KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Dreame T10 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Dreame T10 vezeték nélküli porszívó leírás

A Dreame T10 egy vezeték nélküli porszívó, mégpedig egyike azoknak, amelyek már igen komoly, 20000 Pa-s szívóerő biztosítására képesek, ráadásul a teljesítmény hosszú üzemidővel párosul. A készülék szimpatikus jellemzői közé tartozik az akkumulátor cserélhetősége, az öntisztító ciklonrendszer, illetve a rendkívül könnyű, kézre álló kialakítás.

Külső

Ahogyan azt megszokhattuk, ez a háztartási eszköz is igényes műanyagból készült, a formaterv a jól megszokott, semmi világmegváltó, első a praktikum. A kialakítás és a forma kevésbé lényeges, sokkal fontosabb az, hogy a Dreame T10 mindössze 1,65 kg-ot nyom, persze ez ettől lehet nehezebb, attól függően, milyen kiegészítőket, csöveket adunk hozzá az alapegységhez.

Funkciók

A Dreame T10 vezeték nélküli porszívó legfontosabb alkatrésze nyilván a beépített elektromotor, amelynek 400 wattos teljesítménye teszi lehetővé a 20000 Pa-s szívóerőt. A készülék mellé jár egy V-alakú kefe, amely hasznos lehet minden típusú padlóhoz. A porszívó rendelkezik egy elektronikus automatikus zárral, amelynek segítségével egyetlen érintéssel lehet váltani a munkamódok között. Ha vastagabb a szőnyeg rá lehet kapcsolni, egy csempés felületen pedig egy energiatakarékosabb opció is bőven elég. A 12 tölcséres öntisztító ciklonrendszernek köszönhetően ez a porzsák nélküli kialakítású masina hatékonyan gyűjti össze a szennyeződést, amely így még véletlenül sem kerül ki a gépezetből. A por eltávolítási arány 99,9 százalékos, az erőteljes szívásnak és a ciklonrendszernek köszönhetően nem csupán a por, de az allergének, atkák is eltűnnek a tisztított felületről. A vezeték nélküli porszívó működése alacsony zajszinttel jár, legrosszabb esetben sem lesz több 84 decibelnél. A beépített portartály kapacitása 0,6 liter, ürítése egyetlen gombnyomást igényel, a komponens kivehető, vízzel könnyedén kiöblíthető.

Üzemidő

A Dreame T10 vezeték nélküli porszívó üzemideje elsősorban attól függ, hogy milyen takarítási módot használunk. Ebből három áll rendelkezésre, a Turbó, az Eco és a Standard. A készülék cserélhető, összesen 7 darab 2500 mAh-s telepből álló akkupakkból nyeri a működéshez szükséges energiát. Turbo üzemmódban 8, Eco üzemmódban 28, Standard módban pedig 60 perces üzemidőre lehet számítani egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából 3,5 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Teljesítmény: 400 W
Szívóerő:  20 000 Pa
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 60 perc
Töltési idő: 3,5 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
360 S7 robotporszívó

360 S7 robotporszívó

A 360 S7 robotporszívó egy minden ízében prémium szerkezet, erről tanúskodik a nagyjából 120 ezer forintos...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább