KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mijia 1S elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi Mijia 1S elektromos roller leírás

A Xiaomi Mijia 1S egy összehajtható vázzal rendelkező elektromos roller, ami 8,5 colos kerekeken gördül és ideális közlekedési eszköze lehet a városon belül illetve a két egymástól nem túl távol lévő település közt ingázóknak, mivel egyetlen feltöltéssel képes akár 30 km-t is megtenni. 

Külső 

A Xiaomi Mijia 1S olyan alumínium ötvözetből készült, amelyet egyébként a repülőgépgyártásban használnak, szóval hosszútávú befektetés lesz a beszerzése, a gép bírni fogja a kiképzést. Ha valakit érdekelnek a részletek ez 6061-es alumínium és 45-ös acél együttese. A külső borítás korlátozott módon ellenáll a víznek és a pornak is, mégpedig az IP54 minősítésnek megfelelően. A masina kerekei 8,5 hüvelykesek, a gumik pedig felfújhatóak, ami egyfelől jó, mert sokkal jobban tompítja a környezeti rázkódást, másfelől pedig vigyázni kell a tüskékkel és más szúrós bajforrásokkal. Az elektromos roller váza összehajtható, amikor nincs ilyen állapotban akkor 108 x 43 x 114 cm-es méretekkel rendelkezik, amikor össze van csukva, akkor mindössze 108 x 43 x 49 cm-es az egész konstrukció, így könnyen tárolható, vagy éppen szállítható. A roller a mérlegen 12,5 kg-ot nyom, így ha mondjuk lépcső vagy aluljáró kerül az utunkba könnyedén a hónunk alá lehet kapni. Színek tekintetében nincs valami nagy változatosság, a készülék fehér és fekete árnyalatokban kapható. 

Funkciók

A Xiaomi Mijia 1S belsejében egy 250 W névleges, illetve 500 W maximális teljesítménnyel rendelkező kefe nélküli elektromos dolgozik, ami képes a felhasználót akár 25 km/óra sebességgel szállítani, ami elég jónak mondható a hasonló eszközök között. A motor 3000 óra működési időre van hitelesítve, ami azt jelenti, hogy 125 napon keresztül lehet vele menni folyamatosan, úgy, hogy garantáltan nem fog meghibásodni. A készülék váza 100 kg-os súlyt képes elviselni tartósan, ennél nagyobb tömeggel nem érdemes hosszútávon terhelni. A biztonságos közlekedés érdekében a roller kapott saját világítást, ráadásul jól összerakott duál fékrendszer kerül a gépre, így nem kell aggódni, hogy kikerül az irányítás az uralmunk alól. A biztonságos féktávolság 4 méter. A készülék három sebességgel használható, a leggyorsabb a sebesség üzemmód 25 km/h tempóval, az egyik leggazdaságosabb pedig az ECO mód, amivel mindössze 15 km/óra a sebesség, viszont kímélni lehet vele az akkumulátort. A Xiaomi Mijia 1S 14 fokos emelkedőkkel simán boldogul, még ha nem is kifejezetten hegyi túrákra lett tervezve, egy pesti, vagy pécsi környezetben nem fogja cserbenhagyni tulajdonosát. A roller kormányán van egy aprócska kijelző is, amin meg lehet tekinteni a fontosabb adatokat, mint a sebesség, az akkumulátor töltöttsége, és más hasonlóan lényeges információkat. A Xiaomi Mijia 1S rendelkezik visszatöltés funkcióval is, ami képes valamennyire meghosszabbítani az üzemidőt. A roller támogatja a Mijia alkalmazást, segítségével össze lehet szinkronizálni minden a járművet érintő adatot, illetve egyéb hasznos funkciók válnak elérhetővé a segítségével, sőt, a telefonos applikáció révén a rollert irányítani is lehet, na persze nem ilyen Knight Rider stílusban, hanem ki lehet választani milyen üzemmódban haladjunk, és a többi. 

Üzemidő 

A Xiaomi Mijia 1S belsejében egy magas minőségi követelményeknek megfelelő, számos biztonsági opcióval és védelemmel ellátott lítium akkumulátor található, ami akár 30 km-es utazást is képes biztosítani, egyetlen feltöltéssel. A telep nagyjából 5 óra alatt nyeri vissza teljes töltöttségét, így kvázi egy fél munkanap alatt ismét használható a készülék, feltéve, hogy olyan rendesek a vezetőink, hogy engedik a roller töltését melóban. A Xiaomi Mijia 1S aksija védett a rövidzárlat, a túlfeszültség, a túlmelegedés, és más elektronikai veszélyforrásokkal szemben. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W (250 W névleges)
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő:  14 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
BOYUEDA elektromos roller

BOYUEDA elektromos roller

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido M1 elektromos kerékpár

Fiido M1 elektromos kerékpár

Vegyünk egy nagyon durva terepekre szánt mountain bike-ot, jó vastag kerekekkel, strapabíró vázzal, igényes anyaghasználattal, majd...

Tovább