KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo G2 Pro kuponok és akciók

Kugoo G2 Pro leírás

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten a testesebb nyugati felhasználók számára készített a kínai gyártó. A gép rendkívül robosztus, masszív kialakítást kapott, ugyanakkor továbbra is összehajtható a váza, igazából bátran ajánlható bárkinek, aki 100 kg feletti, és messzebbre, gyorsabban szeretne jutni, mint az átlag rolleros.

Külső

Elsősorban fémből, másodsorban polikarbonátból készült ez a szerkezet, tényleg nem spórolták ki belőle az anyagot, mert összesen 16 kg-ot nyom. A Kugoo G2 Pro fizikai méreteit tekintve 120 x 51 x 114 cm-es dimenziókkal rendelkezik, a kerekei pedig 10 hüvelykes átmérővel bírnak, és felfújható gumikkal látták el őket. Ami a készülék külsejét illeti mindenképpen említést érdemel a kormányon található HD felbontású LCD kijelző, amin egy csomó adatot (átlagos sebesség, megtett távolság, akkumulátor töltöttség, éppen használt sebesség üzemmód stb.) meg lehet tekinteni menet közben. A roller saját világítással is rendelkezik, ami sokkal biztonságosabbá teszi majd a közlekedést.

Funkciók

A Kugoo G2 Pro alapvetően egy roller, az a feladata,hogy az egyik pontból a másikba eljuttasson bennünket, úgy, hogy egy darabban maradunk. Az elektromos jármű maximális teherbírása 130 kg, így ezt a gépet azok is használhatják, akik számára nem opció a többi elektromos roller és kerékpár, amelyeket általában ázsiai felhasználókhoz igazítva, nagyjából 100 kg-os teherbírással látnak el. Az elektromos roller belsejében egy 800 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor található, ami képes a felhasználót akár 50 km/óra sebességgel repíteni célja felé. Tekintve a készülék erejét egyáltalán nem meglepő, hogy könnyedén megbirkózik az akár 15 fokos emelkedőkkel is. Hogy minden pillanatban urai legyünk a helyzetnek, a készüléket duál fékrendszerrel is ellátták.

Üzemidő

A Kugoo G2 Pro belsejében egy 13 amperóra kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel 50 km is megtehető. A töltési folyamat nagyjából 4-6 órát vesz igénybe, így legrosszabb esetben mire véget ér a munka, vagy az iskola, ismét visszanyeri teljes kapacitását az akkumulátor.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
Ninebot Segway ES2 elektromos roller

Ninebot Segway ES2 elektromos roller

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek...

Tovább
Elektromos járművek
Urban Drift S006

Urban Drift S006

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is...

Tovább