KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo X1 robotporszívó kuponok és akciók

Lenovo X1 robotporszívó leírás

A Lenovo X1 robotporszívó a drágább, ám tagadhatatlanul jobban felszerelt robotporszívók közé tartozik, a 130 ezres szegmensben beszerezhető készülékektől pedig már joggal várhatjuk el, hogy fel töröljenek, lézeres szenzorok által tájékozódjanak, és SLAM algoritmus irányítsa őket munkájuk során. A robotporszívó teljesen önállóan képes közlekedni és végezni a takarítással, mindezt a már említett LDS Lidar 5.0 rendszernek köszönhetően, amelynek köszönhetően lehetővé válik az intelligens útvonaltervezés és a munkafolyamatok optimalizálása.

Nyilván szükségeltetik némi nyers erő is a készülék belsejébe, amelynek burkolata alatt egy 35 wattos motor teljesít szolgálatot, ez a konstrukció 2200 Pa szívóerővel vértezi fel a gépezetet, a japán NIDEC négyféle fokozaton képes dolgozni, és az elődjeihez képest 20%-al hatékonyabb. A Lenovo X1 nem fog megzavarni bennünket a mindennapi élet során, mivel működése mindössze 55 decibeles zajkibocsátással jár. A robotporszívó belsejében egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében 110-120 perces üzemidőt képes biztosítani, a töltési idő pedig nagyjából három óra hosszán keresztül tart. A készüléket vezérlő rendszer érzékeli amennyiben a telep feszültsége alacsony, ilyenkor képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra, lebonyolítani az energiafelvételt, majd onnan folytatni a munkát, ahol félbe kellett hagynia.

A Lenovo X1 könnyedén megbirkózik az akár két cm magasságú küszöbökkel is, méretes 585 ml-es portartályába pedig rengeteg szemét fér. Azért mindig ügyeljünk, hogy rendszeresen ürítsük ezt a tárolót. Mint ahogyan az elején említettük, a robotporszívó nem csupán porszívózik de fel is töröl, a vizet pedig egy 170 ml-es tartályba kell majd önteni. Akárcsak más hasonló eszközöket, ezt is lehet egy okostelefon alkalmazás révén irányítani, munkáját időzíthetjük, illetve kijelölhetjük merre vagy merre ne haladjon az eszköz a takarítás során.

Specifikáció:

Teljesítmény: 35 W
Szívóerő: 2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 3000 mAh
Üzemidő: 100-110 perc
Töltési idő: 3 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 585 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 170 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

BlitzHome BH-IM2 automata jégkészítő

Jégkockára ezer meg egy ok miatt lehet szükségünk, édességek és sörbet készítéséhez, fagyihoz, vagy csak szimplán...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább