KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó leírás

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket, automatikus újratöltés funkciót, na és persze nem mellesleg felmosást is. A készülék ezeken kívül remek vásár lehet még az alacsony zajkibocsátás, a telefonos alkalmazás révén beállítható rengeteg extra lehetőség, valamint a nagyon korrekt üzemidő miatt is, hogy a robotporszívók világán belül egészen komolynak számító szívóerőt ne is említsük. Ha valaki relatíve olcsón szeretne prémium jellemzőkkel rendelkező robotporszívót, talán jobb is, ha nem keres tovább.

Külső

A kínaiak robotporszívója ABS műanyagból készült külső burkolattal büszkélkedhet, méreteit tekintve ez egy 35 x 35 x 9,4 cm-es gépezet, amit simán tudunk majd bárhol tárolni, akár az ágy alatt is. A masina mindössze 4,4 kg-ot nyom. Nyilván egy robotporszívó esetében nem feltétlenül elsődleges a külalak, de az egyébként fehér színben kapható, aranybarna betétekkel ellátott apróság egészen kellemes látványt nyújt.

Funkciók

Funkciók tekintetében egészen komoly listával tudunk számolni, mi most csak a legfontosabbakat vesszük sorra! A Xiaomi VIOMI SE burkolata alatt egy 33 wattos névleges teljesítményű elektromotor teljesít szolgálatot, ami lehetővé teszi az akár 2200 Pa-s szívóerőt is, így a gép nem csupán a porral, de más hasonló szennyeződésekkel is simán leszámol. Porszívózás mellett elérhető a felmosás funkció, amelyet a beépített intelligens rendszer vezérel. És ha már intelligens rendszerek, a gyártó teljesen újragondolta a gépet vezérlő algoritmust, ami így sokkal hatékonyabb, a masina képes tárolni az emeletes épületek térképeit is, egyszerre több térképet, így bőven elegendő egyszer felmérnie a tisztítandó területeket. Fejlesztették a környezetet érzékelő lézeres rendszert is, amelynek 8 méteres a hatótávja, és másodpercenként összesen 6x térképezi fel maga körül a világot, mégpedig 360 fokban. A robotporszívó könnyedén megbirkózik az akár két centiméter vastag küszöbök és szőnyegek jelentette akadállyal is. A Xiaomi VIOMI SE képes teljesen önállóan dolgozni, de egy okostelefonos alkalmazás segítségével mi magunk is beleszólhatunk munkájába. Az applikációnak köszönhetően elérhető a távirányítás, az időzítés, kijelölhetünk tisztításra területeket, illetve a lakáson belül olyan részeket, ahova nem mehet be a gép (no-go zónák). Virtuális falakat is állíthatunk. A Xiaomi VIOMI SE működés közben mindössze 72 decibeles zajt bocsát ki, szóval ha nekilát a munkának nem kell fülünket befogva elmenekülni a lakásból, mintha felharsant volna egy nazgul sikoly.

Üzemidő

A robotporszívó belsejében a gyártói leírások értelmében egy 3200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően az apró gépezet képes akár 200 négyzetmétert is megtisztítani egyetlen szusszal. Amennyiben alacsony lenne a töltöttség, a Xiaomi VIOMI SE teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, és miután visszanyerte a szükséges elektromosságot, a munkát onnan folytatja, ahol abbahagyta. A készülék üzemideje nagyjából 150 perc, a töltés pedig cirka 180-240 percet vesz igénybe.

Specifikáció:

Teljesítmény: 33 W
Szívóerő:  2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Van
Intelligens útvonaltervezés: Van
Akkumulátor:  3200 mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 180-240 perc
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 300 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 200 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 Pro vezeték nélküli porszívó

Ez a készülék az alapváltozathoz képest valamivel nagyobb szívóerőt, illetve hosszabb üzemidőt kínál. Bár papíron a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár...

Tovább