KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE ES19 elektromos roller kuponok és akciók

LAOTIE ES19 elektromos roller leírás

A LAOTIE ES19 elektromos roller egy olyan elektromos meghajtású roller, ami terepen is képes helytállni. A belsejében elképesztő teljesítményű, 6000 wattos kettős motor teljesít szolgálatot, ezzel pedig akár 100/órás maximális sebesség is megvalósítható haladás közben. A váz összehajtható, minőségi acélból és alumíniumból öntötték, teherbírása is igen komoly, 210 kg-ot is zokszó nélkül tűr ez a masina. 

Külső

A roller igencsak zorall külsőt kapott, már ha lehet ilyet mondani egy elektromos roller kapcsán, mindenesetre a 10 colos kerekeken gördülő masina nagyon durva acél és alumínium vázat kapott, amit a könnyű tárolás és szállítás érdekében akár össze is lehet hajtani. Ha menetkész állapotban van a roller, akkor 137 x 126 x 57 cm-es méretekkel rendelkezik, összecsukva pedig 127 x 51 x 28 cm-es, vagyis ekkora helyen simán tárolható. Hatalmas erejű motor és nagy kapacitású akkumulátor mellett senki nem fog csodálkozni azon sem, hogy ez a gép nem egy pehelysúlyú versenyző: 52 kg-ot nyom. 

Funkciók

A LAOTIE ES19 elektromos roller nem egy könnyű darab, és ezúttal nem csak a súlyára gondolunk. Ebben a gépben egy veszedelmes, 2 x 3000 wattos duál motor teljesít szolgálatot, ami képes az akár 100 km/óra maximális haladási sebességre is. Ebből fakadóan a gépezet könnyedén meghódítja az akár 50 fokos emelkedőket is, szóval akár hegyi túrák sem lehetetlenek ezzel a járművel. A roller ereje nem csak a sebességben mutatkozik meg, a váz képes akár 200 kg-os terhelést is tartósan elviselni, ami azt jelenti kis túlzással, hogy akár ketten is rápattanhatnak a gépre. A kormánycsillapítás segítségével stabilabb lesz a közlekedés, a biztonságos haladást persze a kettős tárcsafék és a beépített világítás is segíti, de mindezek mellett is érdemes lesz a megfelelő védőfelszerelést felvenni. Egy ilyen erős és gyors géppel hasalni minden lesz, csak épp kellemes nem. 

Üzemidő 

A LAOTIE ES19 elektromos roller belsejében egy 38,4 amperórás akkumulátor biztosítja az energiaellátást, ezzel a teleppel nem lehetetlen akár 135 km-t is megtenni egyetlen feltöltéssel. Persze a megtehető maximális hatótáv sokban függ az adott tereptől és a terheléstől is. A roller nagyjából 5-6 óra leforgása alatt tölthető újra, de a kettős adapterrel ez az időtartam is felezhető. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 2 x 3000 W
Végsebesség: 100 km/h
Maximális hatótáv: 135 km
Maximális teherbírás: 210 kg
Legnagyobb emelkedő: 50 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5-6 óra 
Tömeg: 52 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo B1 elektromos robogó

Kugoo B1 elektromos robogó

Az ázsiai érdekeltségű Kugoo korábban a különböző elektromos rollerekről volt elsősorban is mert, ám később úgy...

Tovább
Elektromos járművek
Urban Drift S006

Urban Drift S006

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE ES8 elektromos roller

LAOTIE ES8 elektromos roller

A LAOTIE ES8 elektromos roller egy kiváló jármű lehet mindazoknak, akik városon belül szeretnének ingázni, de...

Tovább