KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Dreame T10 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Dreame T10 vezeték nélküli porszívó leírás

A Dreame T10 egy vezeték nélküli porszívó, mégpedig egyike azoknak, amelyek már igen komoly, 20000 Pa-s szívóerő biztosítására képesek, ráadásul a teljesítmény hosszú üzemidővel párosul. A készülék szimpatikus jellemzői közé tartozik az akkumulátor cserélhetősége, az öntisztító ciklonrendszer, illetve a rendkívül könnyű, kézre álló kialakítás.

Külső

Ahogyan azt megszokhattuk, ez a háztartási eszköz is igényes műanyagból készült, a formaterv a jól megszokott, semmi világmegváltó, első a praktikum. A kialakítás és a forma kevésbé lényeges, sokkal fontosabb az, hogy a Dreame T10 mindössze 1,65 kg-ot nyom, persze ez ettől lehet nehezebb, attól függően, milyen kiegészítőket, csöveket adunk hozzá az alapegységhez.

Funkciók

A Dreame T10 vezeték nélküli porszívó legfontosabb alkatrésze nyilván a beépített elektromotor, amelynek 400 wattos teljesítménye teszi lehetővé a 20000 Pa-s szívóerőt. A készülék mellé jár egy V-alakú kefe, amely hasznos lehet minden típusú padlóhoz. A porszívó rendelkezik egy elektronikus automatikus zárral, amelynek segítségével egyetlen érintéssel lehet váltani a munkamódok között. Ha vastagabb a szőnyeg rá lehet kapcsolni, egy csempés felületen pedig egy energiatakarékosabb opció is bőven elég. A 12 tölcséres öntisztító ciklonrendszernek köszönhetően ez a porzsák nélküli kialakítású masina hatékonyan gyűjti össze a szennyeződést, amely így még véletlenül sem kerül ki a gépezetből. A por eltávolítási arány 99,9 százalékos, az erőteljes szívásnak és a ciklonrendszernek köszönhetően nem csupán a por, de az allergének, atkák is eltűnnek a tisztított felületről. A vezeték nélküli porszívó működése alacsony zajszinttel jár, legrosszabb esetben sem lesz több 84 decibelnél. A beépített portartály kapacitása 0,6 liter, ürítése egyetlen gombnyomást igényel, a komponens kivehető, vízzel könnyedén kiöblíthető.

Üzemidő

A Dreame T10 vezeték nélküli porszívó üzemideje elsősorban attól függ, hogy milyen takarítási módot használunk. Ebből három áll rendelkezésre, a Turbó, az Eco és a Standard. A készülék cserélhető, összesen 7 darab 2500 mAh-s telepből álló akkupakkból nyeri a működéshez szükséges energiát. Turbo üzemmódban 8, Eco üzemmódban 28, Standard módban pedig 60 perces üzemidőre lehet számítani egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából 3,5 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Teljesítmény: 400 W
Szívóerő:  20 000 Pa
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 60 perc
Töltési idő: 3,5 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
iLife A4S robotporszívó

iLife A4S robotporszívó

Az iLife A4S egy belépőszintű robotporszívó, ami mérsékelt árral, valamint az összeghez képest kellemes funkcionalitással igyekszik...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Xiaomi Mijia 1S robotporszívó egy teljesen korrekt középkategóriás készülék, amely szinte mindent tud, amit a...

Tovább
Otthoni termékek
Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó

A modernebb robotporszívók mindegyike rendelkezik valamilyen felmosás funkcióval, ám a Dreame Bot W10 robotporszívó és felmosó...

Tovább