KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet autót takarítani, vagy olyan helyiségben, ahol kissé körülményes volna az elektromos ellátás megoldása. A készülék belsejében egy 135 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, ami percenként 100 ezer fordulatot képes végezni a gép burkolata alatt. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy a masina rendkívül erős, 20 000 Pa-s szívóerővel rendelkezik, és a roppant fejlett HEPA szűrőknek köszönhetően amit felszívott, azt bent is tartja. Viszlát piszok, és sanszosan viszlát atkák is.

A legtöbb helyzetben könnyedén menni fog a munka, mivel a gépezetet képesek vagyunk 65 fokban állítani, így nem lesz olyan hely, vagy zug, ahová ne tudnánk elvinni a jól megérdemelt higiéniát.  A vezeték nélküli porszívó cserélhető akkumulátorának köszönhetően a készülék képes 60 percen keresztül is üzemelni egyetlen feltöltéssel, persze a működési idő attól is függ, hogy milyen üzemmódban használjuk a masinát, ilyenből egyébként több is van.

Ha kifogyott a kakaó, akkor a gépet kénytelenek vagyunk töltőre tenni, vagy másik akkut bepattintani, maga a töltési folyamat nagyjából 4-5 órát vesz igénybe, épp ezért érdemes több akkupakkot is vásárolni, ha esetleg mondjuk hozzá tudtok jutni akciósan. A beépített portartály űrtartalma fél literes, szóval fog bele férni, de azért érdemes lesz rendszeresen üríteni azt, nehogy a későbbiekben ebből gondunk legyen.

Sajnos alvó ember mellett nem érdemes ezzel a géppel takarítani, de azért nem fognak menekülni sem a közelünkből ha használni kezdjük a Xiaomi Jimmy JV83-at, mivel annak zajkibocsátása nagyjából 82 decibel. Ez egy nagyon komoly, és rendkívül sokoldalú prémium modell, így alapáron, akciók nélkül nagyjából 120-125 ezer forintos áron szokott menni a különböző kínai webshopokban, érdemes tehát figyelni a leértékeléseket, mert sokszor ennél jóval olcsóbban is ki lehet fogni a masinát. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 135 W
Szívóerő: 20 000 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Blackview BL5000 5G

Blackview BL5000 5G

A 2021 nyarán megjelent Blackview BL5000 5G egy strapabíró okostelefon és egy gamer mobil ötvözete, külseje...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább