KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S1 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S1 elektromos roller leírás

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul az árcédula sem veszélyes. A szerkezet belsejében egy 350 wattos teljesítménnyel rendelkező elektromotor húzza az igát, amelynek köszönhetően a készülék elérheti az akár 25 km/óra végsebességet, ezáltal pedig kiváló alternatívája lehet a nagyvárosi tömegközlekedésnek, települések közti ingázásra viszont kevésbé alkalmas, mivel a burkolat alatt található akkumulátor csupán 25 km maximális hatótávolságot képes biztosítani. A testesebb felhasználók számára a roller nem igazán lesz jó választás, mivel az tartósan maximum 100 kg-ot képes megtűrni, szerencsére akár a gyártó kínálatában is lehet találni már olyan rollereket és kerékpárokat, amelyek megfelelőek lehetnek a robusztusabb  testfelépítésűeknek.

A Kugoo KIRIN S1 belsejében szolgálatot teljesítő elektromotor nem teszi alkalmassá a készüléket hegyvidéki közlekedésre, de azért egy 15 fokos emelkedő nem fogja feladni neki a leckét. A Kugoo KIRIN S1 elektromos roller elsődleges szempont volt a biztonság ezért a készüléket ellátták duál fékrendszerrel illetve kapott saját beépített világítást, ami kedvezőtlen fényviszonyok között jó szolgálatot tehet a jövendőbeli tulajdonosnak és persze a közlekedésben résztvevők is könnyebben észreveszik majd őt. Manapság már nem igazán kapni olyan elektromos rollert vagy kerékpárt, amelynek váza ne lenne összehajtható, a koncepció gyökere valószínűleg az ázsiai emberek folytonos helyhiányában keresendő, de igazából a nyugati vásárlók is csak profitálni tudnak abból, ha az általuk vásárolt szerkezetet könnyen el lehet pakolni, vagy szállítani.

Fontos tudnivaló, hogy a kerekek tömör gumiból készültek, így nem eshetnek áldozatul egy akácfa tüske szúrásának - elképesztően nehéz szétszedni egy ilyen elektromos rollert, a felfújható kerekekkel rendelkező modellek esetében egy valódi rémálom a foltozás -, ami jót tesz a strapabírásnak, ráadásul ha közlekedés is valamivel halkabb. A készülék 25 km-es hatótávolsága nem nevezhető kiemelkedőnek de legalább így a töltési idő sem hosszú, 4-6 óra alatt ismét bevethető lesz a szerkezet. A Kugoo KIRIN S1 alumíniumból és műanyagból készült váza nagyjából 11,9 kg-ot nyom, így ha lépcsőhöz érünk még a hölgyek is könnyedén a hónuk alá vehetik.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 25 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-6 óra
Tömeg: 11,9 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D3 elektromos kerékpár

Fiido D3 elektromos kerékpár

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen...

Tovább
Elektromos járművek
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S elektromos roller

A kínai Xiaomi szinte minden termékkategóriában képes igényes produktumot letenni az asztalra, nem kivétel ez alól...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább