KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ninebot Segway ES2 elektromos roller kuponok és akciók

Ninebot Segway ES2 elektromos roller leírás

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek külön kezelik ezt a brandet, mi is úgy fogunk rá hivatkozni, mint egy különálló cég teljesen önálló terméke. A bizalmatlanoknak viszont  nem lesz hátrányos tudni a Xiaomi atyáskodásáról a készülék felett, mivel a neves ázsiai vállalat nem szokott rossz termékeket kiadni a kezéből. Nincs mit tagadni, ez a legtöbb esetben 120 ezer forint környékén beszerezhető masina eléggé menő, már csak azért is, mert a lelke egy 300 wattos elektromotor, ez a konstrukció pedig képes a gépet valamint annak tulajdonosát akár 25 km-es óránkénti sebességgel is repíteni, és nem fognak fennakadni a 10-15 fokos emelkedőkön sem, bár azért a dombok közötti lavírozással inkább csak óvatosan.

A roller a nagyvárosi ingázó tökéletes társa lehet, mivel egyetlen feltöltéssel akár 30 km-t is meg lehet tenni a segítségével. A jövendőbeli gazdinak érdemes karban tartania a súlyát, mert a Segway ES2 csak akkor lesz hűséges hátasa, ha ő nem nehezebb 100 kilónál, ellenkező esetben a készülék összehajtható alumínium váza megadja magát, és tényleg összehajlik, csak nem abban az értelemben, ahogy eredetileg tervezték.

A Ninebot rollerének belsejében lévő 5200 mAh kapacitású telep által biztosított maximális hatóváról már beszéltünk, de arról nem, hogy a telep roppant rövid idő alatt képes visszanyerni az elvesztett feszültséget, mindössze 3-4 órára kell a töltőre dugnunk, és máris mehet a menet. Ha a főnök rendes, vagy a tanárok, akkor munkában, suliban is simán újra lehet tölteni a gépet, ami így alkalmas lesz nem csupán a nagyobb városokon belül, de mondjuk két egymástól nem annyira távol lévő község közötti közlekedésre is. Dupla fékek és beépített világítás teszi még biztonságosabbá az utat, és akkor sem kell aggódni, ha netán eleredne az eső, mert a készülék külső borítása IPX54 minősítésnek megfelelő bevonatot kapott, így bár az ES2 nem alkalmas arra, hogy Bikinifenékre utazzunk, a fröccsenő víz nem fog benne kárt tenni. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 300 W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 10-15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 3-4 óra
Tömeg: 12,5 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo B1 elektromos robogó

Kugoo B1 elektromos robogó

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább