KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo S1 Pro elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo S1 Pro elektromos roller leírás

Alapvetően a Kugoo S1 és a Pro változat között nincs túl sok különbség, viszont az összehajtható váz mechanizmusa, a tömör gumi alkalmazása, a méretesebb akkumulátor mind olyan jellemző, amelyekről érdemes szót ejteni. Más jellemzők tekintetében a készülék nem különbözik az alapmodelltől, ami egyébiránt szintén kiváló választás. A készülék burkolata egy 350 wattos motort rejt, ami a készüléket képes 30 km/óra sebességgel repíteni, persze ez sok mindentől is függ, tereptől valamint a felhasználó súlyától is. Utóbbi 120 kg is lehet, ami kiválónak mondható elektromos rollerek között, hiszen a legtöbb efféle elektromos jármű nem képes hosszútávon boldogulni 100 kg-nál nehezebb emberekkel.

A készülék gond nélkül megbirkózik a 15-20 fokos emelkedőkkel is, persze azért ne egy ilyen masinával menjünk a budai hegyekbe kirándulni, ha nem muszáj. A Kugoo S1 Pro rendelkezik saját világítással, így az utazás biztonságosabb lesz mindenki számára, akkor is, ha a fényviszonyok már kevésbé ideálisak. A rollerbe szerelt 18650 mAh kapacitású akkumulátor a gyártói leírások értelmében 30 km maximálisan megtehető távolságot biztosít a gépezet számára, ráadásul a töltési idő 4 óránál többet nem vesz igénybe. Azt már említettük, hogy a roller tömör gumikerekeken gördül, ezek a kerekek egyébként 8, 5 hüvelykesek.

Akkor sem kell lemondani a roller használatáról, amikor az időjárás kissé szomorúbbra fordul, mivel annak külső bevonat ellátták IP54 minősítésnek megfelelő védelemmel, akárcsak az alap modellt. Nyilván ez nem jelent teljes védelmet a beázás ellen, viszont jó szolgálatot tesz fröccsenő víz, valamint sár esetén, de amennyiben lehetséges, kerüljük a tócsákat. Amiről mindenképpen érdemes még beszélni az az összehajtható váz, amelynek mechanizmusa jóval fejlettebb, mint az alapmodellé. A készülék nem csupán összehajtható, de a mérlegre helyezve sem nyom túl sokat, a 11 kg-os masinát bármikor a hónunk alá vehetjük, ha mondjuk zebrához vagy lépcsőhöz érünk.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 11 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább