KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet autót takarítani, vagy olyan helyiségben, ahol kissé körülményes volna az elektromos ellátás megoldása. A készülék belsejében egy 135 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, ami percenként 100 ezer fordulatot képes végezni a gép burkolata alatt. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy a masina rendkívül erős, 20 000 Pa-s szívóerővel rendelkezik, és a roppant fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően amit felszívott, azt bent is tartja. Viszlát piszok, és sanszosan viszlát atkák is.

A legtöbb helyzetben könnyedén menni fog a munka, mivel a gépezetet képesek vagyunk 65 fokban állítani, így nem lesz olyan hely, vagy zug, ahová ne tudnánk elvinni a jól megérdemelt higiéniát.  A vezeték nélküli porszívó cserélhető akkumulátorának köszönhetően a készülék képes 60 percen keresztül is üzemelni egyetlen feltöltéssel, persze a működési idő attól is függ, hogy milyen üzemmódban használjuk a masinát, ilyenből egyébként több is van.

Ha kifogyott a kakaó, akkor a gépet kénytelenek vagyunk töltőre tenni, vagy másik akkut bepattintani, maga a töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, épp ezért érdemes több akkupakkot is vásárolni, ha esetleg mondjuk hozzá tudtok jutni akciósan. A beépített portartály űrtartalma fél literes, szóval fog bele férni, de azért érdemes lesz rendszeresen üríteni azt, nehogy a későbbiekben ebből gondunk legyen.

Sajnos alvó ember mellett nem érdemes ezzel a géppel takarítani, de azért nem fognak menekülni sem a közelünkből ha használni kezdjük a Xiaomi Jimmy JV83-at, mivel annak zajkibocsátása nagyjából 82 decibel. Ez egy nagyon komoly, és rendkívül sokoldalú prémium modell, így alapáron, akciók nélkül nagyjából 120-125 ezer forintos áron szokott menni a különböző kínai webshopokban, érdemes tehát figyelni a leértékeléseket, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is ki lehet fogni a masinát. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 135 W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Roborock S5 Max robotporszívó

Roborock S5 Max robotporszívó

Egy igazi díjnyertes géppel van dolgunk a Xiaomi Roborock S5 Max esetében, ugyanis az 2020-ban megkapta...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó ugyanazt a könnyű kialakítás kínálja, mint az alapmodell,...

Tovább
Otthoni termékek
Lenovo X1 robotporszívó

Lenovo X1 robotporszívó

A Lenovo X1 robotporszívó a drágább, ám tagadhatatlanul jobban felszerelt robotporszívók közé tartozik, a 130 ezres...

Tovább