KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Niubility N1 elektromos roller kuponok és akciók

Niubility N1 elektromos roller leírás

A Niubility N1 egyike azoknak az elektromos rollereknek, amelyeknek a teherbírása nagyobb, mint 100 kg, így máris vonzó ajánlat lehet a testesebb felhasználók számára, de ezzel nem érnek véget erényei. A készülék 25 km/óra maximális sebességgel, összehajtható vázzal, 25 km hatótávval igyekszik lenyűgözni bennünket, számos egyéb mellett.

Külső

A Niubility N1 8,5 hüvelykes felfújható kerekeken gördül, a vázát alumínium ötvözetből készítették, aszerkezet pedig az állandó hely hiányban szenvedő ázsiaiak igénye szerint összehajtható, de ebből mi nyugati vásárlók is csak profitálni tudunk, mert így könnyebb lesz szállítani és tárolni a szerkezetet. A biztonságos közlekedés megvalósítása elsődleges feladat volt a gyártó számára, így homályos fényviszonyok esetére ott lesz a beépített világítás, a hirtelen helyzeteket pedig E-ABS és tárcsafékek révén kerülhetjük el. A Niubility N1 elektromos roller mérlegre helyezve 12 kg-ot nyom, ami pedig a fizikai méreteit illeti 1054 x 436 x 1150 mm-es vázzal kell számolni.

Funkciók

A roller lelke egy 250 wattos teljesítménnyel dolgozó elektromos motor, neki köszönhetően válik lehetségessé az akár 25 km/óra haladási sebesség. A jármű számára nem jelentenek akadályt a 15 fokos emelkedők sem, a budai hegyekben kirándulni nem fogunk vele, de nem ég le egy kisebb domb tövében sem. Arról már beszéltünk hogy a készülék rendelkezik beépített világítással, és persze ott vannak a fékek, de ne feledkezzünk meg a jármű saját LED kijelzőjéről sem, ezen láthatjuk a rollerrel kapcsolatos fontosabb adatokat, mint például akkumulátor töltöttség, sebesség stb. A Niubility N1 egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy alumínium ötvözetből készült váza 120 kg-os terhelést is képes hosszútávon elviselni, ami egyelőre nem számít megszokottnak a 80000 Ft körüli árcédulával rendelkező elektromos járművek között.

Üzemidő

A Niubility N1 belsejében 7,8 Ah kapacitású akkumulátor található, ez a telep képes egyetlen feltöltéssel akár 25 km-re is eljuttatni bennünket. Ha lemerülne a készülék, a töltési folyamat nagyjából 3-4 órát vesz igénybe. A maximális hatótávolság ismeretében kijelenthető, hogy a roller elsősorban nagyvároson belüli ingázásra lesz alkalmas, bár az sem lehetetlen, hogy két egymáshoz közel lévő település között is megoldottá váljon a bejárás a segítségével.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 250 W
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 25 km
Maximális teherbírás:120  kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 3-4 óra
Tömeg: 12 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo Kirin S2 elektromos roller

Kugoo Kirin S2 elektromos roller

A Kugoo Kirin S2 elektromos roller 8 hüvelykes kerekeken száguld, alumíniumból és műanyagból gyártott vázzal pedig...

Tovább
Elektromos járművek
Aerlang H6 V2 elektromos roller

Aerlang H6 V2 elektromos roller

Az Aerlang H6 V2 elektromos roller nagyvárosi cirkálásra termett, kiváló eszköze lehet a mindennapi munkába és/vagy...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább