KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Roborock S50 robotporszívó kuponok és akciók

Roborock S50 robotporszívó leírás

A Xiaomi berkein belül a felsőkategóriát képviseli a Roborock S50, ami nem csupán felszívja a piszkot, de képes maga után feltörölni is. A robotporszívó környezetét lézeres távolságmérő szenzorokkal méri fel, amelyeknek köszönhetően 360 fokban érzékeli a körülötte lévő dolgokat, így valós időben tud képet alkotni a tisztítandó helyiség kialakításáról, a benne található bútorokról, illetve minden olyan akadályról, ami útját állhatja munkavégzésének. Ezeket a robotporszívó ügyesen ki fogja kerülni, semmiképpen sem fog leesni a peremekről, és még véletlenül sem hagy maga után olyan területet, ahol ne takarított volna ki alaposan.

A tökéletes tájékozódást és a hibátlan munkavégzést egy SLAM algoritmus teszi lehetővé. Miután a robotporszívó feltérképezte a körülötte lévő világot, azonnal megtervezi a legoptimálisabb takarítási útvonalat, persze ebbe nekünk is van némi beleszólásunk, a vezérléshez mindössze egy okostelefonos alkalmazás telepítése szükséges, ami Android és iOS rendszerű mobilokon, tableteken is installálható.A Roborock S50 burkolata alatt található 5200 mAh kapacitású akkumulátor két és fél órás üzemidőt biztosít, amely alatt egy 250 négyzetméteres lakást simán kitakarít a készülék.

Akárcsak a legtöbb prémium kategóriás robotporszívó ez is érzékeli amennyiben az akkumulátor töltöttsége alacsonnyá válik, és teljesen magától visszatér a töltőállomásra, majd amikor megtelt energiával, ott folytatja a munkát, ahol azt abbahagyni kényszerült. Azért nem érdemes a végtelenségig halogatni, de elég sok piszok belefér a masina belsejében lévő 48 ml-es portartályba. A feltörléshez szükséges vízmennyiséget egy 140 ml-es tároló rejti magában. 

A Roborock S50 mindenféle különösebb gond nélkül megbirkózik a vastagabb szőnyegekkel is, mivel a belsejében lévő motor 2000 Pa szívóerőt biztosít. Ezt a készüléket elsősorban akkor tudjuk ajánlani, ha szeretnétek belekóstolni a robotporszívók legfelsőbb kategóriájába, de sokalljátok a 3-400 ezer forintos vételárat, amelyet egy Samsung vagy más mainstream márka portékájáért elkérnek.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 2,5 óra 
Töltési idő: 4-5 óra
Automatikus töltés: Igen
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 480 ml
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 140 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Alfawise V8S robotporszívó

Alfawise V8S robotporszívó

Azok számára, akik kételkednek abban, hogy léteznek jól felszerelt és egyben igényes robotporszívók 100000 ft alatt,...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV83 egy hálózati áramforrások nélkül is tökéletesen működő porszívó, ami ideális választás lehet...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább