KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo S1 Pro elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo S1 Pro elektromos roller leírás

Alapvetően a Kugoo S1 és a Pro változat között nincs túl sok különbség, viszont az összehajtható váz mechanizmusa, a tömör gumi alkalmazása, a méretesebb akkumulátor mind olyan jellemző, amelyekről érdemes szót ejteni. Más jellemzők tekintetében a készülék nem különbözik az alapmodelltől, ami egyébiránt szintén kiváló választás. A készülék burkolata egy 350 wattos motort rejt, ami a készüléket képes 30 km/óra sebességgel repíteni, persze ez sok mindentől is függ, tereptől valamint a felhasználó súlyától is. Utóbbi 120 kg is lehet, ami kiválónak mondható elektromos rollerek között, hiszen a legtöbb efféle elektromos jármű nem képes hosszútávon boldogulni 100 kg-nál nehezebb emberekkel.

A készülék gond nélkül megbirkózik a 15-20 fokos emelkedőkkel is, persze azért ne egy ilyen masinával menjünk a budai hegyekbe kirándulni, ha nem muszáj. A Kugoo S1 Pro rendelkezik saját világítással, így az utazás biztonságosabb lesz mindenki számára, akkor is, ha a fényviszonyok már kevésbé ideálisak. A rollerbe szerelt 18650 mAh kapacitású akkumulátor a gyártói leírások értelmében 30 km maximálisan megtehető távolságot biztosít a gépezet számára, ráadásul a töltési idő 4 óránál többet nem vesz igénybe. Azt már említettük, hogy a roller tömör gumikerekeken gördül, ezek a kerekek egyébként 8, 5 hüvelykesek.

Akkor sem kell lemondani a roller használatáról, amikor az időjárás kissé szomorúbbra fordul, mivel annak külső bevonat ellátták IP54 minősítésnek megfelelő védelemmel, akárcsak az alap modellt. Nyilván ez nem jelent teljes védelmet a beázás ellen, viszont jó szolgálatot tesz fröccsenő víz, valamint sár esetén, de amennyiben lehetséges, kerüljük a tócsákat. Amiről mindenképpen érdemes még beszélni az az összehajtható váz, amelynek mechanizmusa jóval fejlettebb, mint az alapmodellé. A készülék nem csupán összehajtható, de a mérlegre helyezve sem nyom túl sokat, a 11 kg-os masinát bármikor a hónunk alá vehetjük, ha mondjuk zebrához vagy lépcsőhöz érünk.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 11 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D1 elektromos kerékpár

Fiido D1 elektromos kerékpár

A Fiido D1 elektromos kerékpár egyike a legjobb jelenleg is kapható villanyhajtású bicikliknek, és ennek több...

Tovább
Elektromos járművek
NAVEE N65 elektromos roller

NAVEE N65 elektromos roller

A NAVEE N65 elektromos roller a létezését egy a Xiaomi által indított közösségi finanszírozási projektnek köszönheti,...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200...

Tovább