KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Lenovo X1 robotporszívó kuponok és akciók

Lenovo X1 robotporszívó leírás

A Lenovo X1 robotporszívó a drágább, ám tagadhatatlanul jobban felszerelt robotporszívók közé tartozik, a 130 ezres szegmensben beszerezhető készülékektől pedig már joggal várhatjuk el, hogy fel töröljenek, lézeres szenzorok által tájékozódjanak, és SLAM algoritmus irányítsa őket munkájuk során. A robotporszívó teljesen önállóan képes közlekedni és végezni a takarítással, mindezt a már említett LDS Lidar 5.0 rendszernek köszönhetően, amelynek köszönhetően lehetővé válik az intelligens útvonaltervezés és a munkafolyamatok optimalizálása.

Nyilván szükségeltetik némi nyers erő is a készülék belsejébe, amelynek burkolata alatt egy 35 wattos motor teljesít szolgálatot, ez a konstrukció 2200 Pa szívóerővel vértezi fel a gépezetet, a japán NIDEC négyféle fokozaton képes dolgozni, és az elődjeihez képest 20%-al hatékonyabb. A Lenovo X1 nem fog megzavarni bennünket a mindennapi élet során, mivel működése mindössze 55 decibeles zajkibocsátással jár. A robotporszívó belsejében egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében 110-120 perces üzemidőt képes biztosítani, a töltési idő pedig nagyjából három óra hosszán keresztül tart. A készüléket vezérlő rendszer érzékeli amennyiben a telep feszültsége alacsony, ilyenkor képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra, lebonyolítani az energiafelvételt, majd onnan folytatni a munkát, ahol félbe kellett hagynia.

A Lenovo X1 könnyedén megbirkózik az akár két cm magasságú küszöbökkel is, méretes 585 ml-es portartályába pedig rengeteg szemét fér. Azért mindig ügyeljünk, hogy rendszeresen ürítsük ezt a tárolót. Mint ahogyan az elején említettük, a robotporszívó nem csupán porszívózik de fel is töröl, a vizet pedig egy 170 ml-es tartályba kell majd önteni. Akárcsak más hasonló eszközöket, ezt is lehet egy okostelefon alkalmazás révén irányítani, munkáját időzíthetjük, illetve kijelölhetjük merre vagy merre ne haladjon az eszköz a takarítás során.

Specifikáció:

Teljesítmény: 35 W
Szívóerő: 2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 3000 mAh
Üzemidő: 100-110 perc
Töltési idő: 3 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 585 ml
Felmosás funkció: Igen
Víztartály mérete: 170 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 könnyű kialakítással, többféle üzemmóddal, univerzális padlókefével, és nagy teljesítményű akkumulátorral igyekszik kedvére...

Tovább