KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller kuponok és akciók

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller leírás

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól az elektromos járművek világa sem, amelyen belül egy kiváló ajánlatot jelent a Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elnevezésű elektromos roller. A készülék 30 km hatótávolsággal, strapabíró alumínium vázzal, 25 km/óra maximális végsebességgel, beépített világítással, és IP54 minősítésnek megfelelő ellenállással igyekszik bennünket lenyűgözni.

Külső

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller váza olyan alumínium ötvözetből készült, ami a repülőgép-gyártásban is megállná a helyét, nem mellesleg egy összehajtható kivitelről van szó, ami jócskán megkönnyíti a gépezet tárolását és szállítását. Amikor a gép nincs összehajtva, akkor 108 x 43 x 114 cm-es méretekkel, valamint 12,5 kg-os tömeggel rendelkezik, utóbbi persze összehajtott állapotban is érvényes. Az elektromos roller rendelkezik egy apró kijelzővel, amelyről leolvasható az aktuális sebesség, az éppen használt sebességfokozat, valamint az akkumulátor töltöttsége is. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S 8,5 colos pneumatikus, vagyis felfújható kerekeken gördül, a gépet ellátták duál fékrendszerrel, ami egy elülső motorfékből, valamint egy hátulra szerelt tárcsafékből áll.

Funkciók

A roller belsejében található elektromos motor maximális teljesítménye 500 W, a gépezet így képes az akár 25 km/óra maximális sebességre is. A roller három különböző fokozatban használható, amennyiben Sport üzemmódra kapcsolunk, a már említett 25 km/óra sebességre lehet számítani, aztán ott van az ECO mód, ami 15 km/órában maximalizálja a haladási tempót, rajtuk kívül van még egy közepes fokozat, amivel 20 km-t lehet megtenni óránként. A roller képes meghódítani az akár 14 fokos emelkedőket is. Az elektromos roller belsejében Bluetooth modem is megtalálható, így a jármű bármikor összepárosítható egy okostelefonnal, és egy dedikált alkalmazással  irányítani lehet a gépet, illetve le lehet olvasni a lényegesebb infókat. A kettős fékrendszer képes visszatöltésre, így amikor használjuk őket, valamennyi töltöttség visszajut az aksiba. A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S alumínium vázának maximális teherbírása 100 kg, ami nyilván lehetett volna egy kicsivel több is, szerencsére azért akadnak jócskán alternativák a nagyobb testsúlyú felhasználók számára is. A beépített világítást már említettük, de az IP54 minősítésnek megfelelő védelemről is volt szó, ami nem azt jelenti, hogy Bikinifenékre is le lehet ruccanni a géppel, sokkal inkább azt, hogy esős időben is nyugodtan fel tudunk pattanni a rollerre.

Üzemidő

A Xiaomi Mi Electric Scooter 1S belsejében található 280 wattórás akkumulátor egyetlen feltöltéssel nagyjából 30 km-es utakra képes biztosítani az energiát, legalábbis a gyári adatok szerint. A készülék lényegében csupán ebben különbözik a M365 Pro modelltől, ami ugyan akár 45 kilométeres utakra is képes, viszont sokkal többe kerül. Az akkumulátor töltése nagyjából 5 órán keresztül tart.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W
Végsebesség:  25 km/h
Maximális hatótáv:  30 km
Maximális teherbírás:  100 kg
Legnagyobb emelkedő:  14 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább