KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S2 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S2 elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig egy 250 wattos kefe nélküli elektromos motort rejt magában, amelynek köszönhetően a szerkezet könnyedén eléri a 25 km/óra maximális sebességet. A roller egyik legnagyobb előnye, hogy a testesebb testalkatúak is használhatják, mivel annak tartós teherbírása 120 kg. A legtöbb hasonló elektromos jármű mindössze 100 kg-ot képes elbírni, így ez mindenképpen egy hatalmas pozitívum. Nem éppen a legerősebb motor teljesít szolgálatot a készülék belsejében de azért a 14 fokos emelkedők nem jelenthetnek akadályt a roller és tulajdonosa számára, a budai hegyek meghódítását pedig inkább gyalog tegyük.

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller belsejében található akkumulátornak köszönhetően a maximális hatótávolság 25 km, ezzel a szerkezet nem éppen a legjobb választás ingázók számára, viszont városon belül tökéletesen kiváltja a helyi járatot, Budapesten és nagyobb településeken ennél jobb módja nem is lehet a közlekedésnek. Egy elektromos jármű esetében eléggé röhejes lenne ha a világításról is nekünk kellene gondoskodni, szerencsére ezzel a gyártó is tisztában volt így a rollert ellátta beépített fényforrással, ami sokat dob a közlekedés biztonságán, akárcsak a szerkezet belsejében lévő duál fékrendszer.

A szerkezet váza minden különösebb nehézség nélkül összehajtható, így pillanatok alatt be lehet dobni a kocsi csomagtartójába, vagy kis túlzással akár egy ágyneműtartóban is el lehet rejteni, ha már teljesen kifogytunk a rendelkezésre álló helyből. Az összehajtható és helytakarékos kivitel valószínűleg plusz pont lesz, amikor az iskolában vagy a munkahelyen engedélyt kérünk arra, hogy a készüléket újratölthessük, és mivel ahhoz csupán 2-4 óra szükséges, egy fél műszak eltelte után már újra bevethető állapotba kerül a Kugoo Kirin S2. Akadhatnak olyan helyzetek, amikor kénytelenek vagyunk a hónuk alá venni a rollert, de szerencsére ilyenkor sem kell attól félni, hogy leszakad akarunk mivel a szerkezet alig nyom többet 11 kilónál. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 25 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 14 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 2-4 óra
Tömeg: 11,2 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D3 elektromos kerékpár

Fiido D3 elektromos kerékpár

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D11 elektromos kerékpár

Fiido D11 elektromos kerékpár

A Fiido D11 elektromos kerékpár számos erénye miatt lehet kiváló választás azoknak, akik szeretnének egy villanymotorral...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább