KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Samebike LO26 elektromos kerékpár kuponok és akciók

Samebike LO26 elektromos kerékpár leírás

A Samebike LO26 elektromos kerékpár lényegében egy terepbicikli, amelyet a gyártó egy villanymotor révén igyekezett felturbózni, ráadásul olyan vázba szerelve, ami gond nélkül elbírja az akár 150 kg-os felhasználókat is, ami nem igazán nevezhető általános tendenciának az ázsiai gyártású elektromos bicajok között. A gépezet 26 colos kerekeken gördül, simán hasít 30 km/óra sebességgel, a maximális hatótáv pedig lehet akár 40 km is, használati módtól függően. Azoknak lehet elsősorban ajánlani, akiknek kicsit robusztusabb a testalkata és/vagy szeretnek a városi környezeten kívül, keményebb terepeken is közlekedni.

Külső

A Samebike LO26 a mondhatni már jól megszokott és bejáratott módon alumínium ötvözetből készült, ami ezúttal is összehajtható, így nagyon könnyű szállítani és tárolni, tudunk spórolni a hellyel. A készülék méreteit tekintve, amikor nincs összecsukva 177 x 82 x 104 cm-es, a tömege pedig kereken 30 kg. A kerékpár duál fékrendszer és beépített világítás segítségével igyekszik biztosítani a biztonságos közlekedést. Nem is lenne igazi mountain bike ez a masina, ha nem lenne benne egy 21 sebességes váltó, ami ezúttal is a Shimano gyártmánya, szóval bírni fogja a kiképzést. Az ülés és a kormány magassága is állítható, így szinte bárkinek alkalmas lehet a bicikli mindennapos közlekedési eszköznek. A kerekek 26 colosak és felfújható belsővel rendelkeznek. 

Funkciók

A Samebike LO26 elektromos kerékpár alumínium váza akár 150 kg-os tömeget is képes elviselni hosszú távon, ami azt jelenti, hogy a testesebb felhasználók is bátran használhatják a gépet. Háromféle módon lehet közlekedni a szerkezettel az egyik a teljesen elektromos meghajtás, a másik a hibrid hajtás, és persze lehet a biciklivel a klasszikus módon tekerni is, ilyenkor a villanymotor nem segít a haladásban. Maga az elektromotor egy 350 wattos névleges teljesítményre képes kefe nélküli konstrukció, ami képes akár 30 km/órás végsebességre is. A bicikli kormányán van egy apró LCD kijelző, amin szemmel tudjuk követni a fontosabb a kerékpárral kapcsolatos adatokat, tudni fogjuk mennyivel megyünk és az aktuális töltöttségi értéket is le tudjuk olvasni majd innen.

Üzemidő

A Samebike LO26 elektromos bicikli belsejében egy 10,4 amperóra kapacitású akkumulátor található, aminek a cseréje nem lesz egyszerű szaktudás híján, viszont nem is nagyon kell bántani ezt a telepet, hiszen nagyon jó hatótávolságot biztosít. A kerékpár egyetlen feltöltéssel képes akár 40 km-t is megtenni abban az esetben ha teljes egészében a villanymotorra bízzuk a haladásunkat. Amennyiben hibrid meghajtást választunk úgy nagyjából 70 km lehetséges egyetlen töltéssel. Az akkumulátor töltése nagyjából olyan 4 órát vesz igénybe, tehát egy fél műszak is elegendő, hogy újra tele legyen a tank.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350 W
Végsebesség:  30 km/h
Maximális hatótáv: 40/70 km
Maximális teherbírás:  150 kg
Legnagyobb emelkedő: 35 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4 óra
Tömeg: 30 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo S1 Pro elektromos roller

Kugoo S1 Pro elektromos roller

Alapvetően a Kugoo S1 és a Pro változat között nincs túl sok különbség, viszont az összehajtható...

Tovább
Elektromos járművek
 LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos roller

LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos roller

A legdurvább terepek sem állhatják útját a LAOTIE Ti30 Landbreaker elektromos rollernek, amely egy valódi bestia....

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N1 elektromos roller

Niubility N1 elektromos roller

A Niubility N1 egyike azoknak az elektromos rollereknek, amelyeknek a teherbírása nagyobb, mint 100 kg, így...

Tovább