KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller leírás

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól az elektromos járművek világa sem, amelyen belül egy kiváló ajánlatot jelent a Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elnevezésű elektromos roller. A készülék 30 km hatótávolsággal, strapabíró alumínium vázzal, 25 km/óra maximális végsebességgel, beépített világítással, és IP54 minősítésnek megfelelő ellenállással igyekszik bennünket lenyűgözni.

Külső

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller váza olyan alumínium ötvözetből készült, ami a repülőgép-gyártásban is megállná a helyét, nem mellesleg egy összehajtható kivitelről van szó, ami jócskán megkönnyíti a gépezet tárolását és szállítását. Amikor a gép nincs összehajtva, akkor 108 x 43 x 114 cm-es méretekkel, valamint 12,5 kg-os tömeggel rendelkezik, utóbbi persze összehajtott állapotban is érvényes. Az elektromos roller rendelkezik egy apró kijelzővel, amelyről leolvasható az aktuális sebesség, az éppen használt sebességfokozat, valamint az akkumulátor töltöttsége is. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S 8,5 colos pneumatikus, vagyis felfújható kerekeken gördül, a gépet ellátták duál fékrendszerrel, ami egy elülső motorfékből, valamint egy hátulra szerelt tárcsafékből áll.

Funkciók

A roller belsejében található elektromos motor maximális teljesítménye 500 W, a gépezet így képes az akár 25 km/óra maximális sebességre is. A roller három különböző fokozatban használható, amennyiben Sport üzemmódra kapcsolunk, a már említett 25 km/óra sebességre lehet számítani, aztán ott van az ECO mód, ami 15 km/órában maximalizálja a haladási tempót, rajtuk kívül van még egy közepes fokozat, amivel 20 km-t lehet megtenni óránként. A roller képes meghódítani az akár 14 fokos emelkedőket is. Az elektromos roller belsejében Bluetooth modem is megtalálható, így a jármű bármikor összepárosítható egy okostelefonnal, és egy dedikált alkalmazással  irányítani lehet a gépet, illetve le lehet olvasni a lényegesebb infókat. A kettős fékrendszer képes visszatöltésre, így amikor használjuk őket, valamennyi töltöttség visszajut az aksiba. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S alumínium vázának maximális teherbírása 100 kg, ami nyilván lehetett volna egy kicsivel több is, szerencsére azért akadnak jócskán alternativák a nagyobb testsúlyú felhasználók számára is. A beépített világítást már említettük, de az IP54 minősítésnek megfelelő védelemről is volt szó, ami nem azt jelenti, hogy Bikinifenékre is le lehet ruccanni a géppel, sokkal inkább azt, hogy esős időben is nyugodtan fel tudunk pattanni a rollerre.

Üzemidő

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S belsejében található 280 wattórás akkumulátor egyetlen feltöltéssel nagyjából 30 km-es utakra képes biztosítani az energiát, legalábbis a gyári adatok szerint. A készülék lényegében csupán ebben különbözik a M365 Pro modelltől, ami ugyan akár 45 kilométeres utakra is képes, viszont sokkal többe kerül. Az akkumulátor töltése nagyjából 5 órán keresztül tart.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W
Végsebesség:  25 km/h
Maximális hatótáv:  30 km
Maximális teherbírás:  100 kg
Legnagyobb emelkedő:  14 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább
Elektromos járművek
Ninebot Max G30 elektromos roller

Ninebot Max G30 elektromos roller

A  Ninebot Max G30 elektromos roller nagyon jó opció lehet azoknak, akik szeretnének nagyvároson belül ingázni,...

Tovább