KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító változata, amely továbbra is az akkumulátoros takarítás egyszerűségét és viszonylagos kényelmét biztosítja. A készülék kiváló segítség lehet számunkra, ha olyan helyeken szeretnénk tisztaságot, amely a hálózati csatlakozóktól távol, vagy más körülményesen tisztítható helyen van.

Külső

Egy porszívó külsején túl sok lamentálni való nincs, a szerkezet egy 5,16 kg-os, 670 x 293 x 210 mm-es dobozban érkezik, számos kiegészítővel, mint például a széles kefés fej, a falra szerelhető konzol, vagy a hosszabbító cső. A flexibilis hosszabbító és a rövid könyök sajnos hiányzik a felhozatalból, ugyanígy nem kapunk rá kefés fejet sem. Nyilván ezek nélkül lehet élni, de azért nem bántuk volna, ha a Xiaomi Jimmy JV85 dobozában is ott vannak.

Funkciók

A vezeték nélküli porszívó belsejében egy 500 watt névleges teljesítményű kefe nélküli motor található, amely képes az akár 185  AW-s szívóteljesítményre is. A készülék háromféle üzemmódban használható, attól függően mekkora szutyok felszámolására esküszünk fel, normál, erős és maximális üzemmód, ezeknek természetesen lesz kihatása az üzemidőre is, amiről még fogunk szót ejteni. A porszívó rendelkezik egy intelligens LED kijelzővel, amely megjeleníti a bal oldali akkumulátor töltöttségét, az éppen használt üzemmódot, így hatékonyabb lehet a takarítás. A készülék szabadalmaztatott vízszintes ciklon kialakítást alkalmaz, így a levegő még jobban közlekedik a belsejében. A nagy kapacitású, 0,6 literes porgyűjtő csökkenti a tisztítási időt, és kialakításának köszönhetően semmilyen szennyeződést nem enged vissza. A szerkezet egészen korrekt zajkibocsátással bír, nem hangosabb, mint 82 decibel.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték akkumulátora manuálisan cserélhető, töltése mindössze 4-5 órát vesz igénybe. A gyártó ígérete szerint a maximális üzemidő 60 perc, nyilván a leggazdaságosabb üzemmód esetében érvényes, a 63 wattórás telep közepes felhasználás mellett 20-23 percig, a legerősebb szívóerő mellett pedig 12-13 percig képes működni egyetlen feltöltéssel.

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő: 23 000 Pa
HEPA szűrő: Van
Üzemidő: maximum 60 perc
Töltési idő: 4-5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a...

Tovább
Otthoni termékek
360 S9 robotporszívó

360 S9 robotporszívó

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600...

Tovább