KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BOYUEDA elektromos roller kuponok és akciók

BOYUEDA elektromos roller leírás

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85 km/óra maximális sebességgel és nem mellesleg akár 130 km-es hatótávolsággal büszkélkedhet, egyebek mellett. A bestiális teljesítményt persze meg kell fizetni, de ahhoz képest, hogy ez az elektromos jármű mire képes, az a bizonyos 400 ezer Ft feletti vételár is egészen elfogadható. 

Külső 

A roller váza alumínium ötvözetből készült, a váz akárcsak a legtöbb hasonló ázsiai gyártású masina esetében most is összehajtható. A gép összecsukott állapotban 130 x 54 cm-es méretekkel rendelkezik, ha pedig szét van hajtva, akkor 130 x 130 cm-esek a dimenziói. A roller 40 kg-ot nyom, 11 hüvelykes felfújható kerekei vannak, ezeken kívül fel lett szerelve hidraulikus fékkel, index lámpával, illetve említést érdemelhet a kormányba szerelt kijelző is, amiről minden fontosabb információt le lehet olvasni. A gép beépített világítással is rendelkezik, így a közlekedés éjszaka vagy kedvezőtlen fényviszonyok között is biztonságos lesz. 

Funkciók

A BOYUEDA rollerében talán elsőre hihetetlennek tűnik, de egy 5600 wattos, kettős elektromotor teljesít szolgálatot, ennek köszönhetően válik lehetségessé a már említett 85 km/órás haladási sebesség. Egy ilyen masina mellett már mondanunk sem kell, hogy a védő alkalmatosságok használata nem opció, hanem kötelező érvényű, főleg ha szeretnénk kihozni a gépből a lehető legtöbbet. Hatalmasat lehet zakózni egy ilyen géppel még akkor is, ha nem a végsebességgel megyünk, arról nem beszélve, hogy másokban is kárt tehetünk. Szóval ha megtetszett a roller, használd körültekintéssel és elővigyázatossággal. Az sem piskóta, hogy a roller képes tartósan tűrni az akár 400 kg-os terhelést is, ami szokatlan, nem hogy az elektromos rollerek de még a kerékpárok világában is. 

Üzemidő 

Az elektromos roller belsejében egy 28,6 amperórás akkumulátor található, amely képes egyetlen feltöltéssel akár 130 km-es hatótávolságot is lehetővé tenni. Ilyen számok mellett nem túlzás azt állítani, hogy jobb időben ez a masina akár a városok közötti ingázásnak is a kiváló eszköze lehet, hiszen ha két, egymástól nem túl távoli településen élünk és dolgozunk, akár napokig közlekedhetünk anélkül, hogy a konnektor közelébe kellene menni. A durva hatótáv egyben sajnos azt is jelenti, hogy idő kell a roller akkumulátorának az újratöltődéshez, ha teljesen lemerült, ez pedig akár 18 órát is elvehet az életünkből. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 5600 W
Végsebesség: 85 km/h
Maximális hatótáv: 130 km
Maximális teherbírás: 400 kg
Legnagyobb emelkedő: ? fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő:18 óra 
Tömeg: 40 kg 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 elektromos roller

Kugoo Kirin S2 elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N2 elektromos roller

Niubility N2 elektromos roller

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt...

Tovább