KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Ninebot Max G30 elektromos roller kuponok és akciók

Ninebot Max G30 elektromos roller leírás

A  Ninebot Max G30 elektromos roller nagyon jó opció lehet azoknak, akik szeretnének nagyvároson belül ingázni, és mondjuk nem nehezebbek, mint 100 kg. A roller belsejében egy 350 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromos motor húzza a képzeletbeli igát, ennek a konstrukciónak köszönhetően a gépezet képes akár 30 km/óra sebességgel repíteni a tulajdonost, bár ez nyilván sokban függ az út és környezeti viszonyoktól is.

Ha már környezeti viszonyok, nem kifejezetten dombok és hegyek közé tervezték a készüléket, de azért a 15 fokos emelkedőkkel simán boldogul, ami még jól jöhet. A közlekedés biztonságát igyekszik szavatolni a gépezetben lévő duál fékrendszer valamint a beépített világítás. A roller nem foglal sok helyet szétnyitott állapotban sem, de a könnyű alumíniumváz bármikor összehajtható, szóval nem okoz gondot a csomagtartóba dobni, vagy elpakolni ha már nincs rá szükség. Mondjuk a hónunk alá nem fogjuk egykönnyen kapni, mivel a masina 18 kg-ot nyom, de igazából ez sem lehetetlen feladat.

A Ninebot Max G30 elektromos roller belsejében lévő akkumulátor nagyjából 65 km-es hatótávolságot biztosít, de akárcsak a maximális sebesség ez is függ attól, mi mennyit nyomunk a mérlegen, és milyen terepen közlekedünk. A töltési idő cirka 6 órát fog elvenni az életünkből. A 10 hüvelykes kerekeken gördülő masinéria IPX5 védelemmel rendelkező külső bevontatot kapott, így nem kell akkor sem nélkülözni a gépet, ha netán esik, szemerkél odakint. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség: 30 km/h
Maximális hatótáv: 65 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 óra
Tömeg: 18 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a...

Tovább