KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S2 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S2 elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig egy 250 wattos kefe nélküli elektromos motort rejt magában, amelynek köszönhetően a szerkezet könnyedén eléri a 25 km/óra maximális sebességet. A roller egyik legnagyobb előnye, hogy a testesebb testalkatúak is használhatják, mivel annak tartós teherbírása 120 kg. A legtöbb hasonló elektromos jármű mindössze 100 kg-ot képes elbírni, így ez mindenképpen egy hatalmas pozitívum. Nem éppen a legerősebb motor teljesít szolgálatot a készülék belsejében de azért a 14 fokos emelkedők nem jelenthetnek akadályt a roller és tulajdonosa számára, a budai hegyek meghódítását pedig inkább gyalog tegyük.

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller belsejében található akkumulátornak köszönhetően a maximális hatótávolság 25 km, ezzel a szerkezet nem éppen a legjobb választás ingázók számára, viszont városon belül tökéletesen kiváltja a helyi járatot, Budapesten és nagyobb településeken ennél jobb módja nem is lehet a közlekedésnek. Egy elektromos jármű esetében eléggé röhejes lenne ha a világításról is nekünk kellene gondoskodni, szerencsére ezzel a gyártó is tisztában volt így a rollert ellátta beépített fényforrással, ami sokat dob a közlekedés biztonságán, akárcsak a szerkezet belsejében lévő duál fékrendszer.

A szerkezet váza minden különösebb nehézség nélkül összehajtható, így pillanatok alatt be lehet dobni a kocsi csomagtartójába, vagy kis túlzással akár egy ágyneműtartóban is el lehet rejteni, ha már teljesen kifogytunk a rendelkezésre álló helyből. Az összehajtható és helytakarékos kivitel valószínűleg plusz pont lesz, amikor az iskolában vagy a munkahelyen engedélyt kérünk arra, hogy a készüléket újratölthessük, és mivel ahhoz csupán 2-4 óra szükséges, egy fél műszak eltelte után már újra bevethető állapotba kerül a Kugoo Kirin S2. Akadhatnak olyan helyzetek, amikor kénytelenek vagyunk a hónuk alá venni a rollert, de szerencsére ilyenkor sem kell attól félni, hogy leszakad akarunk mivel a szerkezet alig nyom többet 11 kilónál. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 25 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 14 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 2-4 óra
Tömeg: 11,2 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
KUGOO KIRIN S2 Mini Folding Electric Scooter for Kids Christmas Gift 150W Motor LCD Display Screen Max 25KM/H 5.5 Inch Tire - Black Tovább GKB170S 219.99 $232.84 2020-10-20 2021-04-30 1880 #N/A
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
HoneyWhale E3 elektromos roller

HoneyWhale E3 elektromos roller

A HoneyWhale E3 egy olyan elektromos roller, amivel akár a durvább terepeken is hasítani tudunk, nem...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D3 elektromos kerékpár

Fiido D3 elektromos kerékpár

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább