KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet autót takarítani, vagy olyan helyiségben, ahol kissé körülményes volna az elektromos ellátás megoldása. A készülék belsejében egy 135 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, ami percenként 100 ezer fordulatot képes végezni a gép burkolata alatt. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy a masina rendkívül erős, 20 000 Pa-s szívóerővel rendelkezik, és a roppant fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően amit felszívott, azt bent is tartja. Viszlát piszok, és sanszosan viszlát atkák is.

A legtöbb helyzetben könnyedén menni fog a munka, mivel a gépezetet képesek vagyunk 65 fokban állítani, így nem lesz olyan hely, vagy zug, ahová ne tudnánk elvinni a jól megérdemelt higiéniát.  A vezeték nélküli porszívó cserélhető akkumulátorának köszönhetően a készülék képes 60 percen keresztül is üzemelni egyetlen feltöltéssel, persze a működési idő attól is függ, hogy milyen üzemmódban használjuk a masinát, ilyenből egyébként több is van.

Ha kifogyott a kakaó, akkor a gépet kénytelenek vagyunk töltőre tenni, vagy másik akkut bepattintani, maga a töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, épp ezért érdemes több akkupakkot is vásárolni, ha esetleg mondjuk hozzá tudtok jutni akciósan. A beépített portartály űrtartalma fél literes, szóval fog bele férni, de azért érdemes lesz rendszeresen üríteni azt, nehogy a későbbiekben ebből gondunk legyen.

Sajnos alvó ember mellett nem érdemes ezzel a géppel takarítani, de azért nem fognak menekülni sem a közelünkből ha használni kezdjük a Xiaomi Jimmy JV83-at, mivel annak zajkibocsátása nagyjából 82 decibel. Ez egy nagyon komoly, és rendkívül sokoldalú prémium modell, így alapáron, akciók nélkül nagyjából 120-125 ezer forintos áron szokott menni a különböző kínai webshopokban, érdemes tehát figyelni a leértékeléseket, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is ki lehet fogni a masinát. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 135 W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock Q7 Max robotporszívó

Roborock Q7 Max robotporszívó

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a...

Tovább