KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Roborock S6 robotporszívó kuponok és akciók

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó leírás

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a dolgát, mi inkább úgy hisszük, más, kevésbé ismert, vagy épp kínai gyártó kínálatában léteznek olyan gépezetek, amelyek szintén remekül működnek, viszont az áruk jóval csekélyebb. A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó egyike ezen lehetséges alternatíváknak, bár azt is meg tudjuk érteni, ha bizonyos potenciális vásárlók számára nem annyira szimpatikus a 210-220 ezer forintos vételár, amelyet a készülékért kérnek. Ugyanakkor abba is bele kell gondolni, hogy egy hasonló felszereltségű eszköz a nyugaton jobban ismert márkák prezentálásában sokszor ennek az összegnek a többszöröséért szerezhető be. 

A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó a kínai gyártó felsőkategóriáját képviseli, megvásárlása az egyik legjobb, és valóban hosszú távra szóló döntés. A szerkezet belsejében 58 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően nem lehetetlen a 2000 Pa szívóerő sem. A készülék a lehető legfejlettebb lézeres érzékelőkkel van felszerelve, így környezetét képes valós időben és 360 fokban felmérni, elkerülendő a kínos ütközéseket, és a zuhanásokat. A robotporszívót vezérlő SLAM algoritmusoknak köszönhetően lehetővé válik az intelligens útvonaltervezés, amelynek köszönhetően a gépezet munkája kvázi a végtelenségig optimalizálható.

A masina teljesen önálló, de a munkáját mi is irányíthatjuk a megfelelő okostelefonos alkalmazást telepítését követően, időzítés, területek kijelölése, virtuális falak felállítása, és még számos egyéb lehetőség, opció áll majd a rendelkezésünkre. A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a működéshez szükséges feszültséget, a készülék számára nem lehetetlen a 150 perces üzemidő sem, amely alatt 250 négyzetmétert simán kitakarít. A töltési idő az egyik olyan jellemző, amiben érződik a készülék némileg magasabb vételára, ugyanis mindössze 150 perc szükséges ahhoz, hogy a masina ismét bevethető legyen.

Természetesen egy ilyen eszköz esetében már alapvető az automatikus töltés funkciója, így ha a robotporszívó akkumulátor kapacitása csökkenne, az teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd ha visszanyerte az elveszített energiát, újra kezdi a munkát, pontosan ott, ahol abbahagyta. A vastagabb szőnyegek és a küszöbök nem állhatnak a készülék útjába, ami simán felkaptat az 2 cm-es emelkedőkre is. A robotporszívó belsejében méretes, 480 ml űrtartalmú portartály található, ennek rendszeres ürítésére igyekezzünk mindenképpen odafigyelni, hiszen így könnyedén elkerülhetjük a különböző meghibásodásokat. Ebben az árkategóriában már egyáltalán nem meglepő, hogy a Roborock S6 képes feltörölni maga után, a vizet egy 160 ml-es tartályba kell majd öntenünk. A készülék zajkibocsátása nagyjából 58 decibel, szóval nem fogjuk tépni a hajunkat, amikor a kis apróság nekilát a melónak.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58 W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 5200  mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 150 perc
Automatikus töltés: Igen 
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 480 ml
Felmosás funkció: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó

A Xiaomi Viomi S9 robotporszívó nem csupán hatalmas erejű porszívással kecsegtet, de azzal is, hogy önállóan...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise V9S robotporszívó

Alfawise V9S robotporszívó

Az Alfawise V9S robotporszívó nagyjából 120-130 ezer Ft-os összegért cserébe szerezhető be, ezért pedig mondhatni prémium...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy H8 Pro vezeték nélküli porszívó ugyanazt a könnyű kialakítás kínálja, mint az alapmodell,...

Tovább