KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
360 S9 robotporszívó kuponok és akciók

360 S9 robotporszívó leírás

A 360 S9 robot robotporszívó egy prémium ajánlat, viszont egészen tűrhető árazással, ami nagyjából olyan 550-600 dollár között szokott alakulni. Ezért az összegért cserébe a készülék 48 wattos motort, porszívózás mellett felmosás/feltörlés funkciót, intelligens útvonaltervezést, automatikus újratöltést, lézeres érzékelőket, távirányítós és okostelefonos  vezérlést, 180 perces működési időt, és egészen elfogadható zajkibocsátást kínál.

Külső

Egy robotporszívó esetében kevés méltatni való van a külsőn, sokkal fontosabb számunkra az, hogy a gyártás során ABS műanyagot használtak, ami azért bírni fogja a gyűrődést. Talán még érdekesek lehetnek számunkra a méretek, amelyek jelen esetben 350 x 350 x 100 mm-esek, miközben a gépezet mérlegre helyezve 3,9 kg-ot nyom. Ágy alatt elfér.

Funkciók

A 360 S9 belsejében egy 48 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező, kefe nélküli elektromotor teljesít szolgálatot, ez teszi lehetővé a 2200 Pa-s szívóerőt, ami nem csupán a porral meg a szokásos szennyeződésekkel, de jó eséllyel a különböző allergén anyagokkal, atkákkal is végez rövid határidőn belül. Ami egyszer bekerült a gépezet tartályába, ami nem mellesleg 550 milliliteres, az onnan jó eséllyel nem fog kijönni, mivel fejlett HEPA szűrő dolgozik a robotporszívó burkolata alatt, amit ki lehet mosni. A készülék a környezetét lézeres érzékelők segítségével pásztázza, a robotporszívó képes az intelligens útvonaltervezésre, teljesen önállóan dolgozik, de mi magunk is irányíthatjuk egy infravörös távirányító, valamint egy okostelefonos alkalmazás segítségével. Az applikáció lehetőséget teremt valósidejű követésre, különböző területek blokkolására, tisztítandó zónák kijelölésére, több emeletes térképek tervezésére, módunkban áll a manuális irányítás, csak kijelölt szobák takarítása, illetve azt is meg tudjuk határozni, hogy hol ne mosson fel a 360 S9. Értelemszerűen a lépcsőn nem fog tudni felmenni, de egy 2 centiméter magasságú küszöb nem állhatja a robotporszívó útját. A készüléket a legtöbb intelligens asszisztens be tudja kapcsolni és munkába tudja állítani. A 360 S9 által kibocsátott zaj 53 és 80 decibel között alakul, attól függően, milyen erősséggel kénytelen dolgozni, de általánosságban véve kijelenthetjük, hogy nem kell a ricsaj miatt pánikszerűen menekülni, amikor a gépezet nekilát munkájának.

Üzemidő 

A 360 S9 robotporszívó burkolata alatt egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltése nagyjából 240 percet igényel, a telep cirka 180 perc működési időt tesz lehetővé, ennyi idő alatt átlagosan 220 négyzetméterrel végez a robotporszívó. Ha netán menetközben merülne le az akkumulátor, a robotporszívó képes teljesen önállóan visszatérni a dokkolóra, és miután visszaszerezte az elveszett feszültséget, pontosan onnan folytatja munkáját, ahol félbehagyni kényszerült.

Specifikáció:

Teljesítmény: 48 W 
Szívóerő: 2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Van
Intelligens útvonaltervezés: Van
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 180 perc
Töltési idő: 240 perc
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 550 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 200 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egyike a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modelleknek, amelyeket mostanában kapni...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább