KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ninebot Max G30 elektromos roller kuponok és akciók

Ninebot Max G30 elektromos roller leírás

A  Ninebot Max G30 elektromos roller nagyon jó opció lehet azoknak, akik szeretnének nagyvároson belül ingázni, és mondjuk nem nehezebbek, mint 100 kg. A roller belsejében egy 350 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromos motor húzza a képzeletbeli igát, ennek a konstrukciónak köszönhetően a gépezet képes akár 30 km/óra sebességgel repíteni a tulajdonost, bár ez nyilván sokban függ az út és környezeti viszonyoktól is.

Ha már környezeti viszonyok, nem kifejezetten dombok és hegyek közé tervezték a készüléket, de azért a 15 fokos emelkedőkkel simán boldogul, ami még jól jöhet. A közlekedés biztonságát igyekszik szavatolni a gépezetben lévő duál fékrendszer valamint a beépített világítás. A roller nem foglal sok helyet szétnyitott állapotban sem, de a könnyű alumíniumváz bármikor összehajtható, szóval nem okoz gondot a csomagtartóba dobni, vagy elpakolni ha már nincs rá szükség. Mondjuk a hónunk alá nem fogjuk egykönnyen kapni, mivel a masina 18 kg-ot nyom, de igazából ez sem lehetetlen feladat.

A Ninebot Max G30 elektromos roller belsejében lévő akkumulátor nagyjából 65 km-es hatótávolságot biztosít, de akárcsak a maximális sebesség ez is függ attól, mi mennyit nyomunk a mérlegen, és milyen terepen közlekedünk. A töltési idő cirka 6 órát fog elvenni az életünkből. A 10 hüvelykes kerekeken gördülő masinéria IPX5 védelemmel rendelkező külső bevontatot kapott, így nem kell akkor sem nélkülözni a gépet, ha netán esik, szemerkél odakint. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 65 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 óra
Tömeg: 18 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo G2 Pro

Kugoo G2 Pro

A Kugoo G2 Pro egy 10 colos kerekeken gördülő, rendkívül masszív elektromos roller, amelyet mondhatni kifejezetten...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi M365 elektromos roller

Xiaomi M365 elektromos roller

A Xiaomi M365 elektromos roller a legtöbb ázsiai webáruházban olyan 120-130 ezer forint környékén vihető, ez...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Kugoo Kirin S1 elektromos roller

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul...

Tovább