KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó

Eszünk ágában sincs vitatni, hogy egy prémium kategóriás Samsung vagy egyéb márkájú robotporszívó kiválóan teszi a dolgát, mi inkább úgy hisszük, más, kevésbé ismert, vagy épp kínai gyártó kínálatában léteznek olyan gépezetek, amelyek szintén remekül működnek, viszont az áruk jóval csekélyebb. A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó egyike ezen lehetséges alternatíváknak, bár azt is meg tudjuk érteni, ha bizonyos potenciális vásárlók számára nem annyira szimpatikus a 210-220 ezer forintos vételár, amelyet a készülékért kérnek. Ugyanakkor abba is bele kell gondolni, hogy egy hasonló felszereltségű eszköz a nyugaton jobban ismert márkák prezentálásában sokszor ennek az összegnek a többszöröséért szerezhető be. 

A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó a kínai gyártó felsőkategóriáját képviseli, megvásárlása az egyik legjobb, és valóban hosszú távra szóló döntés. A szerkezet belsejében 58 wattos névleges teljesítménnyel dolgozó elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően nem lehetetlen a 2000 Pa szívóerő sem. A készülék a lehető legfejlettebb lézeres érzékelőkkel van felszerelve, így környezetét képes valós időben és 360 fokban felmérni, elkerülendő a kínos ütközéseket, és a zuhanásokat. A robotporszívót vezérlő SLAM algoritmusoknak köszönhetően lehetővé válik az intelligens útvonaltervezés, amelynek köszönhetően a gépezet munkája kvázi a végtelenségig optimalizálható.

A masina teljesen önálló, de a munkáját mi is irányíthatjuk a megfelelő okostelefonos alkalmazást telepítését követően, időzítés, területek kijelölése, virtuális falak felállítása, és még számos egyéb lehetőség, opció áll majd a rendelkezésünkre. A Xiaomi Roborock S6 robotporszívó belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor őrzi a működéshez szükséges feszültséget, a készülék számára nem lehetetlen a 150 perces üzemidő sem, amely alatt 250 négyzetmétert simán kitakarít. A töltési idő az egyik olyan jellemző, amiben érződik a készülék némileg magasabb vételára, ugyanis mindössze 150 perc szükséges ahhoz, hogy a masina ismét bevethető legyen.

Természetesen egy ilyen eszköz esetében már alapvető az automatikus töltés funkciója, így ha a robotporszívó akkumulátor kapacitása csökkenne, az teljesen önállóan visszatér a dokkolóra, majd ha visszanyerte az elveszített energiát, újra kezdi a munkát, pontosan ott, ahol abbahagyta. A vastagabb szőnyegek és a küszöbök nem állhatnak a készülék útjába, ami simán felkaptat az 2 cm-es emelkedőkre is. A robotporszívó belsejében méretes, 480 ml űrtartalmú portartály található, ennek rendszeres ürítésére igyekezzünk mindenképpen odafigyelni, hiszen így könnyedén elkerülhetjük a különböző meghibásodásokat. Ebben az árkategóriában már egyáltalán nem meglepő, hogy a Roborock S6 képes feltörölni maga után, a vizet egy 160 ml-es tartályba kell majd öntenünk. A készülék zajkibocsátása nagyjából 58 decibel, szóval nem fogjuk tépni a hajunkat, amikor a kis apróság nekilát a melónak.

Specifikáció:

Teljesítmény: 58 W
Szívóerő: 2000 Pa
Lézeres feltérképezés: Igen 
Intelligens útvonaltervezés: Igen 
Akkumulátor: 5200  mAh
Üzemidő: 150 perc
Töltési idő: 150 perc
Automatikus töltés: Igen 
Maximális küszöbmagasság: 2 cm
Portartály mérete: 480 ml
Felmosás funkció: Igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívó

Egyre elterjedtebbek a különböző vezeték nélküli porszívók, amelyeknek előnyeit talán felesleges forrás ecsetelni, azonban még nagyon...

Tovább
Otthoni termékek
Alfawise S60 ablaktisztító robot

Alfawise S60 ablaktisztító robot

Tavasszal a háziasszonyok "kedvence" az ablaktisztítás, amikor is sokan közülük mit nem adnának egy ilyen remek...

Tovább
Otthoni termékek
360 S6 Pro robotporszívó

360 S6 Pro robotporszívó

A 360 S6 Pro egy kicsit komolyabb ajánlat a robotporszívók között, de még mindig nem tekinthető...

Tovább