KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Roborock S5 Max robotporszívó kuponok és akciók

Roborock S5 Max robotporszívó leírás

Egy igazi díjnyertes géppel van dolgunk a Xiaomi Roborock S5 Max esetében, ugyanis az 2020-ban megkapta az IF Design Award-ot, de persze a hétköznapi felhasználót vajmi keveset érdeklik az ilyesmik, elsősorban tiszta otthont szeretnének, akik robotporszívó vásárlására adják a fejüket. A készülék mivel egy megkérdőjelezhetetlenül felsőkategóriás masina ennek a feladatnak tökéletesen meg fog felelni. Robotporszívók között rendkívül erős szívóerővel rendelkezik a gépezet mivel az képes 2000 Pa-val összeszedni a piszkot és a szennyeződéseket, nyomában nem marad por, piszok, de még nagyon atka sem.

A beépített 290 ml-es víztartálynak köszönhetően a készülék könnyedén feltöröl egy akár 200 m²-es területet is. A robotporszívó belsejében fejlett lézeres érzékelők találhatóak, amelyek percenként több száz alkalommal szkennelik környezetüket, így a gépezet mindig tisztában lesz a körülötte lévő bútorokkal, a lehetséges akadályokkal, és semmiképpen sem fog leesni olyan peremekről, amelyeket nem vett észre időben.A tisztítási útvonal megtervezését spéci adaptív algoritmusok végzik, hogy az apróság munkája minél hatékonyabb legyen. A szerkezet képes önállóan végezni a dolgát, de persze azért nekünk is van beleszólásunk abba, hogy mikor, merre és hogyan takarítson, mindehhez csupán telepíteni kell egy okostelefonos alkalmazást.

Lehet időzíteni a gépezet munkáját, sőt, kijelölhetünk falakat is, ha bizonyos helyiségekben nem szeretnék takarítani a szerkezettel. A Xiaomi Roborock S5 Max könnyedén megbirkózik az akár 2 cm-es küszöbökkel, simán felmászik a vastagabb szőnyegekre is. A készülék belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 120 percen át is üzemelhet a szerkezet, ennyi idő pedig bőven elég neki arra, hogy megtisztítson akár 200 m²-t is. A készülék belsejében lévő fejlett vezérlőrendszer pontosan tisztába van az aksi töltöttségével, és ha csökkenne a feszültség, akkor teljesen önállóan visszatér a töltőre, majd ha már újra tele van a “tank”, pontosan onnan folytatja munkáját, ahol abbahagyta. Ahogyan az elején is mondtuk, a készülék tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és csak a legjobbat akarják.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58W
Szívóerő:  2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 120 perc
Töltési idő: 4 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2,5 cm
Portartály mérete: 460 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 290 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább