KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Bezior S1 elektromos roller kuponok és akciók

Bezior S1 elektromos roller leírás

A Bezior S1 elektromos roller egy olyan masina, ami arra is alkalmas, hogy a durvább terepet meghódítsuk vele. A jármű képes 45 km/óra sebességgel hasítani, és nem áll meg a teherbírása sem 100 kg-nál, tartósan tűri az akár 120 kg-os terhelést is. Mindent összevetve egy egészen korrekt, nagyvárosi ingázásra ideális gépezetről van szó, ami ráadásul az árazását tekintve sem egy rossz ajánlat.

Külső

A roller vázát acélból és alumíniumból öntötték, így aztán nem csoda, hogy még sem kottyan számára a 120 kg-os terhelés. A Bezior S1 ugyanúgy összehajtható  kivitellel rendelkezik akárcsak a legtöbb hasonló jármű, így könnyebb lesz tárolni és szállítani is. Amikor össze van csukva, a roller 120 x 24,5 x 47 cm-es méretekkel rendelkezik, kis túlzással simán be lehet tolni az ágy alá, maga a gép 27,7 kg-ot nyom. A roller mellé adnak egy gyári ülést is, amit persze nem kötelező használni, ha szeretnénk le lehet szerelni, de akadnak helyzetek, amikor kifejezetten jól jöhet egy ilyen extra. Esőben ugyan nem használható a jármű, de azért rendelkezik IP54 minősítésnek megfelelő védelemmel a vízzel és persze a porral szemben. Ez csupán mérsékelt oltalmat jelent, szóval szomorúbb időben érdemes inkább valamilyen más eszközzel közlekedni. A roller tárcsafékekkel és beépített világítással is fel lett szerelve, így sokkal biztonságosabb lesz a közlekedés, akár kedvezőtlen fényviszonyok és időjárási körülmények között is. A roller maga 10 hüvelykes kerekeken gördül, ezek nem tömörek, fel kell őket pumpálni, ez egyfelől jó, mert így kevésbé ráz a gép, viszont vigyázni kell majd a tüskékkel. 

Funkciók 

A Bezior S1 roller belsejében egy iszonyatos erejű, 1000 wattos elektromos motor teljesít szolgálatot, ennek köszönhetően lehetséges az akár 45 km/órás haladási sebesség, illetve az akár 35 fokos emelkedők meghódítása is. Sisak, védőfelszerelés ne maradjon el! A masina fel lett szerelve egy apró kijelzővel is, amin szemmel követhető minden fontosabb adat, mint például az akkumulátor aktuális töltöttsége, vagy a haladási sebesség. 

Üzemidő

A Bezior S1 belsejében egy 13 amperóra kapacitású akkumulátor található, ami képes egyetlen feltöltéssel akár 40-50 km-es utakhoz is biztosítani a szükséges energiát. A töltési folyamat sajnos nem öt perces, kell hozzá nagyjából 5-8 óra is, de ha rendes a főnök vagy az iskola igazgató, és engedi, hogy konnektorba dugjuk a gépet, mire vége a napnak ismét tele lehet az akár teljesen lemerült telep is. 

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 1000 W
Végsebesség: 45 km/h
Maximális hatótáv: 40-50 km
Maximális teherbírás: 120 kg
Legnagyobb emelkedő: 35 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 5-8 óra 
Tömeg: 27,7 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin M4 elektromos roller

Kugoo Kirin M4 elektromos roller

A Kugoo Kirin M4 elektromos roller 10 colos kerekeken gördül, ezek a kerekek nem tömör kialakításúak,...

Tovább
Elektromos járművek
NAVEE N65 elektromos roller

NAVEE N65 elektromos roller

A NAVEE N65 elektromos roller a létezését egy a Xiaomi által indított közösségi finanszírozási projektnek köszönheti,...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N2 elektromos roller

Niubility N2 elektromos roller

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt...

Tovább