KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet autót takarítani, vagy olyan helyiségben, ahol kissé körülményes volna az elektromos ellátás megoldása. A készülék belsejében egy 135 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, ami percenként 100 ezer fordulatot képes végezni a gép burkolata alatt. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy a masina rendkívül erős, 20 000 Pa-s szívóerővel rendelkezik, és a roppant fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően amit felszívott, azt bent is tartja. Viszlát piszok, és sanszosan viszlát atkák is.

A legtöbb helyzetben könnyedén menni fog a munka, mivel a gépezetet képesek vagyunk 65 fokban állítani, így nem lesz olyan hely, vagy zug, ahová ne tudnánk elvinni a jól megérdemelt higiéniát.  A vezeték nélküli porszívó cserélhető akkumulátorának köszönhetően a készülék képes 60 percen keresztül is üzemelni egyetlen feltöltéssel, persze a működési idő attól is függ, hogy milyen üzemmódban használjuk a masinát, ilyenből egyébként több is van.

Ha kifogyott a kakaó, akkor a gépet kénytelenek vagyunk töltőre tenni, vagy másik akkut bepattintani, maga a töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, épp ezért érdemes több akkupakkot is vásárolni, ha esetleg mondjuk hozzá tudtok jutni akciósan. A beépített portartály űrtartalma fél literes, szóval fog bele férni, de azért érdemes lesz rendszeresen üríteni azt, nehogy a későbbiekben ebből gondunk legyen.

Sajnos alvó ember mellett nem érdemes ezzel a géppel takarítani, de azért nem fognak menekülni sem a közelünkből ha használni kezdjük a Xiaomi Jimmy JV83-at, mivel annak zajkibocsátása nagyjából 82 decibel. Ez egy nagyon komoly, és rendkívül sokoldalú prémium modell, így alapáron, akciók nélkül nagyjából 120-125 ezer forintos áron szokott menni a különböző kínai webshopokban, érdemes tehát figyelni a leértékeléseket, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is ki lehet fogni a masinát. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 135 W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife V5S Pro robotporszívó

iLife V5S Pro robotporszívó

Az iLife V5S Pro szintén egyike az olcsóbb, ám ennek ellenére remekül használható robotporszívóknak, ezeknek a...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább