KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Roidmi NEX vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Roidmi NEX egy saját beépített akkumulátorral rendelkező, úgynevezett vezeték nélküli porszívó, amivel számos olyan helyen effektíven ki tudunk takarítani, ahol nincs, vagy csak körülményesen oldható meg az áramellátás. Az 2500 mAh-s aksi ugyan beépített, de némi csavarozással a felhasználó által is cserélhető, ugyanakkor figyelmeztetnünk kell mindenkit, ez nem egy plug and play dolog, tehát nem lehet csak úgy bepattintani egy másik telepet, szükségeltetik némi meló a felhasználó részéről.

Egyébiránt a szerkezet nagyjából 60 percet képes üzemelni egyetlen feltöltéssel, de az üzemidőt egy gyors akkumulátor swappal sajnos nem lehet megtoldani. Amikor lemerült a battéria kénytelenek leszünk kivárni a töltési időt, ami viszont szerencsére egyáltalán nem 4-5 óra, mindössze két és fél órát kell várni, és máris újra munkára kész a gépezet. eleget méltattuk a telepet, foglalkozzunk egy kicsit a motorral. 

A Xiaomi Roidmi NEX műanyag borítása alatt egy 435 wattos elektromotor található, ami képes percenként 100 ezerszer fordulni, ezáltal pedig 23 500 Pa szívóerőt biztosítani, ami egyáltalán nem csekély eredmény egy olyan porszívótól, ami hálózati áramforrások nélkül is tud működni. A szűrőrendszer hat részes, így a kosz és piszok tuti nem tesz kárt a motorban, és attól sem kell tartani, hogy ami egyszer bekerült a gépezet cirka 4 deciliteres portartályába, az valaha kijut onnan. Kivéve, ha mi magunk öntjük ki azt a tartalmat, amit érdemes lesz rendszeresen megtenni, ha nem akarjuk feleslegesen túlterhelni a gépet. Maga a vezeték nélküli porszívó mindössze 2,6 kg, szóval lehet majd győzni vele a munkát, még a hölgyeknek sem fog megfájdulni a karja. 

A gyártó szerint a már említett 60 perces üzemidő alatt egyébként képesek leszünk egy 350 négyzetméteres lakás kitakarítására, tehát egészen nagy lakásokat is rendbe tehetünk ezzel a géppel, bár a legtöbben valószínűleg az utót kitakarítására fogják használni a Xiaomi Roidmi NEX-et. Ha autók tisztításával foglalkozó vállalkozásod van, én mindenképpen meggondolnám egy efféle masina beszerzését! A gépezet akciók nélkül nagyjából 120-130 ezer forintos áron kapható, ami a felszereltségért és az üzemidőért cserébe egyáltalán nem számít rossznak, viszont ha vannak kuponos kedvezmények, érdemes élni az általuk biztosított lehetőséggel. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 435 W
Szívóerő:  23500 Pa
HEPA szűrő: Igen
Üzemidő: 60 perc
Töltési idő: 2,5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Deerma VC20 vezeték nélküli porszívó

Az igazán olcsó, alig 100 dolláros vezeték nélküli porszívók sorát erősíti ez a készülék, ami azért...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

A Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó egyike a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modelleknek, amelyeket mostanában kapni...

Tovább
Otthoni termékek
Zigma Spark 980 robotporszívó

Zigma Spark 980 robotporszívó

A Zigma Spark 980 robotporszívó nagyjából 120-125000 forintos áron kapható, így aztán nagyjából a középkategóriába pozícionálható,...

Tovább