KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S1 elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S1 elektromos roller leírás

Nem kínál forradalmi megoldásokat a Kugoo KIRIN S1 elektromos roller, egyszerűen csak teszi a dolgát, ráadásul az árcédula sem veszélyes. A szerkezet belsejében egy 350 wattos teljesítménnyel rendelkező elektromotor húzza az igát, amelynek köszönhetően a készülék elérheti az akár 25 km/óra végsebességet, ezáltal pedig kiváló alternatívája lehet a nagyvárosi tömegközlekedésnek, települések közti ingázásra viszont kevésbé alkalmas, mivel a burkolat alatt található akkumulátor csupán 25 km maximális hatótávolságot képes biztosítani. A testesebb felhasználók számára a roller nem igazán lesz jó választás, mivel az tartósan maximum 100 kg-ot képes megtűrni, szerencsére akár a gyártó kínálatában is lehet találni már olyan rollereket és kerékpárokat, amelyek megfelelőek lehetnek a robusztusabb  testfelépítésűeknek.

A Kugoo KIRIN S1 belsejében szolgálatot teljesítő elektromotor nem teszi alkalmassá a készüléket hegyvidéki közlekedésre, de azért egy 15 fokos emelkedő nem fogja feladni neki a leckét. A Kugoo KIRIN S1 elektromos roller elsődleges szempont volt a biztonság ezért a készüléket ellátták duál fékrendszerrel illetve kapott saját beépített világítást, ami kedvezőtlen fényviszonyok között jó szolgálatot tehet a jövendőbeli tulajdonosnak és persze a közlekedésben résztvevők is könnyebben észreveszik majd őt. Manapság már nem igazán kapni olyan elektromos rollert vagy kerékpárt, amelynek váza ne lenne összehajtható, a koncepció gyökere valószínűleg az ázsiai emberek folytonos helyhiányában keresendő, de igazából a nyugati vásárlók is csak profitálni tudnak abból, ha az általuk vásárolt szerkezetet könnyen el lehet pakolni, vagy szállítani.

Fontos tudnivaló, hogy a kerekek tömör gumiból készültek, így nem eshetnek áldozatul egy akácfa tüske szúrásának - elképesztően nehéz szétszedni egy ilyen elektromos rollert, a felfújható kerekekkel rendelkező modellek esetében egy valódi rémálom a foltozás -, ami jót tesz a strapabírásnak, ráadásul ha közlekedés is valamivel halkabb. A készülék 25 km-es hatótávolsága nem nevezhető kiemelkedőnek de legalább így a töltési idő sem hosszú, 4-6 óra alatt ismét bevethető lesz a szerkezet. A Kugoo KIRIN S1 alumíniumból és műanyagból készült váza nagyjából 11,9 kg-ot nyom, így ha lépcsőhöz érünk még a hölgyek is könnyedén a hónuk alá vehetik.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 350W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv: 25 km
Maximális teherbírás: 100 kg
Legnagyobb emelkedő: 15 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 4-6 óra
Tömeg: 11,9 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Fiido D2S elektromos kerékpár

Fiido D2S elektromos kerékpár

A Fiido igényes elektromos bicajait már valószínűleg jól ismerik azok, akik rendszeresen látogatják a különböző kínai...

Tovább
Elektromos járművek
Samebike LO26 elektromos kerékpár

Samebike LO26 elektromos kerékpár

A Samebike LO26 elektromos kerékpár lényegében egy terepbicikli, amelyet a gyártó egy villanymotor révén igyekezett felturbózni,...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D3 elektromos kerékpár

Fiido D3 elektromos kerékpár

A Fiido D3 már egy ideje a piacon van, de bár a legtöbben nem is igen...

Tovább