KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Samebike LO26 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Samebike LO26 elektromos kerékpár leírás

A Samebike LO26 elektromos kerékpár lényegében egy terepbicikli, amelyet a gyártó egy villanymotor révén igyekezett felturbózni, ráadásul olyan vázba szerelve, ami gond nélkül elbírja az akár 150 kg-os felhasználókat is, ami nem igazán nevezhető általános tendenciának az ázsiai gyártású elektromos bicajok között. A gépezet 26 colos kerekeken gördül, simán hasít 30 km/óra sebességgel, a maximális hatótáv pedig lehet akár 40 km is, használati módtól függően. Azoknak lehet elsősorban ajánlani, akiknek kicsit robusztusabb a testalkata és/vagy szeretnek a városi környezeten kívül, keményebb terepeken is közlekedni.

Külső

A Samebike LO26 a mondhatni már jól megszokott és bejáratott módon alumínium ötvözetből készült, ami ezúttal is összehajtható, így nagyon könnyű szállítani és tárolni, tudunk spórolni a hellyel. A készülék méreteit tekintve, amikor nincs összecsukva 177 x 82 x 104 cm-es, a tömege pedig kereken 30 kg. A kerékpár duál fékrendszer és beépített világítás segítségével igyekszik biztosítani a biztonságos közlekedést. Nem is lenne igazi mountain bike ez a masina, ha nem lenne benne egy 21 sebességes váltó, ami ezúttal is a Shimano gyártmánya, szóval bírni fogja a kiképzést. Az ülés és a kormány magassága is állítható, így szinte bárkinek alkalmas lehet a bicikli mindennapos közlekedési eszköznek. A kerekek 26 colosak és felfújható belsővel rendelkeznek. 

Funkciók

A Samebike LO26 elektromos kerékpár alumínium váza akár 150 kg-os tömeget is képes elviselni hosszú távon, ami azt jelenti, hogy a testesebb felhasználók is bátran használhatják a gépet. Háromféle módon lehet közlekedni a szerkezettel az egyik a teljesen elektromos meghajtás, a másik a hibrid hajtás, és persze lehet a biciklivel a klasszikus módon tekerni is, ilyenkor a villanymotor nem segít a haladásban. Maga az elektromotor egy 350 wattos névleges teljesítményre képes kefe nélküli konstrukció, ami képes akár 30 km/órás végsebességre is. A bicikli kormányán van egy apró LCD kijelző, amin szemmel tudjuk követni a fontosabb a kerékpárral kapcsolatos adatokat, tudni fogjuk mennyivel megyünk és az aktuális töltöttségi értéket is le tudjuk olvasni majd innen.

Üzemidő

A Samebike LO26 elektromos bicikli belsejében egy 10,4 amperóra kapacitású akkumulátor található, aminek a cseréje nem lesz egyszerű szaktudás híján, viszont nem is nagyon kell bántani ezt a telepet, hiszen nagyon jó hatótávolságot biztosít. A kerékpár egyetlen feltöltéssel képes akár 40 km-t is megtenni abban az esetben ha teljes egészében a villanymotorra bízzuk a haladásunkat. Amennyiben hibrid meghajtást választunk úgy nagyjából 70 km lehetséges egyetlen töltéssel. Az akkumulátor töltése nagyjából olyan 4 órát vesz igénybe, tehát egy fél műszak is elegendő, hogy újra tele legyen a tank.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség:  30 km/h
Maximális hatótáv: 40/70 km
Maximális teherbírás:  150 kg
Legnagyobb emelkedő: 35 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 30 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár

A Xiaomi nem csupán elektromos rollereket, de bizony kerékpárokat is gyárt, és az egyik remekül sikerült...

Tovább