KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
NAVEE N65 elektromos roller kuponok és akciók

NAVEE N65 elektromos roller leírás

A NAVEE N65 elektromos roller a létezését egy a Xiaomi által indított közösségi finanszírozási projektnek köszönheti, a vásárlóközönség a pénzét, a gyártó koponyái pedig tudásuk legjavát igyekezték belepakolni ebbe a szerkezetbe. A roller erényei közé tartozik többek között a szokottnál nagyobb hatótávolság, amely akár 65km is lehet, illetve az, hogy az igazán meredek, akár 25 fokos emelkedőket is képes meghódítani.

Külső

A roller alumíniumból készített vázat kapott, amely természetesen akárcsak a legtöbb ázsiai gyártású "villanyscooter" összehajtható kivitellel rendelkezik. Amennyiben nincs összecsukva a masina 1190 x 510 x 1220 mm-es méretekkel rendelkezik és megközelítőleg 23,5 kg-ot nyom. A roller 10 hüvelyk átmérőjű és három hüvelyk széles kerekeken gördül, ennek köszönhetően a tapadás is jobb, illetve a közlekedés is biztonságosabb. A NAVEE N65 csapadékosabb időben is használható, mivel a külső borítás rendelkezik IPX4 besorolásnak megfelelő vízállósággal.

Funkciók

Ha már biztonságos közlekedés, mindenképpen említést érdemel a dupla fékrendszer, amely egy első elektromos, valamint egy hátsó tárcsafékből áll. A jármű belsejében egy 500 watt teljesítményű elektromotor teljesít szolgálatot, amely képes akár 32 km/órás maximális haladási sebességet biztosítani, ám ez nálunk le van korlátozva 25 km/órára. Ez a teljesítmény szükséges ahhoz, hogy a bevezetőben már említett 25 fokos emelkedőket is meghódíthassa a gépezet. Szerencsére a megtermettebb felhasználók is bátran használhatják a NAVEE N65 elektromos rollert, mivel annak teherbírása 120 kg. Ott van még a kifejezetten nagy méretű megjelenítő, amelyről minden fontosabb adatát leolvasható, valamint a beépített világítás, amely sötétben, kedvezőtlen fényviszonyok között akár életmentő is lehet.

Üzemidő

A NAVEE N65 elektromos roller belsejében egy 12,5 amperórás akkumulátor található, ez teszi lehetővé a bevezetőben már említett 65 km-es hatótávolságot, egyetlen feltöltéssel. A roller akkumulátora nagyjából 7 óra alatt tölthető újra.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 500 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 65 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 25 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 7 óra 
Tömeg: 23,5 kg 

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N2 elektromos roller

Niubility N2 elektromos roller

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább