KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE SR10 elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE SR10 elektromos roller leírás

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek közé tartozik. Az elektromos jármű maximális teherbírása példának okáért 150 kg, az elérhető legnagyobb sebesség pedig akár 70 km/óra is lehet. Az üzemidő miatt sem lehet panaszunk, mert egyetlen feltöltéssel akár 100 km-t is megtehetünk, persze nyilván az adott terheléstől és terepviszonyoktól függően.

Külső

A LAOTIE SR10 váza alumínium és vas ötvözetből készült, a kerekek a szokott módon 10 hüvelykesek. A masszív, ellenálló váz összehajtható, így sokkal könnyebbé válik a tárolás, illetve a roller szállítása. A masina nem egy könnyű darab, 41 kg-ot nyom méretei pedig 127 x 64,5 x 127 cm-esek, amennyiben a szerkezet nincs összehajtva, összecsukott állapotában 127 x 64,5 x 49 cm-es dimenziókkal rendelkezik. A váz képes tartósan tűrni az akár 150 kg-os terhelést is.

Funkciók

A LAOTIE SR10 elektromos roller belsejében 2x 1800 wattos dupla motor teljesít szolgálatot, amelynek egyesített, 3600 wattos összteljesítménye teszi lehetővé a bevezetőben is szóba hozott 70 km/órás maximális haladási sebességet. Ilyen tempó mellett egyáltalán nem meglepő, hogy az elektromos roller képes meghódítani az akár 40 fokos emelkedőket is. Ha valami ilyen gyorsan tud menni, a védőfelszerelés használata nem javallott, hanem egyenesen kötelező. A biztonságos közlekedés érdekében a roller fel lett szerelve elől és hátul is hidraulikus tárcsafékekkel, amelyet elektronikus fék egészít ki. Az SR10 természetesen fel lett szerelve beépített világítással, illetve van féklámpa is, amely automatikusan kigyullad. Hogy a durvább terepeken való haladás is viszonylag kényelmes legyen, a rollert kifinomult felfüggesztéssel szerelték fel elől és hátul egyaránt. A roller mellé jár két vezeték nélküli kulcs is, amellyel feloldani és zárni is lehet a járművet, illetve a segítségével ki, valamint bekapcsolhatjuk a riasztót. A LAOTIE SR10 lezárt állapotban érzékeli a körülötte történő mozgást, és ilyenkor bekapcsol a riasztó. A többi LAOTIE rollerhez hasonlóan ez is fel lett szerelve egy apró, színes LCD kijelzővel, amelyről le lehet olvasni a fontosabb adatokat, mint például az akkumulátor töltöttsége vagy az éppen aktuális haladási sebesség.

Üzemidő

A roller meghajtásáért egy 60 voltos, 28,8 amperórás lítium akkumulátor felel. A gyártói leírások értelmében a telep képes biztosítani az akár 100 km-es hatótávolsághoz elegendő energiát is. Az aksi töltése megközelítőleg 5-6 órát vesz igénybe.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 2 x 1800 W
Végsebesség: 70 km/h
Maximális hatótáv: 100 km
Maximális teherbírás: 150 kg
Legnagyobb emelkedő: 40 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5-6 óra 
Tömeg: 41 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Ninebot Segway ES2 elektromos roller

Ninebot Segway ES2 elektromos roller

A Ninebot Segway ES2 elektromos roller gyártója szegről-végről a Xiaomi alá tartozik, de mivel a marketingesek...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább