéssel nagyjából 90 perces üzemidőt biztosít. Persze a rendelkezésre álló működési idő attól is függ, hogy miként vetjük be a Xiaomi vezeték nélküli porszívóját. A legintenzívebb fokozaton nagyjából egy negyedórát vagyunk képesek működtetni az eszközt, utána kénytelenek leszünk töltőre tenni, vagy ha van tartalék akkumulátorunk, akkor azt kell bevetni.

A Xiaomi Jimmy JV53 Plus teljes értékű és hosszútávon használható példánya a vezeték nélküli porszívóknak, így szinte bárkinek ajánlható, aki nem csak alkalomadtán, hanem rendszeresen szeretne egy ilyen eszközzel könnyíteni a takarítási munkálatokon. Ha léteznek olyan cégek és szolgáltatók, amelyek kifejezetten autók belsejének takarításával foglalkoznak, érdemes lesz megfontolniuk egy ilyen, vagy hasonló masina megvásárlását, ha lehet több akkumulátorral egyetemben.

Specifikációk:

Teljesítmény: 425W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 90 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó nem csupán hatalmas erejű porszívással kecsegtet, de azzal is, hogy önállóan...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock S50 robotporszívó

Roborock S50 robotporszívó

A Xiaomi berkein belül a felsőkategóriát képviseli a Roborock S50, ami nem csupán felszívja a piszkot,...

Tovább