KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE ES19 elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE ES19 elektromos roller leírás

A LAOTIE ES19 elektromos roller egy olyan elektromos meghajtású roller, ami terepen is képes helytállni. A belsejében elképesztő teljesítményű, 6000 wattos kettős motor teljesít szolgálatot, ezzel pedig akár 100/órás maximális sebesség is megvalósítható haladás közben. A váz összehajtható, minőségi acélból és alumíniumból öntötték, teherbírása is igen komoly, 210 kg-ot is zokszó nélkül tűr ez a masina. 

Külső

A roller igencsak zorall külsőt kapott, már ha lehet ilyet mondani egy elektromos roller kapcsán, mindenesetre a 10 colos kerekeken gördülő masina nagyon durva acél és alumínium vázat kapott, amit a könnyű tárolás és szállítás érdekében akár össze is lehet hajtani. Ha menetkész állapotban van a roller, akkor 137 x 126 x 57 cm-es méretekkel rendelkezik, összecsukva pedig 127 x 51 x 28 cm-es, vagyis ekkora helyen simán tárolható. Hatalmas erejű motor és nagy kapacitású akkumulátor mellett senki nem fog csodálkozni azon sem, hogy ez a gép nem egy pehelysúlyú versenyző: 52 kg-ot nyom. 

Funkciók

A LAOTIE ES19 elektromos roller nem egy könnyű darab, és ezúttal nem csak a súlyára gondolunk. Ebben a gépben egy veszedelmes, 2 x 3000 wattos duál motor teljesít szolgálatot, ami képes az akár 100 km/óra maximális haladási sebességre is. Ebből fakadóan a gépezet könnyedén meghódítja az akár 50 fokos emelkedőket is, szóval akár hegyi túrák sem lehetetlenek ezzel a járművel. A roller ereje nem csak a sebességben mutatkozik meg, a váz képes akár 200 kg-os terhelést is tartósan elviselni, ami azt jelenti kis túlzással, hogy akár ketten is rápattanhatnak a gépre. A kormánycsillapítás segítségével stabilabb lesz a közlekedés, a biztonságos haladást persze a kettős tárcsafék és a beépített világítás is segíti, de mindezek mellett is érdemes lesz a megfelelő védőfelszerelést felvenni. Egy ilyen erős és gyors géppel hasalni minden lesz, csak épp kellemes nem. 

Üzemidő 

A LAOTIE ES19 elektromos roller belsejében egy 38,4 amperórás akkumulátor biztosítja az energiaellátást, ezzel a teleppel nem lehetetlen akár 135 km-t is megtenni egyetlen feltöltéssel. Persze a megtehető maximális hatótáv sokban függ az adott tereptől és a terheléstől is. A roller nagyjából 5-6 óra leforgása alatt tölthető újra, de a kettős adapterrel ez az időtartam is felezhető. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 2 x 3000 W
Végsebesség: 100 km/h
Maximális hatótáv: 135 km
Maximális teherbírás: 210 kg
Legnagyobb emelkedő: 50 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5-6 óra 
Tömeg: 52 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D2 elektromos kerékpár

Fiido D2 elektromos kerékpár

A FIIDO D2 elektromos kerékpár egyike az élvonalbeli ajánlatoknak, amelyek megfizethető áron kínálnak valós alternatívát a...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido M1 elektromos kerékpár

Fiido M1 elektromos kerékpár

Vegyünk egy nagyon durva terepekre szánt mountain bike-ot, jó vastag kerekekkel, strapabíró vázzal, igényes anyaghasználattal, majd...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

A Xiaomi Mijia 1S egy összehajtható vázzal rendelkező elektromos roller, ami 8,5 colos kerekeken gördül és...

Tovább