KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó ugyanazt a könnyű kialakítás kínálja, mint az alapmodell, villámgyorsan és hatékonyan dolgozik, viszont az üzemidőt sikerült megnövelni. Továbbra is rendelkezésre áll az univerzális padlókefe, kapunk egy rakás hasznos tartozékot, és bár azt nem mondjuk, hogy örömmé teszi a takarítást, jócskán lerövidíti, megkönnyíti azt.

Külső

Az anyaghasználat továbbra is műanyag, a súly megmaradt 1,49 kg, ami elképesztően könnyű, egykezes felhasználással kecsegtet. A csomagolásban kiegészítők garmadája található, extra kefékkel stb. Említésre méltó kiegészítő a hajlítható hosszabbító kar, ami nincs ott az alapmodell dobozában.

Funkciók

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó burkolata alatt továbbra is egy 500 watt teljesítményű kefe nélküli elektromos motor teljesít szolgálatot, a motornak köszönhetően elérhető a percenkénti 100 000 fordulat, illetve a 160 AW-s szívóerő. Négy különböző felhasználási üzemmód közül lehet választani, de az intelligens azonosításnak köszönhetően a gép képes automatikusan felismerni a tisztítandó felület fajtáját, és ahhoz igazítani a szívóerőt. A készülék mellé 50mm átlós tengellyel ellátott univerzális padlókefe jár, puha és kemény sörtékkel kiegészítve. A vezeték nélküli porszívó szabadalmaztatott ciklon kialakítással rendelkezik, amely növeli a szerkezet teljesítményét, illetve meggátolja az elzáródásokat. A portartály kapacitása 0,5 liter, ürítése roppantmód egyszerű, mindössze egy gombnyomás szükséges.

Üzemidő

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó energiaellátását egy összesen 7 cellából álló, 3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A telepnek köszönhetően gazdaságos üzemmódban 70 percig, turbó üzemmódban 30 percig, a legerősebb szívóerő mellett pedig 15 percig tudunk dolgozni. Az akkumulátor cserélhető, és külön is tölthető. A készüléken található kijelző jelzi a telep töltöttségét, így nem érhetnek bennünket meglepetések. A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó töltése megközelítőleg 4 órán keresztül tart.

Specifikációk:

Teljesítmény: 500 W
Szívóerő:  160 AW
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 70 perc
Töltési idő: 4 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S Pro robotporszívó

Alfawise V8S Pro robotporszívó

Az Alfawise V8S Pro robotporszívó még mindig a 100000 forint alatti árkategóriában próbál meg sikereket szerezni,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább