KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó leírás

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket, automatikus újratöltés funkciót, na és persze nem mellesleg felmosást is. A készülék ezeken kívül remek vásár lehet még az alacsony zajkibocsátás, a telefonos alkalmazás révén beállítható rengeteg extra lehetőség, valamint a nagyon korrekt üzemidő miatt is, hogy a robotporszívók világán belül egészen komolynak számító szívóerőt ne is említsük. Ha valaki relatíve olcsón szeretne prémium jellemzőkkel rendelkező robotporszívót, talán jobb is, ha nem keres tovább.

Külső

A kínaiak robotporszívója ABS műanyagból készült külső burkolattal büszkélkedhet, méreteit tekintve ez egy 35 x 35 x 9,4 cm-es gépezet, amit simán tudunk majd bárhol tárolni, akár az ágy alatt is. A masina mindössze 4,4 kg-ot nyom. Nyilván egy robotporszívó esetében nem feltétlenül elsődleges a külalak, de az egyébként fehér színben kapható, aranybarna betétekkel ellátott apróság egészen kellemes látványt nyújt.

Funkciók

Funkciók tekintetében egészen komoly listával tudunk számolni, mi most csak a legfontosabbakat vesszük sorra! A Xiaomi VIOMI SE burkolata alatt egy 33 wattos névleges teljesítményű elektromotor teljesít szolgálatot, ami lehetővé teszi az akár 2200 Pa-s szívóerőt is, így a gép nem csupán a porral, de más hasonló szennyeződésekkel is simán leszámol. Porszívózás mellett elérhető a felmosás funkció, amelyet a beépített intelligens rendszer vezérel. És ha már intelligens rendszerek, a gyártó teljesen újragondolta a gépet vezérlő algoritmust, ami így sokkal hatékonyabb, a masina képes tárolni az emeletes épületek térképeit is, egyszerre több térképet, így bőven elegendő egyszer felmérnie a tisztítandó területeket. Fejlesztették a környezetet érzékelő lézeres rendszert is, amelynek 8 méteres a hatótávja, és másodpercenként összesen 6x térképezi fel maga körül a világot, mégpedig 360 fokban. A robotporszívó könnyedén megbirkózik az akár két centiméter vastag küszöbök és szőnyegek jelentette akadállyal is. A Xiaomi VIOMI SE képes teljesen önállóan dolgozni, de egy okostelefonos alkalmazás segítségével mi magunk is beleszólhatunk munkájába. Az applikációnak köszönhetően elérhető a távirányítás, az időzítés, kijelölhetünk tisztításra területeket, illetve a lakáson belül olyan részeket, ahova nem mehet be a gép (no-go zónák). Virtuális falakat is állíthatunk. A Xiaomi VIOMI SE működés közben mindössze 72 decibeles zajt bocsát ki, szóval ha nekilát a munkának nem kell fülünket befogva elmenekülni a lakásból, mintha felharsant volna egy nazgul sikoly.

Üzemidő

A robotporszívó belsejében a gyártói leírások értelmében egy 3200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően az apró gépezet képes akár 200 négyzetmétert is megtisztítani egyetlen szusszal. Amennyiben alacsony lenne a töltöttség, a Xiaomi VIOMI SE teljesen önállóan visszatér a töltőállomásra, és miután visszanyerte a szükséges elektromosságot, a munkát onnan folytatja, ahol abbahagyta. A készülék üzemideje nagyjából 150 perc, a töltés pedig cirka 180-240 percet vesz igénybe.

Specifikáció:

Teljesítmény: 33 W
Szívóerő:  2200 Pa
Lézeres feltérképezés: Van
Intelligens útvonaltervezés: Van
Akkumulátor:  3200 mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 180-240 perc
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 300 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 200 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV65 egy könnyű vezeték nélküli porszívó, amivel sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tehető a...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább