KínaiGuru - Kínai termék bemutatók és kuponok
Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller kuponok és akciók

Kugoo Kirin S2 Mini elektromos roller leírás

A Kugoo Kirin S2 Mini egy 5,5 colos kerekeken guruló elektromos roller, amit sokan pont a kerekek mérete miatt gyerekeknek szoktak ajánlani. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy a készülék strapabíró váza simán elbír akár 90 kg-ot is, szóval elméletileg felnőttek is felpattanhatnak rá, ha szeretnének. A motor talán a leggyengébb, amit elektromos roller én használtak valaha, egy mindössze 150 wattos névleges teljesítménnyel rendelkező konstrukcióról van szó, amelynek köszönhetően a maximális haladási sebesség 25 km/óra.

A kefe nélküli motor mindenesetre nem fog bennünket cserben hagyni, mint ahogyan a 6 Ah kapacitású akkumulátor sem, amelynek hála egyetlen feltöltéssel simán meg lehet tenni akár 10-15 km-t is. Inkább játék ez, szórakozási eszköz, nem pedig valódi közlekedési masina, ingázáshoz pedig végképp nem érdemes igénybe venni, nem igazán erre lett létrehozva a roller. A beépített aksi töltési ideje 2-4 óra, szóval egészen hamar újra bevethető a gép, ha elfogyott volna belőle a nafta. Akárcsak a Kugoo többi rollere ez is összehajtható vázzal büszkélkedhet, így nem okozhat gondot sem a tárolás, sem a szállítás.

A készülék használata biztonságos, akár kedvezőtlen fényviszonyok között is, mivel rendelkezik beépített világítással valamint fejlett fékrendszerrel. A Kugoo Kirin S2 Mini mérlegre helyezve mindössze 8,78 kg-ot nyom, ezzel pedig talán az egyik, ha nem a legkönnyebb elektromos roller, ami jelenleg elérhető a piacon.

Specifikációk:

Motor teljesítmény: 150W 
Végsebesség: 25 km/h
Maximális hatótáv:  15 km
Maximális teherbírás: 90 kg
Legnagyobb emelkedő: 12 fok
Világítás: Igen
Összehajtható kivitel: Igen
Töltési idő: 2-4 óra
Tömeg: 8,78 kg

Kapcsolódó kuponok
Termék Link Kupon Kuponos ár Eredeti ár Kezdet Vége Limit Raktár
  • Az itt látható kuponok nem minden esetben az adott termékhez valók, előfordulhatnak hasonló termékek, tartozékok és egyéb kapcsolódó kütyük is a listában. A "Tovább" gombra kattitva láthatod, hogy pontosan melyik termékre és melyik webshopban használható fel az adott kupon.
  • A "Flash sale" nem kupont jelent, ez a villámakciók jelölése, vagyis kupon nélkül akciós az adott termék.
  • A kuponok bármikor lejárhatnak, a legtöbb csak limitált számban használható fel, ne lepődj meg, ha esetleg valamelyik már nem működik.
  • További kuponokat a kuponkereső oldalon találsz.
Kapcsolódó termékek
Elektromos járművek
Kugoo ES2 elektromos roller

Kugoo ES2 elektromos roller

A Kugoo ES2 elektromos roller egy középkategóriás ajánlat, amelynek belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, így...

Tovább
Elektromos járművek
Fiido D4s elektromos kerékpár

Fiido D4s elektromos kerékpár

Egy európai vásárló számára elektromos kerékpároknál elsődleges fontosságú a teherbírás, ami az ázsiai gyártású készülékek esetében...

Tovább
Elektromos járművek
Niubility N1 elektromos roller

Niubility N1 elektromos roller

A Niubility N1 egyike azoknak az elektromos rollereknek, amelyeknek a teherbírása nagyobb, mint 100 kg, így...

Tovább