KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo S1 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo S1 elektromos roller leírás

A Kugoo S1 elektromos roller tökéletes alternatívája lehet bármilyen tömegközlekedésnek, és persze a füstös autózásnak. Ráadásul a gépezet 120 kg-os felhasználókat is képes szállítani, miközben a legtöbb hasonló eszköz tudománya megáll 100 kg-nál. A roller belsejében egy 350 wattos motor zakatol, ez a konstrukció képes akár 30 km/óra sebességgel is célba juttatni a felhasználót, az egyetlen feltöltéssel megtehető hatótáv pedig nagyjából 30 km, persze ez attól is függ, milyen útviszonyok és környezeti körülmények között történik az utazás.

A készülék teherbírását már említettük, azt viszont nem, hogy 15 fokos emelkedőkre simán felkaptat, és az is fontos tényező, hogy a roller rendelkezik saját beépített világítással, ami megkönnyíti a többi közlekedő számára a tulajdonos észrevételét, akkor is, ha már kedvezőtlenek a fényviszonyok. A szerkezetet simán újra lehet tölteni amíg lemegy a munkanap, vagy az iskola feltéve, hogy elég jó fejek a főnökök, vagy a tanárok, mert a folyamat nem vesz igénybe többet 4-5 óránál.

A 8,5 colos kerekeken száguldó roller váza könnyedén összehajtható, így ha magunkkal akarjuk vinni egy utazáshoz, akkor minden különösebb gond nélkül bedobhatjuk a csomagtartóba, vagy ha már otthon vagyunk nem kell sokat agyalni azon, hova is rakjuk el, amikor nincs rá szükség. A készülék 11 kg-ot nyom, szóval ha mondjuk két metrómegálló között muszáj a hónunk alá csapni, akkor nem fog leszakadni a karunk egy kis cipekedés után. Eső vagy sár nem tehet kárt a gépezetben szolgálatot teljesítő összetevőkben, mivel a roller külső bevonata IP54 védelemmel rendelkezik. A duál kialakítású fékrendszernek köszönhetően mi sem fogunk veszélyt jelenteni másokra. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 11 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N2 elektromos roller

Niubility N2 elektromos roller

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt...

Tovább
Elektromos járművek
Urban Drift S006

Urban Drift S006

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is...

Tovább