KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó kuponok és akciók

Xiaomi Dreame V11 vezeték nélküli porszívó leírás

A Xiaomi Dreame V11 egy komolyabb vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa szívóerőt és akár másfél órás üzemidőt is képes biztosítani. Nyilván ezeknek a jellemzőknek megfelelően nem az olcsóbb eszközökkel van egy ligában, de akciósan simán ki lehet fogni 100 ezer Ft alatt.

Külső

A vezeték nélküli porszívó külseje kapcsán nem sok mesélnivaló akad, egyszerű letisztult dizájnt kapott a készülék, amelynek súlya mindössze 1,6 kg, ami kedvez a hosszútávú egykezes felhasználásnak. Említést érdemel a szerkezet OLED megjelenítője, amelyen a fontosabb információk leolvashatóak, gondoljunk a töltöttsége szintre és más hasonlókra. 

Funkciók

A Xiaomi Dreame V11 belsejében található 450 wattos elektromotornak köszönhetően a készülék képes percenként 125 ezer fordulatra, ami 25 ezer Pa-s szívóerőt eredményez. Ez kimagasló teljesítmény a hasonló hordozható porszívók között. A gépezet számára nem okoz gondot sem a járólap, a szőnyeg, vagy az autó kárpit sem, természetesen ez részben a számos kiegészítőnek is köszönhető. A masina ötszörös szűrőrendszerrel és HEPA szűrővel egyaránt rendelkezik, így ami bekerül, az ott is marad, nem lesz másodlagos szennyeződés. A kefe és a szűrők is moshatók. A portartály kapacitása 0,5 liter, ürítése pedig roppant egyszerű. 

Üzemidő

A Xiaomi Dreame belsejében 3000 mAh kapacitású akkumulátor található, amelyet a felhasználó is könnyedén cserélhet. A battériának hála az üzemidő Eco módban akár 90 perc is lehet egyetlen töltéssel, amelyet követően nagyjából 4 órára lesz szükségünk ahhoz, hogy a porszívót újra munkába állítsuk. 

Specifikációk:

Teljesítmény: 450 W
Szívóerő: 25 000 Pa
HEPA szűrő: van
Üzemidő: akár 90 perc
Töltési idő: 4 óra
Cserélhető akkumulátor: igen

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Otthoni termékek
Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó

A Xiaomi Jimmy JV85 vezeték nélküli porszívó a Pro változat olcsóbb, de nagyjából azonos funkcionalitást biztosító...

Tovább
Otthoni termékek
Roborock Q7 Max robotporszívó

Roborock Q7 Max robotporszívó

A Roborock Q7 Max robotporszívó sok szempontból a Roborock S7 egy továbbgondolt változata, viszont egyáltalán nem...

Tovább
Otthoni termékek
Xiaomi Mi Robotporszívó

Xiaomi Mi Robotporszívó

A Xiaomi Mi Robotporszívó első generációja egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező tisztítógép, ami kiváló segítség lehet...

Tovább