KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Fiido D2 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Fiido D2 elektromos kerékpár leírás

A FIIDO D2 elektromos kerékpár egyike az élvonalbeli ajánlatoknak, amelyek megfizethető áron kínálnak valós alternatívát a zajos, a zsúfolt, és sokszor megbízhatatlan tömegközlekedésnek, ráadásul egy ilyen elektromos jármű használatával hosszú távon hozzájárulunk a környezet megóvásához, és nem mellesleg anyagilag is jobban jövünk ki. Az elektromos bicikli belsejében egy 250 wattos névleges teljesítményen rendelkező kefe nélküli elektromos motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően a készülék elérheti az akár 25 km/óra sebességet, bár ez sokban függ az útviszonyoktól is, nem mindegy, hogy mekkora súlyt cipelünk magunkkal.

Szerencsére a 16 colos kerekeken gördülő elektromos kerékpár maximális teherbírása nem csupán a madárcsontú felhasználók számára kedvez, mivel a gépezet képes tartósan elviselni egy akár 120 kg-os felnőttet, ami azért nagyon remek, mert a legtöbb Ázsiában gyártott elektromos jármű 100 kg-nál csak ritkán bír többet. Akárcsak a többi hasonló egyszemélyes elektromos jármű ez is összehajtható vázzal rendelkezik, így a készüléket könnyedén bedobhatjuk az autó csomagtartójába, és a tárolása sem fog gondot okozni.

A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a 30 fokos emelkedők sem jelenthetnek problémát, a megnövelt akkumulátor kapacitásnak hála pedig 25-30 km is megtehető egyetlen feltöltéssel, teljesen elektromos üzemmódban. Amennyiben nekünk is kedvünk támadna tekerni egy keveset, hibrid meghajtással sokkal nagyobb hatótáv is elérhető. A gyártónak elsődleges fontossággal bírt a felhasználó biztonsága, ezért a kerékpárt ellátta saját beépített világítással, valamint duál fékrendszerrel. Ha kerékpár mérlegre helyezve nagyjából 19 kg-ot nyom, ebből is látni, hogy a kínai gyártó nem spórolt az anyaggal.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 20-35 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 30 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5 óra
Tömeg: 19 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo G-Booster elektromos roller

Kugoo G-Booster elektromos roller

A Kugoo G-Booster egy nem mindennapi ajánlat az elektromos rollerek világában, ugyanis olyan elektromotor dolgozik benne,...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo S1 Pro elektromos roller

Kugoo S1 Pro elektromos roller

Alapvetően a Kugoo S1 és a Pro változat között nincs túl sok különbség, viszont az összehajtható...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább