KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo G-Booster elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo G-Booster elektromos roller leírás

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne, amelynek teljesítménye sokkal komolyabb, mint a jelenleg piacon lévő ajánlatoké, legalábbis ha a nagy általánosságról beszélünk. A készülék burkolata alatt nem holmi 300-350 wattos konstrukció működik, hanem 800 wattos, abból is kapásból kettő, ennek pedig igencsak drasztikus hatása lesz a sebességre és a gyorsulásra. Ezzel a géppel akár 55 km/óra sebességgel is neki lehet indulni, ami azért már elég komoly eredmény egy rollertől, de a beépített aksi sem piskóta mivel annak köszönhetően meg a 85 km-es hatótáv is elérhető, iigaz a töltési idő ezúttal már 10 órás más modellek 3-4-5 órái helyett. Valamit valamiért, de úgy gondoljuk a G-Booster esetében megéri a többlet idő a konnektoron.

A Kugoo G-Booster szerencsére a masszívabb felépítésű felhasználókat is könnyedén elrepíti a célba, és tartósan tűrik az akár 120 kg-os tulajdonost, nem kell aggódni, hogy a roller alumínium váza megadja a magát. Fontos a biztonság, ezért kapott a gép saját beépített világítást, ami ráadásul jóval erősebb fénnyel rendelkezik, mint más hasonló elektromos járműveken megszokhattuk, de a duál fékrendszernek is jó hasznát vehetjük. A roller egy egészen nagy méretű LCD kijelzővel is el lett látva, amin egy rakás funkciót állítani lehet. 

A dupla motornak köszönhetően a készülék a komolyabb emelkedőkön is képes felmenni, ezek akar 35 fokosak is lehetnek. A szerkezet 10 colos kerekeken gördül, és nem meglepő módon a két motor és a sokkal méretesebb akkumulátor miatt bizony egye talán nem számít egy könnyű gépnek, mérlegre helyzetre 35 kg-ot nyom, szóval ezt a szerkezetet nem fogjuk egykönnyen a hősünk alá csapni. A Kugoo G-Booster kiváló választás azoknak, akiknek van egy kis extra pénzük és szeretnének többet kihozni egy elektromos rollerből.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 800W
Végsebesség: 55 km/h
Maximális hatótáv: 85 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 35 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 10 óra
Tömeg: 30 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin M4 elektromos roller

Kugoo Kirin M4 elektromos roller

A Kugoo Kirin M4 elektromos roller 10 colos kerekeken gördül, ezek a kerekek nem tömör kialakításúak,...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo S1 Pro elektromos roller

Kugoo S1 Pro elektromos roller

Alapvetően a Kugoo S1 és a Pro változat között nincs túl sok különbség, viszont az összehajtható...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább