KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a kerekek mérete miatt gyerekeknek szoktak ajánlani. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy a készülék strapabíró váza simán elbír akár 90 kg-ot is, szóval elméletileg felnőttek is felpattanhatnak rá, ha szeretnének. A motor talán a leggyengébb, amit elektromos roller én használtak valaha, egy mindössze 150 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező konstrukcióról van szó, amelynek köszönhetően a maximális haladási sebesség 25 km/óra.

A kefe nélküli motor mindenesetre nem fog bennünket cserben hagyni, mint ahogyan a 6 Ah kapacitású akkumulátor sem, amelynek hála egyetlen feltöltéssel simán meg lehet tenni akár 10-15 km-t is. Inkább játék ez, szórakozási eszköz, nem pedig valódi közlekedési masina, ingázáshoz pedig végképp nem érdemes igénybe venni, nem igazán erre lett létrehozva a roller. A beépített aksi töltési ideje 2-4 óra, szóval egészen hamar újra bevethető a gép, ha elfogyott volna belőle a nafta. Akárcsak a Kugoo többi rollere ez is összehajtható vázzal büszkélkedhet, így nem okozhat gondot sem a tárolás, sem a szállítás.

A készülék használata biztonságos, akár kedvezőtlen fényviszonyok között is, mivel rendelkezik beépített világítással valamint fejlett fékrendszerrel. A Kugoo Kirin S2 Mini mérlegre helyezve mindössze 8,78 kg-ot nyom, ezzel pedig talán az egyik, ha nem a legkönnyebb elektromos roller, ami jelenleg elérhető a piacon.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 150W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv:  15 km
Maximális teherbírás: 90 kg
Legnagyobb emelkedő: 12 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 2-4 óra
Tömeg: 8,78 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Niubility N2 elektromos roller

Niubility N2 elektromos roller

A Niubility N2 elektromos roller kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné elkerülni a tömegközlekedést, ám ezt...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább
Elektromos járművek
Kugoo M2 Pro elektromos roller

Kugoo M2 Pro elektromos roller

A Kugoo M2 Pro sok szempontból egy átlagos elektromos roller, de ami miatt mindenképpen érdemes vele...

Tovább