KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
BOYUEDA elektromos roller kuponok és akciók

BOYUEDA elektromos roller leírás

A BOYUEDA elektromos rollere a legbrutálisabb, amiről valaha írtunk. Ez a masina 400 kg-os teherbírással, 85 km/óra maximális sebességgel és nem mellesleg akár 130 km-es hatótávolsággal büszkélkedhet, egyebek mellett. A bestiális teljesítményt persze meg kell fizetni, de ahhoz képest, hogy ez az elektromos jármű mire képes, az a bizonyos 400 ezer Ft feletti vételár is egészen elfogadható. 

Külső 

A roller váza alumínium ötvözetből készült, a váz akárcsak a legtöbb hasonló ázsiai gyártású masina esetében most is összehajtható. A gép összecsukott állapotban 130 x 54 cm-es méretekkel rendelkezik, ha pedig szét van hajtva, akkor 130 x 130 cm-esek a dimenziói. A roller 40 kg-ot nyom, 11 hüvelykes felfújható kerekei vannak, ezeken kívül fel lett szerelve hidraulikus fékkel, index lámpával, illetve említést érdemelhet a kormányba szerelt kijelző is, amiről minden fontosabb információt le lehet olvasni. A gép beépített világítással is rendelkezik, így a közlekedés éjszaka vagy kedvezőtlen fényviszonyok között is biztonságos lesz. 

Funkciók

A BOYUEDA rollerében talán elsőre hihetetlennek tűnik, de egy 5600 wattos, kettős elektromotor teljesít szolgálatot, ennek köszönhetően válik lehetségessé a már említett 85 km/órás haladási sebesség. Egy ilyen masina mellett már mondanunk sem kell, hogy a védő alkalmatosságok használata nem opció, hanem kötelező érvényű, főleg ha szeretnénk kihozni a gépből a lehető legtöbbet. Hatalmasat lehet zakózni egy ilyen géppel még akkor is, ha nem a végsebességgel megyünk, arról nem beszélve, hogy másokban is kárt tehetünk. Szóval ha megtetszett a roller, használd körültekintéssel és elővigyázatossággal. Az sem piskóta, hogy a roller képes tartósan tűrni az akár 400 kg-os terhelést is, ami szokatlan, nem hogy az elektromos rollerek de még a kerékpárok világában is. 

Üzemidő 

Az elektromos roller belsejében egy 28,6 amperórás akkumulátor található, amely képes egyetlen feltöltéssel akár 130 km-es hatótávolságot is lehetővé tenni. Ilyen számok mellett nem túlzás azt állítani, hogy jobb időben ez a masina akár a városok közötti ingázásnak is a kiváló eszköze lehet, hiszen ha két, egymástól nem túl távoli településen élünk és dolgozunk, akár napokig közlekedhetünk anélkül, hogy a konnektor közelébe kellene menni. A durva hatótáv egyben sajnos azt is jelenti, hogy idő kell a roller akkumulátorának az újratöltődéshez, ha teljesen lemerült, ez pedig akár 18 órát is elvehet az életünkből. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 5600 W
Végsebesség: 85 km/h
Maximális hatótáv: 130 km
Maximális teherbírás: 400 kg
Legnagyobb emelkedő: ? fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő:18 óra 
Tömeg: 40 kg 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 elektromos roller

Kugoo Kirin S2 elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES18 Lite elektromos roller

LAOTIE ES18 Lite elektromos roller

A LAOTIE ES18 Lite elektromos roller ugyanazt kínálja nagyjából, mint testvérei, vagyis egy erőteljes terepjáró masináról...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább