KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Viomi S9 robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó leírás

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó nem csupán hatalmas erejű porszívással kecsegtet, de azzal is, hogy önállóan üríti a porzsákot egy tárolóba, amit nekünk elég egy hónapban egyszer kiönteni. Takarítás közben minimális emberi beavatkozás - kinek ne tűnne ez az opció kellemesnek, nem igaz? Azért akadnak itt más előnyök is, amiket az alábbiakban igyekszünk mind sorra venni.

Külső

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó formaterv tekintetében semmi újat nem kínál, de egy takarítógép esetében nem is elvárás a nagyon durva dizájn, inkább azt akarjuk, hogy az ilyen masinák jól tegyék a dolgukat. Az viszont tagadhatatlan, hogy nagyon igényes műanyagokat használtak a külső borítás elkészítéséhez, ami 35 x 35 x 9,8 cm-es házat burkol, maga a gép nagyjából 3,8 kg-ot nyom.

Funkciók

A gép fejlett algoritmusa és érzékelői révén teljesen magától állítja össze a takarítási tervet, és nem csupán a piszkot szívja fel, de felmosás funkcióval is bír. A gép képes külön megtanulni akár ugyanannak a lakásnak több szintjét is, és ezeket a szinteket, illetve azoknak térképeit külön tárolja. 360 fokos lézeres érzékelés, szóval a kis masina nagyon tud. 2700 Pa szívóerőt biztosít a gép, ami a retek halálát jelenti akkor is, ha kisállatot tartunk, HEPA szűrők felelnek azért, hogy ami bekerült soha többet ne jöjjön ki. Ha a robotporszívó szőnyegen van, akkor növeli a szívóerőt, így tényleg nem sok esélye van a kosznak. Nem különösebben kell dajkálni a kis gépet munka közben, de ha mi is bele akarunk avatkozni a takarítási folyamatba, azt egy alkalmazás segítségével megtehetjük, az app lehetőséget biztosít időzítésre, virtuális falak beállítására, tisztítandó területek kijelölésére, és még egy csomó mindenre, érdemes élni az általa biztosított opciókkal. A Xiaomi Viomi S9 legnagyobb extrája mégis a dokkoló, amibe a kis gép képes önállóan üríteni a portartály tartalmát, és ezt nekünk cirka havonta kell csak piszkálni, amikor teljesen megtelik. Persze ez nem ad hoc módon fog történni, értesítést kapunk, ha teli lesz a szeméttároló.

Üzemidő

A Xiaomi Viomi S9 belsejébe egy 5200 mAh kapacitású aksit szereltek a kínai szakemberek, ami ha a gyártói leírásokat vesszük, simán képes 220 perces működési időt biztosítani. Nem csupán a por és kösz ürítése, de a töltés is nélkülünk történik, ha merül a telep a masina önállóan visszatér, mint a Jedi a töltőállomásra, és a munkáját ott folytatja, ahol félbehagyta. Sokat tud a gép, épp ezért nem érdemes megrökönyödni a 180-190 ezres vételáron, ugyanakkor olykor egy jó akció alkalmával ennél olcsóbban sem lehetetlen a készülék beszerzése.

Specifikáció:

Teljesítmény: 50 watt
Szívóerő: 2700 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 220 perc
Töltési idő: 2-3 óra
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 3 liter
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 250 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

Xiaomi VIOMI SE robotporszívó

A Xiaomi VIOMI SE robotporszívó nagyjából 100 ezer forintos árcédula környékén kínál intelligens útvonaltervezést, lézeres érzékelőket,...

Tovább