KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Roborock S5 Max robotporszívó kuponok és akciók

Roborock S5 Max robotporszívó leírás

Egy igazi díjnyertes géppel van dolgunk a Xiaomi Roborock S5 Max esetében, ugyanis az 2020-ban megkapta az IF Design Award-ot, de persze a hétköznapi felhasználót vajmi keveset érdeklik az ilyesmik, elsősorban tiszta otthont szeretnének, akik robotporszívó vásárlására adják a fejüket. A készülék mivel egy megkérdőjelezhetetlenül felsőkategóriás masina ennek a feladatnak tökéletesen meg fog felelni. Robotporszívók között rendkívül erős szívóerővel rendelkezik a gépezet mivel az képes 2000 Pa-val összeszedni a piszkot és a szennyeződéseket, nyomában nem marad por, piszok, de még nagyon atka sem.

A beépített 290 ml-es víztartálynak köszönhetően a készülék könnyedén feltöröl egy akár 200 m²-es területet is. A robotporszívó belsejében fejlett lézeres érzékelők találhatóak, amelyek percenként több száz alkalommal szkennelik környezetüket, így a gépezet mindig tisztában lesz a körülötte lévő bútorokkal, a lehetséges akadályokkal, és semmiképpen sem fog leesni olyan peremekről, amelyeket nem vett észre időben.A tisztítási útvonal megtervezését spéci adaptív algoritmusok végzik, hogy az apróság munkája minél hatékonyabb legyen. A szerkezet képes önállóan végezni a dolgát, de persze azért nekünk is van beleszólásunk abba, hogy mikor, merre és hogyan takarítson, mindehhez csupán telepíteni kell egy okostelefonos alkalmazást.

Lehet időzíteni a gépezet munkáját, sőt, kijelölhetünk falakat is, ha bizonyos helyiségekben nem szeretnék takarítani a szerkezettel. A Xiaomi Roborock S5 Max könnyedén megbirkózik az akár 2 cm-es küszöbökkel, simán felmászik a vastagabb szőnyegekre is. A készülék belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 120 percen át is üzemelhet a szerkezet, ennyi idő pedig bőven elég neki arra, hogy megtisztítson akár 200 m²-t is. A készülék belsejében lévő fejlett vezérlőrendszer pontosan tisztába van az aksi töltöttségével, és ha csökkenne a feszültség, akkor teljesen önállóan visszatér a töltőre, majd ha már újra tele van a “tank”, pontosan onnan folytatja munkáját, ahol abbahagyta. Ahogyan az elején is mondtuk, a készülék tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és csak a legjobbat akarják.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58W
Szívóerő:  2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 4 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2,5 cm
Portartály mérete: 460 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 290 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Lenovo X1 robotporszívó

Lenovo X1 robotporszívó

A Lenovo X1 robotporszívó a drágább, ám tagadhatatlanul jobban felszerelt robotporszívók közé tartozik, a 130 ezres...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább