KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító változata, amely továbbra is az akkumulátoros takarítás egyszerűségét és viszonylagos kényelmét biztosítja. A készülék kiváló segítség lehet számunkra, ha olyan helyeken szeretnénk tisztaságot, amely a hálózati csatlakozóktól távol, vagy más körülményesen tisztítható helyen van.

Külső

Egy porszívó külsején túl sok lamentálni való nincs, a szerkezet egy 5,16 kg-os, 670 x 293 x 210 mm-es dobozban érkezik, számos kiegészítővel, mint például a széles kefés fej, a falra szerelhető konzol, vagy a hosszabbító cső. A flexibilis hosszabbító és a rövid könyök sajnos hiányzik a felhozatalból, ugyanígy nem kapunk rá kefés fejet sem. Nyilván ezek nélkül lehet élni, de azért nem bántuk volna, ha a Xiaomi Jimmy JV85 dobozában is ott vannak.

Funkciók

A vezeték nélküli porszívó belsejében egy 500 watt névleges teljesítményű kefe nélküli motor található, amely képes az akár 185  AW-s szívóteljesítményre is. A készülék háromféle üzemmódban használható, attól függően mekkora szutyok felszámolására esküszünk fel, normál, erős és maximális üzemmód, ezeknek természetesen lesz kihatása az üzemidőre is, amiről még fogunk szót ejteni. A porszívó rendelkezik egy intelligens LED kijelzővel, amely megjeleníti a bal oldali akkumulátor töltöttségét, az éppen használt üzemmódot, így hatékonyabb lehet a takarítás. A készülék szabadalmaztatott vízszintes ciklon kialakítást alkalmaz, így a levegő még jobban közlekedik a belsejében. A nagy kapacitású, 0,6 literes porgyűjtő csökkenti a tisztítási időt, és kialakításának köszönhetően semmilyen szennyeződést nem enged vissza. A szerkezet egészen korrekt zajkibocsátással bír, nem hangosabb, mint 82 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték akkumulátora manuálisan cserélhető, töltése mindössze 4-5 órát vesz igénybe. A gyártó ígérete szerint a maximális üzemidő 60 perc, nyilván a leggazdaságosabb üzemmód esetében érvényes, a 63 wattórás telep közepes felhasználás mellett 20-23 percig, a legerősebb szívóerő mellett pedig 12-13 percig képes működni egyetlen feltöltéssel.

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő: 23 000 Pa
HEPA szűrő: Van
Üzemidő: maximum 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

A modernebb robotporszívók mindegyike rendelkezik valamilyen felmosás funkcióval, ám a Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egyike a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modelleknek, amelyeket mostanában kapni...

Tovább