KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
LAOTIE FX150 elektromos kerékpár kuponok és akciók

LAOTIE FX150 elektromos kerékpár leírás

A LAOTIE FX150 elektromos kerékpár egy terepre tervezett, masszív, mountain (fat)bike, ami képes akár a 200 kg-os terhelést is tartósan tűrni, miközben a belsejében lévő elektromotor 45 km/órás sebességgel is repítheti a tulajdonost, mégpedig akár 100 km-es távolságon át, egyetlen feltöltéssel. Ez a gép nagyon durva, akár a legelvetemültebb terepen, akár két város között, akár a nagyvárosban akarjuk bevetni, szinte biztos, hogy nem fog bennünket cserben hagyni. 

Külső

A LAOTIE FX150 kerékpár váza 6061 számú alumíniumötvözetből készült, és a masszív kivitel ellenére bármikor összehajtható. A kerékpár 27 kg-ot nyom, szétnyitva pedig 198 x 110 x 85-105 cm-es méretekkel rendelkezik, a gyártói leírás értelmében 165 és 210 cm közötti magassággal kvázi bárki használhatja. A kerékpár 26 hüvelyk átmérőjű és négy hüvelyk széles kerekekkel rendelkezik, vagyis 10 cm-esek a gumik, magyarán bármilyen durva felületen képes az optimális haladásra. A bicikli IP54 minősítéssel is rendelkezik, tehát esős időben is használható.

Funkciók

A közlekedés biztonságát a beépített világítás mellett a hidraulikus tárcsafékek biztosítják, utóbbiakat EABS rendszer támogatja. Az előbb részletezett alumínium váz maximális teherbírása 200 kg, ami azt jelenti, hogy megtermett illető, súlyos poggyásszal megpakolva ugyanúgy biztonságosan használhatja a biciklit. A LAOTIE FX150 belsejében egy 1500 wattos elektromotor található, amelyet háromféleképpen használhat a bicikli jövendőbeli tulajdonosa. Lehetőségében áll majd, hogy egyáltalán ne vegye igénybe annak segítségét, és saját erejéből hajtsa a kerékpárt, de az is módjában áll, hogy az FX150 csak rásegítsen a haladásra, könnyebbé téve a tekerést. Végül pedig, hagyatkozhat teljes egészében a motorra, amely képes akár 45 km/órás haladási sebességet biztosítani. Ilyen vas mellett még a 40 fokos emelkedők is könnyedén meghódíthatóak. Említést érdemel még a 27 sebességes Shimano váltó is, amivel a terephez tudjuk igazítani a haladást. A kerékpár LCD kijelzővel is fel lett szerelve, ez a haladási sebesség mellett mutatja az akkumulátor töltöttségét is, további fontos adatok mellett.

Üzemidő

A LAOTIE FX150 egy 40 voltos, 12,8 amperórás akkumulátorral lett felszerelve, amelyet a kerékpár tulajdonosa is könnyedén eltávolíthat. A töltés nagyjából 6 – 7 órát vesz igénybe, a telep által biztosított hatótávolság pedig nagyjából 100 km, amennyiben a hibrid meghajtást választjuk. Mondanunk sem kell, a hatótáv attól is függ, hogy mekkora súllyal terheljük a készüléket, és mennyire durva terepen szeretnénk vele haladni.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 1500 W
Végsebesség:  45 km/h
Maximális hatótáv: akár 100 km
Maximális teherbírás:  200 kg
Legnagyobb emelkedő: 40 fok
Világítás: Van
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 6 – 7óra
Tömeg: 27 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro elektromos roller nem mondható olcsónak a maga 240-250 ezer forintos árával -...

Tovább
Elektromos járművek
LAOTIE SR10 elektromos roller

LAOTIE SR10 elektromos roller

Ha nem is kifejezetten terepjáró roller a LAOTIE SR10, még mindig az erősebb teljesítményű, masszívabb modellek...

Tovább
Elektromos járművek
Urban Drift S006

Urban Drift S006

A legtöbb ázsiai gyártású elektromos jármű, roller vagy bicikli teherbírása megáll 100 kg-nál, ami érthető is...

Tovább