KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo S1 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo S1 elektromos roller leírás

A Kugoo S1 elektromos roller tökéletes alternatívája lehet bármilyen tömegközlekedésnek, és persze a füstös autózásnak. Ráadásul a gépezet 120 kg-os felhasználókat is képes szállítani, miközben a legtöbb hasonló eszköz tudománya megáll 100 kg-nál. A roller belsejében egy 350 wattos motor zakatol, ez a konstrukció képes akár 30 km/óra sebességgel is célba juttatni a felhasználót, az egyetlen feltöltéssel megtehető hatótáv pedig nagyjából 30 km, persze ez attól is függ, milyen útviszonyok és környezeti körülmények között történik az utazás.

A készülék teherbírását már említettük, azt viszont nem, hogy 15 fokos emelkedőkre simán felkaptat, és az is fontos tényező, hogy a roller rendelkezik saját beépített világítással, ami megkönnyíti a többi közlekedő számára a tulajdonos észrevételét, akkor is, ha már kedvezőtlenek a fényviszonyok. A szerkezetet simán újra lehet tölteni amíg lemegy a munkanap, vagy az iskola feltéve, hogy elég jó fejek a főnökök, vagy a tanárok, mert a folyamat nem vesz igénybe többet 4-5 óránál.

A 8,5 colos kerekeken száguldó roller váza könnyedén összehajtható, így ha magunkkal akarjuk vinni egy utazáshoz, akkor minden különösebb gond nélkül bedobhatjuk a csomagtartóba, vagy ha már otthon vagyunk nem kell sokat agyalni azon, hova is rakjuk el, amikor nincs rá szükség. A készülék 11 kg-ot nyom, szóval ha mondjuk két metrómegálló között muszáj a hónunk alá csapni, akkor nem fog leszakadni a karunk egy kis cipekedés után. Eső vagy sár nem tehet kárt a gépezetben szolgálatot teljesítő összetevőkben, mivel a roller külső bevonata IP54 védelemmel rendelkezik. A duál kialakítású fékrendszernek köszönhetően mi sem fogunk veszélyt jelenteni másokra. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 30 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-5 óra
Tömeg: 11 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi M365 elektromos roller

Xiaomi M365 elektromos roller

A Xiaomi M365 elektromos roller a legtöbb ázsiai webáruházban olyan 120-130 ezer forint környékén vihető, ez...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább