KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mijia 1S elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi Mijia 1S elektromos roller leírás

A Xiaomi Mijia 1S egy összehajtható vázzal rendelkező elektromos roller, ami 8,5 colos kerekeken gördül és ideális közlekedési eszköze lehet a városon belül illetve a két egymástól nem túl távol lévő település közt ingázóknak, mivel egyetlen feltöltéssel képes akár 30 km-t is megtenni. 

Külső 

A Xiaomi Mijia 1S olyan alumínium ötvözetből készült, amelyet egyébként a repülőgépgyártásban használnak, szóval hosszútávú befektetés lesz a beszerzése, a gép bírni fogja a kiképzést. Ha valakit érdekelnek a részletek ez 6061-es alumínium és 45-ös acél együttese. A külső borítás korlátozott módon ellenáll a víznek és a pornak is, mégpedig az IP54 minősítésnek megfelelően. A masina kerekei 8,5 hüvelykesek, a gumik pedig felfújhatóak, ami egyfelől jó, mert sokkal jobban tompítja a környezeti rázkódást, másfelől pedig vigyázni kell a tüskékkel és más szúrós bajforrásokkal. Az elektromos roller váza összehajtható, amikor nincs ilyen állapotban akkor 108 x 43 x 114 cm-es méretekkel rendelkezik, amikor össze van csukva, akkor mindössze 108 x 43 x 49 cm-es az egész konstrukció, így könnyen tárolható, vagy éppen szállítható. A roller a mérlegen 12,5 kg-ot nyom, így ha mondjuk lépcső vagy aluljáró kerül az utunkba könnyedén a hónunk alá lehet kapni. Színek tekintetében nincs valami nagy változatosság, a készülék fehér és fekete árnyalatokban kapható. 

Funkciók

A Xiaomi Mijia 1S belsejében egy 250 W névleges, illetve 500 W maximális teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromos dolgozik, ami képes a felhasználót akár 25 km/óra sebességgel szállítani, ami elég jónak mondható a hasonló eszközök között. A motor 3000 óra működési időre van hitelesítve, ami azt jelenti, hogy 125 napon keresztül lehet vele menni folyamatosan, úgy, hogy garantáltan nem fog meghibásodni. A készülék váza 100 kg-os súlyt képes elviselni tartósan, ennél nagyobb tömeggel nem érdemes hosszútávon terhelni. A biztonságos közlekedés érdekében a roller kapott saját világítást, ráadásul jól összerakott duál fékrendszer kerül a gépre, így nem kell aggódni, hogy kikerül az irányítás az uralmunk alól. A biztonságos féktávolság 4 méter. A készülék három sebességgel használható, a leggyorsabb a sebesség üzemmód 25 km/h tempóval, az egyik leggazdaságosabb pedig az ECO mód, amivel mindössze 15 km/óra a sebesség, viszont kímélni lehet vele az akkumulátort. A Xiaomi Mijia 1S 14 fokos emelkedőkkel simán boldogul, még ha nem is kifejezetten hegyi túrákra lett tervezve, egy pesti, vagy pécsi környezetben nem fogja cserbenhagyni tulajdonosát. A roller kormányán van egy aprócska kijelző is, amin meg lehet tekinteni a fontosabb adatokat, mint a sebesség, az akkumulátor töltöttsége, és más hasonlóan lényeges információkat. A Xiaomi Mijia 1S rendelkezik visszatöltés funkcióval is, ami képes valamennyire meghosszabbítani az üzemidőt. A roller támogatja a Mijia alkalmazást, segítségével össze lehet szinkronizálni minden a járművet érintő adatot, illetve egyéb hasznos funkciók válnak elérhetővé a segítségével, sőt, a telefonos applikáció révén a rollert irányítani is lehet, na persze nem ilyen Knight Rider stílusban, hanem ki lehet választani milyen üzemmódban haladjunk, és a többi. 

Üzemidő 

A Xiaomi Mijia 1S belsejében egy magas minőségi követelményeknek megfelelő, számos biztonsági opcióval és védelemmel ellátott lítium akkumulátor található, ami akár 30 km-es utazást is képes biztosítani, egyetlen feltöltéssel. A telep nagyjából 5 óra alatt nyeri vissza teljes töltöttségét, így kvázi egy fél munkanap alatt ismét használható a készülék, feltéve, hogy olyan rendesek a vezetőink, hogy engedik a roller töltését melóban. A Xiaomi Mijia 1S aksija védett a rövidzárlat, a túlfeszültség, a túlmelegedés, és más elektronikai veszélyforrásokkal szemben. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W (250 W névleges)
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő:  14 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Ninebot Segway ES2 elektromos roller

Ninebot Segway ES2 elektromos roller

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D2S elektromos kerékpár

Fiido D2S elektromos kerékpár

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai...

Tovább
Elektromos járművek
BOYUEDA elektromos roller

BOYUEDA elektromos roller

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85...

Tovább