KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D2 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D2 elektromos kerékpár leírás

A FIIDO D2 elektromos kerékpár egyike az élvonalbeli ajánlatoknak, amelyek megfizethető áron kínálnak valós alternatívát a zajos, a zsúfolt, és sokszor megbízhatatlan tömegközlekedésnek, ráadásul egy ilyen elektromos jármű használatával hosszú távon hozzájárulunk a környezet megóvásához, és nem mellesleg anyagilag is jobban jövünk ki. Az elektromos bicikli belsejében egy 250 wattos névleges teljesítményen rendelkező kefe nélküli elektromos motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék elérheti az akár 25 km/óra sebességet, bár ez sokban függ az útviszonyoktól is, nem mindegy, hogy mekkora súlyt cipelünk magunkkal.

Szerencsére a 16 colos kerekeken gördülő elektromos kerékpár maximális teherbírása nem csupán a madárcsontú felhasználók számára kedvez, mivel a gépezet képes tartósan elviselni egy akár 120 kg-os felnőttet, ami azért nagyon remek, mert a legtöbb Ázsiában gyártott elektromos jármű 100 kg-nál csak ritkán bír többet. Akárcsak a többi hasonló egyszemélyes elektromos jármű ez is összehajtható vázzal rendelkezik, így a készüléket könnyedén bedobhatjuk az autó csomagtartójába, és a tárolása sem fog gondot okozni.

A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a 30 fokos emelkedők sem jelenthetnek problémát, a megnövelt akkumulátor kapacitásnak hála pedig 25-30 km is megtehető egyetlen feltöltéssel, teljesen elektromos üzemmódban. Amennyiben nekünk is kedvünk támadna tekerni egy keveset, hibrid meghajtással sokkal nagyobb hatótáv is elérhető. A gyártónak elsődleges fontossággal bírt a felhasználó biztonsága, ezért a kerékpárt ellátta saját beépített világítással, valamint duál fékrendszerrel. Ha kerékpár mérlegre helyezve nagyjából 19 kg-ot nyom, ebből is látni, hogy a kínai gyártó nem spórolt az anyaggal.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 20-35 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 30 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 19 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE ES8 elektromos roller

LAOTIE ES8 elektromos roller

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább