KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo G2 Pro kuponok és akciók

Kugoo G2 Pro leírás

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten a testesebb nyugati felhasználók számára készített a kínai gyártó. A gép rendkívül robosztus, masszív kialakítást kapott, ugyanakkor továbbra is összehajtható a váza, igazából bátran ajánlható bárkinek, aki 100 kg feletti, és messzebbre, gyorsabban szeretne jutni, mint az átlag rolleros.

Külső

Elsősorban fémből, másodsorban polikarbonátból készült ez a szerkezet, tényleg nem spórolták ki belőle az anyagot, mert összesen 16 kg-ot nyom. A Kugoo G2 Pro fizikai méreteit tekintve 120 x 51 x 114 cm-es dimenziókkal rendelkezik, a kerekei pedig 10 hüvelykes átmérővel bírnak, és felfújható gumikkal látták el őket. Ami a készülék külsejét illeti mindenképpen említést érdemel a kormányon található HD felbontású LCD kijelző, amin egy csomó adatot (átlagos sebesség, megtett távolság, akkumulátor töltöttség, éppen használt sebesség üzemmód stb.) meg lehet tekinteni menet közben. A roller saját világítással is rendelkezik, ami sokkal biztonságosabbá teszi majd a közlekedést.

Funkciók

A Kugoo G2 Pro alapvetően egy roller, az a feladata,hogy az egyik pontból a másikba eljuttasson bennünket, úgy, hogy egy darabban maradunk. Az elektromos jármű maximális teherbírása 130 kg, így ezt a gépet azok is használhatják, akik számára nem opció a többi elektromos roller és kerékpár, amelyeket általában ázsiai felhasználókhoz igazítva, nagyjából 100 kg-os teherbírással látnak el. Az elektromos roller belsejében egy 800 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor található, ami képes a felhasználót akár 50 km/óra sebességgel repíteni célja felé. Tekintve a készülék erejét egyáltalán nem meglepő, hogy könnyedén megbirkózik az akár 15 fokos emelkedőkkel is. Hogy minden pillanatban urai legyünk a helyzetnek, a készüléket duál fékrendszerrel is ellátták.

Üzemidő

A Kugoo G2 Pro belsejében egy 13 amperóra kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel 50 km is megtehető. A töltési folyamat nagyjából 4-6 órát vesz igénybe, így legrosszabb esetben mire véget ér a munka, vagy az iskola, ismét visszanyeri teljes kapacitását az akkumulátor.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido M1 elektromos kerékpár

Fiido M1 elektromos kerékpár

Vegyünk egy nagyon durva terepekre szánt mountain bike-ot, jó vastag kerekekkel, strapabíró vázzal, igényes anyaghasználattal, majd...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES8 elektromos roller

LAOTIE ES8 elektromos roller

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de...

Tovább