KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo G2 Pro kuponok és akciók

Kugoo G2 Pro leírás

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten a testesebb nyugati felhasználók számára készített a kínai gyártó. A gép rendkívül robosztus, masszív kialakítást kapott, ugyanakkor továbbra is összehajtható a váza, igazából bátran ajánlható bárkinek, aki 100 kg feletti, és messzebbre, gyorsabban szeretne jutni, mint az átlag rolleros.

Külső

Elsősorban fémből, másodsorban polikarbonátból készült ez a szerkezet, tényleg nem spórolták ki belőle az anyagot, mert összesen 16 kg-ot nyom. A Kugoo G2 Pro fizikai méreteit tekintve 120 x 51 x 114 cm-es dimenziókkal rendelkezik, a kerekei pedig 10 hüvelykes átmérővel bírnak, és felfújható gumikkal látták el őket. Ami a készülék külsejét illeti mindenképpen említést érdemel a kormányon található HD felbontású LCD kijelző, amin egy csomó adatot (átlagos sebesség, megtett távolság, akkumulátor töltöttség, éppen használt sebesség üzemmód stb.) meg lehet tekinteni menet közben. A roller saját világítással is rendelkezik, ami sokkal biztonságosabbá teszi majd a közlekedést.

Funkciók

A Kugoo G2 Pro alapvetően egy roller, az a feladata,hogy az egyik pontból a másikba eljuttasson bennünket, úgy, hogy egy darabban maradunk. Az elektromos jármű maximális teherbírása 130 kg, így ezt a gépet azok is használhatják, akik számára nem opció a többi elektromos roller és kerékpár, amelyeket általában ázsiai felhasználókhoz igazítva, nagyjából 100 kg-os teherbírással látnak el. Az elektromos roller belsejében egy 800 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező elektromotor található, ami képes a felhasználót akár 50 km/óra sebességgel repíteni célja felé. Tekintve a készülék erejét egyáltalán nem meglepő, hogy könnyedén megbirkózik az akár 15 fokos emelkedőkkel is. Hogy minden pillanatban urai legyünk a helyzetnek, a készüléket duál fékrendszerrel is ellátták.

Üzemidő

A Kugoo G2 Pro belsejében egy 13 amperóra kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel 50 km is megtehető. A töltési folyamat nagyjából 4-6 órát vesz igénybe, így legrosszabb esetben mire véget ér a munka, vagy az iskola, ismét visszanyeri teljes kapacitását az akkumulátor.

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
BOYUEDA elektromos roller

BOYUEDA elektromos roller

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85...

Tovább