KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Viomi S9 robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó leírás

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó nem csupán hatalmas erejű porszívással kecsegtet, de azzal is, hogy önállóan üríti a porzsákot egy tárolóba, amit nekünk elég egy hónapban egyszer kiönteni. Takarítás közben minimális emberi beavatkozás - kinek ne tűnne ez az opció kellemesnek, nem igaz? Azért akadnak itt más előnyök is, amiket az alábbiakban igyekszünk mind sorra venni.

Külső

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó formaterv tekintetében semmi újat nem kínál, de egy takarítógép esetében nem is elvárás a nagyon durva dizájn, inkább azt akarjuk, hogy az ilyen masinák jól tegyék a dolgukat. Az viszont tagadhatatlan, hogy nagyon igényes műanyagokat használtak a külső borítás elkészítéséhez, ami 35 x 35 x 9,8 cm-es házat burkol, maga a gép nagyjából 3,8 kg-ot nyom.

Funkciók

A gép fejlett algoritmusa és érzékelői révén teljesen magától állítja össze a takarítási tervet, és nem csupán a piszkot szívja fel, de felmosás funkcióval is bír. A gép képes külön megtanulni akár ugyanannak a lakásnak több szintjét is, és ezeket a szinteket, illetve azoknak térképeit külön tárolja. 360 fokos lézeres érzékelés, szóval a kis masina nagyon tud. 2700 Pa szívóerőt biztosít a gép, ami a retek halálát jelenti akkor is, ha kisállatot tartunk, HEPA szűrők felelnek azért, hogy ami bekerült soha többet ne jöjjön ki. Ha a robotporszívó szőnyegen van, akkor növeli a szívóerőt, így tényleg nem sok esélye van a kosznak. Nem különösebben kell dajkálni a kis gépet munka közben, de ha mi is bele akarunk avatkozni a takarítási folyamatba, azt egy alkalmazás segítségével megtehetjük, az app lehetőséget biztosít időzítésre, virtuális falak beállítására, tisztítandó területek kijelölésére, és még egy csomó mindenre, érdemes élni az általa biztosított opciókkal. A Xiaomi Viomi S9 legnagyobb extrája mégis a dokkoló, amibe a kis gép képes önállóan üríteni a portartály tartalmát, és ezt nekünk cirka havonta kell csak piszkálni, amikor teljesen megtelik. Persze ez nem ad hoc módon fog történni, értesítést kapunk, ha teli lesz a szeméttároló.

Üzemidő

A Xiaomi Viomi S9 belsejébe egy 5200 mAh kapacitású aksit szereltek a kínai szakemberek, ami ha a gyártói leírásokat vesszük, simán képes 220 perces működési időt biztosítani. Nem csupán a por és kösz ürítése, de a töltés is nélkülünk történik, ha merül a telep a masina önállóan visszatér, mint a Jedi a töltőállomásra, és a munkáját ott folytatja, ahol félbehagyta. Sokat tud a gép, épp ezért nem érdemes megrökönyödni a 180-190 ezres vételáron, ugyanakkor olykor egy jó akció alkalmával ennél olcsóbban sem lehetetlen a készülék beszerzése.

Specifikáció:

Teljesítmény: 50 watt
Szívóerő: 2700 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen
Intelligens útvonaltervezés: Igen
Akkumulátor: 5200 mAh
Üzemidő: 220 perc
Töltési idő: 2-3 óra
Automatikus töltés: Van
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 3 liter
Felmosás funkció: Van
Víztartály mérete: 250 ml

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Blackview BL5000 5G

Blackview BL5000 5G

A 2021 nyarán megjelent Blackview BL5000 5G egy strapabíró okostelefon és egy gamer mobil ötvözete, külseje...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Roidmi NEX egy saját beépített akkumulátorral rendelkező, úgynevezett vezeték nélküli porszívó, amivel számos olyan...

Tovább
Otthoni termékek
Lenovo X1 robotporszívó

Lenovo X1 robotporszívó

A Lenovo X1 robotporszívó a drágább, ám tagadhatatlanul jobban felszerelt robotporszívók közé tartozik, a 130 ezres...

Tovább